64 értékelés alapján körülbelül Cerberus plusz Mytischi g szilikát utca 36
A család és a kutya (Tyson, francia bulldog) szeretnék köszönetet Oksana. Annak szakmai és nagy mértékben hozzájárult a oktatására pet. Türelméért és segítséget. Ez volt az első kutya, nem tudtunk megbirkózni vele (ő folyamatosan ugat, sőt harapós többször is). Nem volt nagy nehézség az oktatás és továbbra is él a pet. De Oksana tudott segíteni, és hogyan kell helyesen nevelni Tyson, hogyan kell foglalkozni vele, és legfőképpen nem. további ›
Sok köszönet Oksana Battle
Amikor a házunk volt egy bálna (Akita), tudásunk az oktatás a kutyák egyenlő 0 ajánlás szerint a barátok odaértünk osztályok Oksana, ami nagyon szívesen! Minden kérdést, és minden helyzetben nem maradt észrevétlen. Mi nem csak a képzett csapat, a legfontosabb dolog, amit megtanultam, kutya pszichológia. Ennek eredményeként, a makacs és önfejű Keith fordult „megfelelő” más.))) Térjünk vissza az iskolába újra! Sok köszönő szót a Oxana!
Mi Nobel (Entlebucher fajtájú kutya) szeretnék köszönetet Lena. Nem kérdés megválaszolatlan megy, mindig nagyon figyelmes, gondoskodó, nagyon profi, egyszerűen a legjobb, szerencsések vagyunk, hogy találkoztunk vele. Egyéni órák adtak nekünk egy csomó, most már tudjuk, hogyan kell viselkedni otthon a nagyon energikus kutya, hogyan megy el sétálni, és még sok más. A csoportos órák megy nagy öröm, Nobel már sokat tanultam. Nagy emberi és nem emberi köszönöm!))))
Köszönöm Combat Oksana
Az egész család szeretné megköszönni Oksana neki szakszerűség és segít a képzésben a kutyák! Hozta az első kutya - egy makacs, domináns stafbulya, tudás poggyász, felületes és ellentmondásos. Sok szempontból nagyon téved. Azonban Oksana gyorsan „utánunk a mennyből a földre”, lebontani, megtaláltam a megközelítést. Idővel minden kérdésre eltűnnek maguktól. OKD részt 4 hónapon át. Együtt Oksana telt el, és sajtó-öltözködés időszakot és a kamaszkor. további ›
Köszönöm Oksana Battle
Az egész család szeretné megköszönni Oksana neki szakszerűség és segít a képzésben a kutyák! Hozta az első kutya - egy makacs, domináns staffbulya, tudás poggyász, felületes és ellentmondásos. Sok szempontból nagyon téved. Azonban Oksana gyorsan „utánunk a mennyből a földre”, lebontani, megtaláltam a megközelítést. Idővel minden kérdésre eltűnnek maguktól. OKD részt 4 hónapon át. Együtt Oksana telt el, és sajtó-öltözködés időszakot és a kamaszkor. további ›
Azt szeretném mondani, egy hatalmas köszönet Olga Sysoev kutyája! Pitbull kölyköt Tequila egy nagyon nehéz sors, jött rám a 6 hónapos kor. Ezt megelőzően, három hónapig élt egy kis ketrecben télen fűtetlen szobában, semmi séta, nincs víz, egy zsák Pedigree naponta, ami kellett volna, és enni, és meleg. Kommunikálni az emberekkel - csak abban a formában dugta és virul. Természetesen én fordult kölyök Maugli. Ez nem szocializálódott, pánik és a félelem a világ minden tájáról. további ›
Én és Marcel-német juhász, miután elfoglalta eddig csak a felénél tartanak, de az eredmények szépek, hogy tényleg ott beszélni, az eredmény után, az első ülésen, Marcel megállt káosz az utcán, és már az ugató kutyák halad büszkén fölemelve fejét! Lena találja megközelítés teljesen olyan kutya, és mindig ad értelmes és hasznos tanácsokat képzés, ügyelve, hogy minden diák, és a tulajdonos a helyszínen, akkor nagyon fontos, hogy megfelelően vonat egy sereg más! A helyszínen mindig van egy kedves és barátságos légkört.
Jó napot.)) Barátom (ALABAY Arseny) kifejezni legmélyebb hálámat az oktató Lena Zhiganova. Nélküle érzékeny és könnyű kézzel, nem találtunk volna a közös nyelvet a bejegyzést. Az ő megközelítése oktatás és képzés nagyon meggyőző, és hagyja csak a pozitív érzelmek! Köszönöm szépen.) Most nagyon gondoskodó és engedelmes.
