10 Az egyes fitness klubokban találkozók típusai

Egy nap rájöttem, hogy a tavalyi ruha, amelyet csak egyszer viseltem, nem volt velem kapcsolatban, és úgy döntött, azonnal vásárol egy előfizetést egy fitness klubban, remélve, hogy megoldja az összes problémámat. És így, mielőtt megtalálták az álomképet, elmentem az edzőterembe, új táskával, sportruhával és cipőkkel felfegyverezve. Egyébként pontosan ugyanaz történt a szomszédomban az öltözőben, ami azonnal gyűlölködő pillantást vetett rám.

Minden fitnesz klubban vannak hölgyek, akiknek a férje szezonjegyet vásárolt a klubnak, hogy legalább valami más dolgot tudjanak kiépíteni, mint a vásárlást. Tehát ugyanazok a hölgyek ahelyett, hogy meghallgatták az edzőt, és végigcsinálják az egész edzőt a tükör előtt, és elkapják a sikeres kamera-szöget. Hogyan tudok elmenni az edzőterembe, és nem postázni egy fényképet az Instagramban a hashtags # popakakoreh, # jó táplálkozás és # egészséges élet, így minden előfizető tud róla?

"Besit phytonashes, rövid rövidnadrágban, szorosan illeszkedő nadrágban vagy felsővel, mély nyakkivágással, majd erotikusan elterjeszti lábát a szimulátoron. Beszéd, nem tudom! Nos, menj haza és nézd magad legalább meztelenül! "- mondja a Marina fitness klub látogatója.

Természetesen nagyon jó, hogy az edzőteremben való részvétel és az egészséges életmód vezetése divatossá vált, de ne felejtsük el, hogy mi az.

"Vannak ilyen hölgyek, akik jönnek a fitness idióta pofotkatsya. És csinálj önmagadat minden egyes szimulátorral fél órán keresztül. És azoknak, akiknek valóban szimulátorokra van szükségük, meg kell állniuk, és várniuk kell, amíg a megfelelő mennyiségű fotót választják a legeredményesebbek kiválasztásához és a szociális hálóban "- mondja Catherine egy kliens fitness klub.

Ez egy dolog, amikor egy lány csodálja a tükröződését. Ez természetes. És a másik - amikor egy ember nem tud biztonságosan járni a tükör mellett, anélkül, hogy belenézett volna. És ezek az emberek, mint általában, szeretik megcsókolni izmaikat, mintha gyorsabban növekednének.

Érdemes megjegyezni, hogy a hallban lévő tükrök nem úgy hangzik, hogy a látogatók végtelenül megcsodálják magukat és öngyilkosságokat hajthatnak végre. Szükségesek a gyakorlatok végrehajtásának technikájának követésére.

"Magában tartja a parasztokat, akik folyamatosan figyelemre késztetik tükörképüket a képzés során. És gyakrabban látom őket nem szakmákra, hanem a csarnokba sétálnak, és fontos megjelenésűek, és fölmutatják fölényüket másokkal szemben. Itt vagyok guru, és te amatőrök vagyatok. Tanulj meg tőlem, nézd meg, milyen vagyok a tekercs "- mondja Marina.

összejövetel

Nagyon gyakran, csoportos osztályok esetén az ügyfelek csak a csevegés, a legfrissebb hírek és a kacagás megvitatása céljából jönnek. Általában az ilyen látogatók két-három, egymás helyét elfoglalják a teremben, majd az egész munkamenet során csevegnek, nevetnek és hangosan mondanak egymásnak.

"Utálom, amikor egy csoportos edző gyorsan megszerezi a barátnõket a csoportból, és elkezdenek együtt lenni, beszélgetni órákon, nevetni, pillantásokat, kódszavakat, vitákat folytatni. Ebben a pillanatban úgy érzed, hogy valami kirekesztett, mintha nem lennél a témában. Személy szerint én olyan képzésekre járok, amelyek nem egy életre szólnak, hanem dolgozni. És olyan furcsa vagyok, mint a közismertség. Hagyja a személyes beszélgetéseket a csarnok ajtaja mögött - panaszkodik Natalya.

"És nemrég a nagynéném járt osztályba, ami nem sokáig volt. Olyan nevetett, mint egy ló az egész csarnokba, hogy mindenki figyeljen rá, hangosan beszélt barátaival és edzőjével, hogy mindenki hallja őt, például "a nemzeti kedvenc diadalmas visszatérése". Nyelvem megkarcolta a nyelvemet, hogy megjegyzéseket tegyen - mondja Natalya.

Természetesen a gyakorlat során meg kell figyelni a légzéstechnikát, de nem kell sikítani, mintha egyszerre szülene. Hidd el, ez bosszantó és nagyon zavaró mások. És gyakran a kötet nem felel meg az alkalmazott erőfeszítéseknek.

És tudd, ha abbahagyod a sikoltozást a gyakorlatok során, senki nem fogja gondolni, hogy kevesebb súlyt vettél, és ez nem nehéz neked. Nézzétek meg, hogyan gyakorolják a tapasztalt "pitching" -et - ezt mindig szinte csendben csinálják, bár bárjuk súlya nem rosszabb, mint azoknak a sávjainak a súlya, akik obszcén hangokat alkotnak.

Ezek az emberek nyilvánvalóan soha nem hallottak a mosógépről, és a zuhanyzó és a szagtalanítót a gyengék sokaságának tartják. Nyilvánvaló, hogy a hallban senki sem várja, hogy az ibolya illata legyen. De mosás előtt a képzés és az után egyszerűen szükséges. Senkinek sem kell elviselnie a verejték szúrós illatát.

