15 Olyan dolgok, amiket az apáknak tudniuk kell a lányaikról, egy keresztényről
Mint apa négy lánya, csak hallani a sír a másik: „És mi lesz, ha válnak tizenévesek!”, „A horror, de akkor körül a nőket ...” „Miért ilyen bánat?” És ez nonszensz hallom szinte minden nap De őszintén szólva nem vagyok sértődött és őszintén szimpatizál az emberekkel, akik így gondolkodnak.
Korábban nem tudtam elképzelni, milyen áldás volt négy lánya! Általában meleg hangulatunk van a házban, és gyakran mondjuk egymásnak: "Ma még jobban szeretlek téged, mint tegnap."
Nem mondhatom, hogy szuperapám vagyok, de ezek a 15 dolog az apaságról, amelyek az elmúlt 11 évben nyitottak meg nekem, fontos, hogy megismerjük az összes apukát, akiknek lányaik vannak:
1. Szereti szeretni.
Mindenekelőtt, bármit is lehetett vásárolni, vagy amit taníthatna neki, szüksége van a szerelmére. A földön senki sem tudja annyira briliánsan elvégezni az apa szerepét, mint maga. Igen, a lánya sokszor csalódást okoz, hibázik, talán még hátat fordít rád, de ne adj neki okot arra, hogy egy pillanatra kételkedj a szerelmedben. Nézz bele a szemébe, és mondd el, mennyire szereted.
2. Közvetlen befolyást gyakorol arra, hogy ki választja a jövőt.
Ijesztő gondolkodni, de közvetlen hatással van az ő személyes életére: maga képviseli azt a férfitípust, amelyet a jövőben a férje választ. Gyermekeimént a harmadik lányom könyörgött feleségül, de minden lehetséges módon elmondtam neki, hogy már házas voltam a gyönyörű anyjával. Ha jól teszed, garantálja, hogy barátnőd a jövőben jó életpartner lesz.
3. Hallgassa meg, mit hallgat.
Amikor együtt vagyunk a lányok az autóban, gyakran lehet hallani Taylor Swift, a One Direction, Ketty Perry ... Nem, nem vagyok szereti ezt a fajta zenét, amikor csináltam, de amikor velük vagyok, és ezt a fajta zenét kedvelnek, tetszik nekem, és őszintén élvezni fogom ezt.
4. Figyeli, hogyan kezeli az anyját.
Ha egy tippet szeretnél magadnak venni egy jegyzethez, akkor ügyeljen erre a pontra. Ne feledje, a legjobb dolog, amit tehetsz a lányod számára, hogy szereted az anyját. Könnyű lenni őrültség a gyermek miatt, hanem házassági kapcsolatok kiépítése és a feleségével való kapcsolata az összes élet prioritásának élére állni - nem mindenki köteles! Azok az idők, amikor elveszítem a szoros kapcsolatot a feleségemmel, Brooke furcsán egybeesik azokkal az időszakokkal, amikor a gyerekek nagyszámú problémával küzdenek. Szereted a feleségedet, találj időt arra, hogy döntsd le, együtt utazol, mutasd meg a gyerekeknek, hogy ő a legfontosabb. Először is jó példa lesz az erős és meleg kapcsolatokra, másodsorban pedig a szeretet és a kölcsönös megértés terén.
5. Ne nyúljon el tőle, amikor felnő.
A legidősebb már majdnem 11, még nem tapasztaltunk szörnyű tizenéves korszakot, de készen állok rá. Azok az apák, akik elvesztették az érzelmi kapcsolatot lányaikkal, aztán sajnálják, hogy nem voltak velük ebben a különösen nehéz időszakban a lányok számára. Biztosíthatom önöket, nem fogom megtiltani a lányomat, de tudni fogom, kivel találkozik, tudni fogok néhány kislányos titkairól is, ő nem akarja titokban tartani tőlem. Nem veszi észre a különbséget a kapcsolatunkban, amikor 5 éves volt, és amikor eléri a 15-öt. A lányom felnő, de nekem ugyanolyan drága.