Jó napot kívánok. Én és a kutyám (beagle Stanley) szeretnék köszönetet Elena Zhiganova professzionális munkáját és jó a figyelmet, hogy minden diák, ami egy barátságos bstanovki a csoportban (mi lett volna a bíróság Bibirevo). Hála Helen Stanley, van egy jobb megértése egymást, és elérték céljukat. Befejező során OKD, hogy nagyon sajnálom, hogy elbúcsúzzon.
Sok köszönet Lena és Ole azok professzionalizmus, a türelem és segítőkészség. Minden, a velük való kommunikáció az egyik lecke megtanított, hogy jobban megértsék a kutya. És a végén a tanfolyamok zoopsychology és OKD van egy tökéletesen kiképzett kutya és megfelelő nevelés család :) Tel. 89030036208.
Szeretnénk kifejezni hálámat Combat Oksana
Csak szeretnék bocsánatot kérni a „Cerberus”, t. Hogy. Túl sokáig késett a visszahívás, sajnálom. Az egész család hálás a központ a „Cerberus”, különösen Oksana Battle. engedelmesség képzés képzési program átalakította háziállat elemzi Sher Khan (németjuhász) és minket is. Szintén jelen a képzésen légkör közötti baráti edző és a tulajdonos. És egy év után mentett elég kedves emlékeket a tulajdonosok és a megszerzett készségek kutya. A jövőben szeretnénk, hogy fellebbezni. Következő ›
Ma befejeződött a tanfolyam „fiatal katona”, vagy inkább 10 óra képzési kölykök, hogy ragyogó és érzelmileg töltött nálunk Oksana. A szakmai nagybetűvel és az a személy, aki igazán szeret kutyák és képes megtalálni a megközelítés számukra. Saját Shanelka visszatér az érzés már az első ülésen, amelyen a kutya azonnal sikere volt a végrehajtása az első az életében csapatok, és beszél a készség a tanár. Az eredmények szerint a kurzus - engedelmes kutya, tudja az összes szükséges parancsokat. további ›
Egy héttel ezelőtt vezette Ole neki 2 éves kutya, amit meg kell oldani, a viselkedési problémákat. Olga elmagyarázott mindent részletesen hozzám, és megmutatta mutatott hibák a munka, és a kapcsolat a kutyát. Azt hogy a parancs „Tovább” gombra. Van 1,5 éve ezt nem lehet megcsinálni.))) A kutya, elfoglalása után Olya kezdett változtatni a jobb, az eredmény lenyűgöző. Me és Clint Rose, köszönjük Ole Sysoeva neki hihetetlen munkát!
Üdvözlünk! Amikor volt egy kis kutyafajta Coton de Tulear, úgy döntöttünk, hogy jó lenne, ha az ő Kutyatényesztők. Elkezdték keresni - kiderül, ezek a gyerekek részt vesznek zoopsychologists, hiszen a nevelés legfontosabb - .. Ahhoz, hogy megértsük, hogyan és mi történik, és miért (nem csak a fiatal))). Így találtunk Olga Sysoev. Az első osztályú (ő volt 3 hónapos kis) nagyon meglepődtek, mikor nem vagyunk képzett kölyök ült, feküdt le, és felállt parancs Oli). Olga elmagyarázta nekünk, hogyan kell edzeni. további ›
Szeretném megköszönni Olga Sysoeva
Jó napot, szeretnék, hogy meséljek egy csodálatos zoopsychology Oleg. Hallottam és olvastam (mint gondoltam) negatív értékeléseket „Cerberus” (valamiért emlékszünk negatív visszacsatolás gyorsabb, mint a pozitív (még most megint eljött az oldalon, hogy írja meg a véleményét, és látta, 3 neg, és 43 pozitív), de szájról szájra meggyőzni, hogy nem szükséges, hogy menjen a Cerberus (bár az erőssége ennek mondtam egy pár ember). egy idő után kezdtem járni többet a kiskutya, és sokat hallottam. Következő ›
Sokan nem is tudják, hogy van egy ilyen szakma - zoopsychologists. Eközben meg kell szinte az első, aki szerepel a névjegyzékben, ha betartod a kutya házat! Azt hiszed, hogy meg tudod csinálni (elvégre „minden, mint az élő és személyes”), és még inkább a maguk tökéletesen érti, mit akar az állat (és az összes „kutya szakértők” és „zoopsychologists” csak razvodnyak kifosztani, ami a mi nehéz néha annyira nem). Nem, nem, nem és nem újra! Ha a „nincs pénz” - nem indul egy kutya. Az állat mindig. további ›
Részt vettünk osztályok klubod kutyájával elemzi almazik és nagyon meg voltak elégedve. Szeretnénk felhívni a figyelmet a szakmai oktató Olga Sysoev. Azt ajánlom, hogy a barátok a klub. Nagyon köszönöm az Ön munkáját.