10 jel, hogy a kapcsolat romboló

A kapcsolatokat, hogy elpusztítsa

Milyen összefüggés van a traumás és szükségük van a gyógyulás, és gyakran a végén?

Egy kapcsolat, amelyben folyamatosan figyelemmel kíséri alapján a féltékenység, bizalmatlanság, félelem, hogy elveszítik a partnere van.

Egy kapcsolat, amelyben mindig az irányítást a partner féltékeny, nem bízik, hogy félsz veszíteni.

Ez magában foglalhatja a lehető képtelen egyedül lenni magammal. Ha a kapcsolat „dugó” lelki üresség - ideje foglalkozni velük.

Egy kapcsolat, ahol van csak, hogy a kezdeményezést.

Hívjon, írjon üzenetet, akkor felajánlja, hogy megfeleljen - és az egyetlen partner kegyesen elfogadja, (vagy nem ért egyet, és akkor esik egy pánik). Ez a „játék csak egy cél” nem egy jele egy egészséges kapcsolat.

Egy kapcsolat, amelyben megaláznak.

Ezek közé tartozik a sértéseket, „viccek”, bizonyítva fölénye partnere, jelzi a elégtelensége és hiányosságai, és a fizikai erőszak. Az ilyen kapcsolatok sürgősen hagyja abba, és foglalkozni, hogy miért volt ilyen kapcsolata.

Egy kapcsolat, amelyben megalázni a partnere.

. Ha nem tartózkodnak a sértéseket, hivatkozásokat partner hiányosságait faltörő, stb-el is kell szünet és megérteni magát, miért csinálod ezt. És ha egy partner annyira undorító, hogy érdemes ilyen kezelés - miért vagy még mindig vele?

Egy kapcsolat, amelyben mindig bizonyítani semmit, és a partner folyamatosan kifejezte „kétség”.

Különösen, ha beszélünk az érzéseidet, és hajlandó együtt lenni. Ha partnere ismét valami olyasmit mondott: „Ne hazudj nekem, és én, nem szeretsz engem” - és sírsz és valami kétségbeesetten magyarázza - a legvalószínűbb, akkor „tenyésztik” a negatív érzelmek, hogy energiával nekik fájó ego.

10 jel, hogy a kapcsolat romboló

Egy kapcsolat, amelyben nem értem, hogyan és milyen kiderült, hogy.

Ha partnere a világ egyik vezető, folyamatosan veszi a kezdeményezést, és nem ad időt, hogy visszaszerezze, de csak csináld, amit akar - ez lehetséges, akkor nem a kapcsolatot az érzéseit és vágyait. Meg kell szüneteltetni, és megérteni magukat.

Egy kapcsolat, amelyben mindig valami „könyörögni”

Szerelem, a figyelem, gondoskodás, és csak a jó hozzáállás. Ha bizonyítani, hogy méltó, hogy - a legvalószínűbb, hogy van egy nagyon alacsony önbecsülés, és meg kell csinálni.

A kapcsolat, amit szeretne változtatni, de a partnerek is „süket” olyan, mint egy falat.

Ha úgy érzi, hogy az Ön igényei egy kapcsolatban figyelmen kívül hagyja, és a partner kimondja, hogy „minden rendben van, nem kitalálni” - akkor lehet, hogy szünetet kell nézni a részt, ha igaz, minden rendben, vagy ez egyáltalán nem.

A kapcsolatok fejlesztése.

Kapcsolódó cikkek