4 éves gyermeket öl meg

A gyermek 4 éves, egy családban születés, gyilkosság - a kedvenc tárgya. Folyamatosan azt mondja: Meg foglak ölni, megölik őt, meg kell ölni ezt a gyereket stb. Tegnap mondta a lány anyja, hogy hit tömege (súlya látható a verseskötete), és dobja a tóban! A kérdésre - miért? A válasz: hogy nem voltak itt. Láttam, hogy egy kutya leütött az úton. Most minden kérdésre, miért ölni, válaszokat: feküdni az úton, mint egy halott kutya! Pszichiátria van?

Pontosan 4 éves vagyok, mint a →

Séta a friss levegőn úszni →

Mielőtt pszichiátriát keresne, próbálja meg →

Igen (értem, de mi →

Írj nekem, ha szeretne PM-ben, itt →

A második módszer: meg kell ölni a motivációt. A másik módja annak, hogy elbátortalanítsuk a vágyat - a gyermek valamit akar, és meg van büntetve, vagy büntetés érte. A tanár nem nyomja neki, hogy van, csak ült, és bámult ki az ablakon, azt mondta, hogy még nem érett. Nem tettem semmit a terv szerint.

A 4 éves vagyok a halálról is beszél. Gyermek, hamarosan öt év. Megmagyarázom, hogy lehetetlen még gondolkodni és beszélni, mert ez a legértékesebb dolog, amit a szülők rendelkeznek. és ő maga.

Végül is a kölyök, mondván: "Megölöm", nincs elég késsel az asztalról, és nem dobja az anyámat. De anyám valamilyen oknál fogva azt mondja: "menj", és kiutasítja. Nem gondolja, hogy például a 11 éves fiú pofon az egész szája a „kill”, ha a hatalom a ház tartozik a gyerekeknek.

Sokan nem értenek meg engem: csak azt mondják, hogy folyik és kényeztet, de csak azt tudom, és érezni, hogy mi a költsége a gyermeke számára. A gyerek futott a csoporthoz, és nem is vette észre, hogy egyedül van, majd fél.

4 éves gyermek "megöli" mindent. Folyamatosan mondja. Meg foglak ölni, én megölöm őt, meg kell ölni ezt a gyereket stb. Tegnap azt mondta: ez a lány a To, az anya, apa és a nagymama hazudik, mint a halott kutyák, nem akarja.

Amint a gyerek beszél, és megpróbálja elhagyni a házat, azt akarja, hogy elkapják, megállnak, és azt mondják, nagyon szeretik. Ehhez hasonló dolgot kell tennünk, hogy eltűnjön ez a menekülési vágy, hogy a gyermek otthona a legkényelmesebb legyen.

4 éves gyermek "megöli" mindent. A gyermek 4 éves, egy családban születés, gyilkosság - a kedvenc tárgya. Folyamatosan mondja. Meg foglak ölni, én megölöm, ez A barátom 3 éves fiát csak mondja a mondatok, amit hall. Meg foglak ölni, én vágok, vágok, megverem stb. Ki fog növekedni.

Szekció: Gyermekek és szülők (hogyan kell viselkedni, ha a gyermek azt mondja, hogy gyűlöl téged 10 év alatt). Ha nem akarja, hogy a gyerek üljön a számítógéphez, cserélje ki valamit, és mit szeret.

Szekció: Szeszélyek és szeszélyek (ha a gyermek azt mondja, hogy meghalni akar). Nos uboltala persze, de tud valaki tanácsot adni, hogy mit kell mondani, és hogy általában a jelenség, ez egy átmeneti időszak, vagy valami rossz?

A barátnőmnél a 3 éves fiú egyszerűen olyan mondatokat hallat, amelyek hallják. Meg foglak ölni, én vágok, vágok, megverem stb. Ki fog növekedni. Azt állította, hogy amint a gyermek egy rossz szót mondani (az Ön esetében, a „kill”, és felemeli a kezét) Leszakítom a fület.

Kapcsolódó cikkek