6. Vonzza őt gyakorolni.
Otthonunkban mindenki gondoskodik a saját egészségéről és jólétéről. A lányom nem gyenge. Tudják, hogyan kell helyesen kifordítani, és még komolyan bemenni a sporthoz. ők is ne felejtsük el, hogy fejleszteni magunkat szellemileg, hogy olyan okos és szép, mint az anyjuk, mert a nőiesség nem lehet csak a segítségével csepegtetni banális ruhát hercegnők és mese a herceg fehér lovon.
7. Emlékezzen.
Egy nap egy közeli barátom azt mondta nekem, hogy az apa fő feladata, hogy a családi emlékek őre legyen. Ez nem vicc, csak 50-60 év van hátra, és ez nem annyira, ezért megpróbálok megmenteni annyi emléket, amennyire lehetséges a lányaimmal, a nekem adott időre. Nem csak a nagy ünnepeket ünnepeljük együtt, hanem a mindennapi élet mindenféle apró dolgát is figyelembe vesszük, és mindegyiküket egyfajta ünnepre igyekszünk. Éjjeli mozi péntek esténként, nagyszerű szombati reggeli, sétál az egyház után - miért nem? Nem kell drága vagy elgondolkodtató, de a szívből kell származnia. Adja meg a lányának az ötletet, hogy van egy magazinja a legjobb emlékekről.
8. Mutassuk meg, hogy nem minden megkerül körülöttük.
Valami hihetetlen történik, amikor rájövünk, hogy a világ nem forog a szeretteink körül. A feleségem és én még nem mondtuk ezt a lányainknak, de már megpróbáljuk megmutatni nekik, hogy az életnek van értelme, és csak akkor válik gyönyörűbbé, mert többet tud adni és adni, mint venni; segítenek másoknak, hibákat követnek el és megtanulják saját hibáikból tanulni.
11. Segítsen neki, hogy frizurákat és manikűröket készítsen.
A feleségem ez naponta 99-szer. De nem vagyok idegenkedve, hogy a lányok farka a 100. alkalommal. Képzeld el, én is ki tudom alkotni a körmeimet. Néha nem bánják a körmök festését, különösen ha alszom. Mutasd meg a lányodat, hogy valódi ember legyen igazi úriember.
12. Menjen vele egy időpontban.
Nem mondhatom, hogy ezt rendszeresen csinálom, de néhány hónaponként, amikor a kislányom dátumra kerül, jobb, mint semmi. Meg kell mutatnia neki egy példát arra, hogy egy valódi férfi hogyan kezel egy nőt. Akkor hívj a régi vágású, de amikor egy fiatal férfi, mentem a lányok dátumok, kinyitottam az ajtót nekik, fizetni őket a kávézóban, néztem őket egyenesen a szemébe, és érzik magukat 100% -os. Nem, hogy nem kell zsebek tele pénzzel ... Egy séta a parkban, a kerékpározás, majd a fagylaltozó - mindez csak kerülni egy fillért sem, de hogy nagy öröm a lánya, mert a lényeg - figyelem!
13. Lelke még vonzóbbnak kell lennie, mint a megjelenése.
Biztos magában kell lennie egyfajta belső magának, úgymond, belső támogatásban. Mutassa be neki, hogy gyönyörűség nem minden, nem csak a megjelenésed, hanem a belső világ gazdagodása is.
14. Ne villogjon.
Az apának méltóságteljesen élnie kell, élnie kell, értékelnie kell minden pillanatot, ne hagyja ki ezt az esélyt, amelyet nem túl sokszor adnak az életben.
15. Bocsásson meg nekem?
Amikor tettem nem felel meg az én szándékaimnak és szavainak, vagy észreveszem, hogy valahogy megsértettem az érzéseit, kérlek bocsánatot. Nem, ez nem egyszerű kifogás-kifogás, nagyon őszinte, tudatos és valóságos. Meg kell tudnia ismerni a saját hibáját. Kétségtelen, hogy megbocsát neked, és megértem, hogy a megbocsátás kérése egyáltalán nem gyengeség.