És általában ugyanazok az emberek. Úgy érzi, hogy nem mossák le a dolgokat edzés után, de a következőre teszik. Ezeket az embereket egyszerűen lehetetlen kezelni.

"Vannak olyan emberek, akiknek nagyon maró és büdös verejtékük van. A szimulátoron dolgozott, és utánuk néhány órára egy zóna alakul ki, mint gáz támadás után. Minden élet haldoklik. És másrészt, hogy mondjam el egy embernek, hogy mi büdös rá, és itt az ideje, hogy zuhanyozni kezdjen "- mondja Alexander.

Az ebédlő

Sok hölgy szokatlan szenvedéllyel járja az öltözőt hosszú ideig meztelenül sétálni. A karcsú lányok fél óráig állnak a tükör mellett, és mindenféle krémmel alaposan elkenődnek, és a nők a testben ingerlékeznek ebben a fajta öltözőben, anélkül, hogy legalább fehérneműt viselnének, vagy törülközőbe burkolnának. Nem tudom, mi a baj velük, de folyamatosan bizonyítják a varázsaikat annyi embernek, amennyire csak lehetséges.

"Ez nem diszkrimináció, de miért vannak a régi zsíros istenek, akik folyamatosan mezítelenül járnak és rázzák a zsírokat és kosmy-t? Semmi szégyen! Még az ideális figurákkal rendelkező fiatal lányok ritkán engedik meg maguknak, és sétálnak az öltözőben, törülközőbe csomagolva "- mondja Natalia.

"Amikor láttam, hogy a nagynéném a zuhanyzóban borotválkozott mindent, amit csak lehet borotválkozni, akkor kiment, letette a törülközőt a padlóra, lábát állta, majd letörölte a cipőjét is! Ezt követően elvesztettem minden vágyat a klub törölközők használatára "- mondja Marina.

tulajdonos

Ezek az emberek szeretik a területet a dolgukkal. Több szimulátort foglalnak el egyszerre, mindegyiküknek saját dolgokat hagyva - egy törülközőt, egy palackot, egy zsákot, egy pólót stb. Rendszerint valamiféle körkörös edzést végeznek, és így sok helyet foglalnak el a helyükön.

Az ilyen emberek azt akarják mondani: "Ébredj fel! A világ nem forog körülötted! ". Ha képzésre van szükség több szimulátorral, próbálja meg eljutni a terembe, amikor többé-kevésbé szabad. És ne felejtsd el, kérlek, hogy vannak más emberek melletted.

Minden helyiségben hasonló példányok vannak. Általánosságban beszélgetnek mindenkinek - az edzővel, másokkal, a lányokkal a recepción. A legérdekesebb dolog az, hogy a gyakorlatok végrehajtása közben is csevegnek.

Néha van egy olyan érzés, hogy néhány ember az edzőterembe megy ugyanaz, mint egy kávézóban vagy egy bárban a barátokkal. Csak nem mindenki érdekli, hogy meghallgassa. Van még egy beszélgetési hely. Csöndben ülhetsz a klubbárban, és megbeszélheted minden aggodalmaidat.

"Azok, akik a csarnokba járnak, bosszankodnak. Általában néhány óra hosszat lógnak, karcolják nyelvüket, gyakorolják a gépeket, aztán büszkén dobják a törülközőt a nyakukra, a boldog hazamennek - mondja Alexander.

A szimulátoron való részvétel után az a személy, aki nagyon izzadt, kétséges öröm. Különösen az "óránkénti csúcson", amikor a szimulátornak nincs ideje megszáradni, és Önnek már egy tisztességes vonalat rendezett.

Tehát amikor a szimulátoron végzi a gyakorlatot, ne felejtsd el törölni magad után. Az előző sportoló verejtékéből nedves a helyszínen nem túl kellemes.

"Személy szerint én vagyok felháborodva, amikor egy nedves srác ül az edzőn, és utána nem tudok megközelíteni ezt a szimulátort, mert minden nedves. És még csak nem is törődik vele, legalább törölje le. Ez szörnyen kellemetlen. Ezért vártam, amíg a szimulátor kiszárad, "mondja Marina.

prédikátor

Még ha úgy gondolja, hogy a gyakorlatok technikája kifogástalan, és mindenki a teremben mindent megtesz, akkor ne tegye folyamatosan jelentést. Adj nekem tanácsot, és ez elég lesz. Ne zaklatja azt a személyt, aki nem kérte, hogy tegye meg.

Súgó vagy tanácsadás nyújtása csak akkor történik, ha látja, hogy valaki rosszat tesz, és ezáltal károsíthatja az egészségét. Mutass egy kis tapintatot, és megtanulod megérteni, mikor tudsz tanácsot adni, és mi - érdemes lemondani róla. Tartsa magának a véleményét. Senkit sem érdekel. Tanácsadás és a gyakorlatok technikájának követése az edző üzleti tevékenysége.

Ideje megváltoztatni a gumiabroncsokat. Hogyan válasszunk kiváló minőségű téli gumiabroncsokat

A depresszió elleni építészet: a kilenc legnagyobb fotogén helyszín Moszkvában

"Egy kiszámíthatatlan ország nagylelkű emberekkel", vagy egy orosz angol kalandja

115326, Moszkva, Pyatnitskaya utca, 25

107076, Moszkva, Krasnobogatyrskaya utca, 44

Kereskedelmi menedzsment: (495) 748-13-90

Hálózatfejlesztés: (495) 748-35-96

Kapcsolódó cikkek