11 - Hogyan röviden és szépen mesélj magadról angolul (ting) hírlevélre

11 - Milyen rövid és kedves mondani magáról angolul?

Hello mindenkinek! Szerettem volna kiadni vasárnap vagy hétfőn, de túl lusta volt, hogy őszinte legyek. Magántulajdonban bánskodok. )) Ok, most a kezem elérte a levelezési listát. Szerettem volna összegyűjteni a legjobbakat, de ne írj sokat. Éppen ezért ma már csak készen áll az angol szövegek egy kis része, amelyek alkalmasak egy társkereső kérdőívre. Szóval kövesse a levelezőlistát, többször is felveszi a kezdőlapra vonatkozó kérdőívre vonatkozó hírlevelek tanácsát, és elkészít egy kész angol szöveget a külföldiekkel való levelezéshez. Én is írt sok levél kéréseivel, hogy tanácsot adjak - hogyan tetszenek egy srác egy társkereső oldalon? Tehát a következő hírlevél erre a témára készül.

És most, ahogy megállapodtunk, megvitatjuk a készen álló angol szövegeket magunkról a kérdőívünkért. Fogadd el ezeket a kész mondatokat, és csak helyettesítsd a mellékneveket és az igéket - a saját szavaiddal és a saját magaddal kapcsolatos epitétákkal, amelyek jobban megfelelnek az Ön számára. Cseréljen helyeket és szerezzen új egyedi szövegeket (ne lusta, a kérdőív az arcod!). Ebben a kiadásban példák az angol nyelvű kifejezésekre. Használható mind a kérdőív, mind a levelezés és a pilóták számára.

Jó hallgató vagyok és szeretem a csendet, de barátságos vagyok és jó humorérzékkel. Jó hallgató vagyok, és szeretem a csendet, de barátságos vagyok és jó humorérzék. (ez egy ember ajándéka - csendes nő!)

Hozzáadhatsz szenvedélyt, például: őszinte romantikus nő vagyok, jó karakterrel. Azt hiszem, a szerelmem, mint a tűz, ha alaposan meggyújtják, hamarosan lángba fullad. - Őszinte romantikus nő vagyok, jó karakterrel. Azt hiszem, a szerelmem, mint a tűz, egyszer tüzet fogott, hamarosan lángra lobban. vagy írj a szenvedélyedről:

A barátaim azt mondják, hogy veleszületett kedvességem és udvariasságom van. A barátaim azt mondják, hogy veleszületett kedvesség és jó belsõ képessége van.

Néha álmodom a jövő életemből. Szeretném átadni az emberemet az igaz szeretet és kölcsönös megértés, gyengédség és kölcsönös csodálat áldásai által.
Néha álmodom a jövő életéről. Szeretném megadni az emberemet az igaz szerelem és megértés, gyengédség és kölcsönös csodálat áldására.

És hozzáteszed, hogy ez nem a szubjektív véleményed, de ez a barátok, kollégák véleménye, például:
Számos barátom úgy véli, hogy őszinte és nagyon romantikus hölgy vagyok. Számos barátom egy őszinte és nagyon romantikus hölgynek tart engem.

És egy hasonló kifejezés azonnal "megöl két madarat egy kővel" - jellemezni fogja Önt egy kicsit és elmagyarázza - miért jött a nemzetközi oldalon:
Különben is nagyon kíváncsi vagyok, mindig megpróbálok valami újat ismerni. Különben is nagyon kíváncsi vagyok, ezért mindig igyekszem tanulni valami újat.

Nagyon energikus és természetesebb vagyok. Szeretek új élményt szerezni. Nagyon energikus és természetes vagyok. Szeretek új tapasztalatokat szerezni új érdekes emberek találkozásával. (ugyanaz a dolog, ez gyakorlatilag előre megmagyarázza - mi motivált egy ilyen kalandra, mint egy társkereső oldal.)) És az alsó mondatok is erről szólnak:
Nagyon kommunikatív és lelkes lány vagyok. A legjobb barátaim azt mondják, hogy nagyon megbízható, társaságkedvelő, megértő vagyok.
Nagyon társaságkedvelő és lelkes lány vagyok. A legjobb barátaim azt mondják, hogy nagyon megbízható, társaságkedvelő, megértő vagyok.

Szeretek kommunikálni az emberekkel. Nagyon szívós karakterem van. Szeretek kommunikálni az emberekkel. Nagyon türelmetlen vagyok, ezért szeretem az aktív életmódot.

Megpróbálok mindenkinek segíteni az élet nehéz életében. Igazán szelíd, gondoskodó és szenvedélyes, amikor szerelmes vagyok. Megpróbálok mindenkinek segíteni az életük nehéz pillanatában. És én nagyon gyengéd, gondoskodó és szenvedélyes vagyok, amikor beleszeretek.

És ha ugyanazt a választ kapom, cserébe cserébe minden őszinte szeretetemet megadhatom. És ha cserébe ugyanazt kapom, cserébe minden őszinte szeretetemet megadhatom.

A meleget a szerető lélek tartja. Szeretném támogatni az embereimet, és minden nap magammal és meleg hozzáállásommal hozhatom, amit szerető lelkem adhat.

Hűséges, vidám lány vagyok és jó humorérzék. Hűséges, vidám lány vagyok és jó humorérzék.
Finom, érzéki, romantikus és nő vagyok. Finom, érzéki és romantikus nő vagyok.
Vagy igen: nagyon romantikus vagyok, társaságkedvelő és óvatos. Nagyon romantikus vagyok, társaságkedvelő és gondoskodó.

Tudom, hogy a szívem a kandallóban és a kölcsönös gondozásban van. Tudom, hogy valódi sorsom és boldogságom egy családi kandallóban és kölcsönös gondozásban rejlik.

De ne írjon mindezen kifejezéseket a kérdőívben egy sorban! Válasszon egy-kettő-három, és változtasson kicsit. ez elég lesz. Általánosságban elmondható, hogy jó néhány esetben beilleszteni a bevezető szavakat, mint amellett, tényleg, tehát, szintén és hasonló bevezető kiegészítő szavakat. Ez a száraz kérdőív szövegét életben tartja, és a kérdőív máris úgy néz ki, mint egy párbeszéd egy barátjával, és nem mint egy hangosbeszélő. ))

És még egy jó öreg tanács - jobb, ha egy rövid szöveget gyűjtesz magadról, és gyakran változtatsz a kérdőívben a fotókkal együtt. Ezután teljesen lehetséges, hogy az egyik olyan ember, aki nem vette észre magát (mert nem érdekelte a cím fotó), és elhalad, érdekel majd legközelebb! Módosítsa a kérdőívet legalább havonta egyszer, majd helyezze vissza az előzőt (ha nagyon jó és a legjobb oldalról jellemzi). Volt egy ilyen szövegem, a válaszok nagy része volt. Mégis, legalább havonta egyszer meg kell változtatnia a kérdőívet.

Általában én személy szerint utálom, hogy ugyanazokat a fotókat és szövegeket nézzek évről évre. Ne higgy nekem, néhányan a kérdőívet eredeti formában tartják öt évig (és még többet!). És meglepődnek, hogy senki nem ír nekik. Tehát az ember látja, hogy fotói régiek, ezért már nem úgy néz ki, ahogy a kérdőívbe tette, hanem azt gondolja, hogy nem áll szándékában megváltoztatni a kérdőív szövegét. Általában a csalók és a csalók évek óta nem változtatják meg a kérdőívet, így a statikus kérdőív gyanakvást is okozhat. Tudják, elolvassák a kérdőíveket, sőt emlékeznek, ne támaszkodjanak a férfiak rövid emlékeire.)) Amire szükségük van, az, hogy tökéletesen emlékeznek és észrevehetnek. Ezért legyenek az alkotók, ne mindenképpen másoljátok minden szöveget egy sorban. Egyszer láttam egy helyen nyolc kérdőívet ugyanazzal a szöveggel! Három kérdőív férfi volt. ))). oooh, gondoltam, rövidesen megírom ma! De ez a téma végtelen, mint a tér! És talán ezen is kényszerítem magam megállítani.))) Sok szerencsét találni a boldogságot a társkereső oldalakon! Melegséggel, Lena Babina.

Kapcsolódó cikkek