344-es kérdőív - idhp - ki vagy a világon - Harry Potter

- Nos, ez minden. Hades meg fog ölni minket, ha kiderül! / - Pontosabban, ha kiderül. - Természetesen tudni fogja. Ha? Ez jó szó.

határozottan a Weasley ikrek az olvasás során, a fejemben a "bohóc"

Az ikerlányok fényképezésének nagyszerű szeretője is szeretett valamit csinálni a vékony levegőből
5. Mi a hívásod?
Örömmel az emberek a bolondságommal
7. Kedvenc kifejezés / közmondás / dalszöveg stb.
- Most meghalnék a boldogságtól, vagy egy kicsit később?
Ahogyan azt mondják, ha nem találsz lelki társat, próbáld meg megtalálni
legalább két negyedévben, úgy tűnik számomra, az ikreknek negyedekre van szükségük))
17. Az erősségeid.
Megbízható vagyok és mindig nyitott vagyok a kommunikációhoz + Szeretek nevetni magamon =)
És mások azt tapstebyvat, hogy a savanyú bányák nem ülnek =) és még sok más

Szeretne rajzolni egy lust egy festményben?

12. És a legtitkosabb félelem? - Az élet megélése értelmetlen, ne találja magát.

15. Ön szerint: minden előre meg van határozva, vagy választja-e a saját sorsát? - A második felszólít rám több =)

17. Az erősségeid. - Megbízható és mindig nyitott a kommunikációra + szerelem egy jó nevetés =) És más podstebyvat to =) nem ül savval bányában

21. Készen állsz főzni? Legalábbis magadnak? - magadnak, nem))

29. Hogyan érzi magát a családjával kapcsolatban? - néha nagyon specifikus)

9. Szeretne dolgozni a minisztériumban? - Nem, természetesebb vagyok a természetben)))

15. És kivel soha nem juthat el? - Ó, hát, ha csak Filch elvtárs))

Láttam a Weasleys ikreket
Tone profilok, szeretnek lázadó, amelyben amely szórakoztatni az embereket, és távolítsa személyek savanyú kifejezést, plusz nem szeretem ezeket itt, Hermione nélkül képzelet.

Az ikrek. mert
5. Mi a hivatásod?
7. Kedvenc kifejezés / közmondás / dalszöveg stb.
- Most meghalnék a boldogságtól, vagy egy kicsit később?
17. Az erősségeid.
Megbízható vagyok és mindig nyitott vagyok a kommunikációhoz + Szeretek nevetni magamon =)
És mások podstebyvat, hogy a savanyú bányák nem ülnek =)
29. Hogyan érzi magát a családjával kapcsolatban?
Néha nagyon specifikus)

Dunkle Seele
Igazsága nem elegendő. Fedezze fel.

IDHP
hoppá.
A Weasley ikrek láthatók, mert, mint a férfi, vicces, vidám emberek, akik tudják, hogyan kell élvezni az életet, és így mások a jó hangulat.

És aláírom az egyik ikert.
Világos, napfényes személy, aki leginkább képes megváltoztatni az üzleti világ, és egy szót sem, akkor mi üzleti schato%))), és nuttin kuroschenie, külső könnyű, váratlan ítéletek és preferenciák, egyedülálló kapcsolatot a családjával, a figyelmetlenség - pirosak%)))

levegő
Kérem, hangosítsa a hangját. Nincs hang "az egyik ikre". Vagy adjon meg egy konkrét nevet, vagy egyszerre szavazzon.

A világ gyönyörű, ha elkerülik az embereket

Az ikrek. A válaszok általános hangulata és a szeretet ezekért a karakterekért.

5. Mi a hivatásod?
12. És a legtitkosabb félelem?
Az élet megélése értelmetlen, nem találja magát.
13. Bízik az emberekben?
Igen, de csak egy bizonyos körhöz.
17. Az erősségeid.
És mások podstebyvat, hogy a savanyú bányák nem ülnek =)
3. Mi a kedvenc pillanat a kánonban? Miért van ez?
Amikor az ikrek a Hogwarts-ban + egy hordozható mocsárral foglalkoznak, mielőtt demonstrálják a dömpinget
az iskolából ^ ___ ^ Szeretem a lázadókat!))
15. És kivel soha nem juthat el?
Ó, nos, ha csak Filch elvtárs)))

Twins Weasley. Szórakozás, valami rendellenesség, az életet megdöbbentő.
bővebben olvassa el a vállát a megfelelő időben 5. És mi a hívásod? Örömmel az emberek a bolond Pirosommal: "Meg kell-e halni most a boldogságtól, vagy egy kicsit később?" 10. Mutassa be ezeket a tulajdonságokat egy szeretett emberben, amit szeretsz róla? Hmmm. )) Ahogy a mondás tartja, ha nem talál egy lelki társ, majd próbálja megtalálni legalább két negyedév))) Azt is passzív a keresési) 11. Mitől félsz -, hogy árulja el, vagy elárulták? Árulja el. - magány vagy szerelem? Magány. - elfelejteni vagy elfelejteni? Elfelejteni. 12. És a legtitkosabb félelem? Az élet megélése értelmetlen, nem találja magát. 13. Bízik az emberekben? Igen, de csak egy bizonyos körhöz. 14. Mennyire hisz a saját erejében? Ó, ez mindig is probléma) vagyok tehetséges, de szervezetlen, és nem igazán tudja, hogyan kell alkalmazni tudásukat a gyakorlatban)), hogy aktiválja a saját hit szükséges érzékelő rúgni a seggét nem kevésbé érzékeny vagy stresszes helyzetet.

15. Ön szerint: minden előre meg van határozva, vagy választja-e a saját sorsát? A második felszólít rám több =)

16. Szereted a főnökeidet? Oh, nooooooo x)))))) 17. Az erősségeid. Megbízható vagyok és mindig nyitott a kommunikációhoz + Szeretem nevetni magamon =) És mások podstebyvat hogy a savanyú bányák nem ülnek =)

32. Hogyan kezeli az alárendeltjeit? Isten megtiltja, nincs nekem =) 1. Ki a kedvenc hősöd? Miért? Ikrek és az ikrek újra! Siess, improvizálókat, látnokok, feltalálók. Lehetséges, hogy nem szeretik őket? =) Nem szeretem az embereket a praktikus gondolkodásmóddal és a képzelet hiányával. 3. Mi a kedvenc pillanat a kánonban? Miért van ez? Amikor az ikrek gondoskodjon teljes bolondokháza Roxfortban + téma hordozható mocsár előtt nyomatékosan billenő iskolából ^ ___ ^ Szeretem a lázadók!)) Nem, podpolnik hosszabb jellege miatt))) 12. Kinek az oldalán Ön valószínűleg volna? Jerzy - a békéért! =))) A Weasley ikrek (lásd fentebb miért) 15. És aki sohasem kijönni? Ó, nos, ha csak Filch elvtárs)) 17. És a férfiakból? Twins Weasley, 19. És Harry? A fő karakterek gyakran hajlamosak xDD Harry meglehetősen önző neurotikus amely igényt tart a nemesség. 20. Mit tennél néhány a Horcruxes Voldemort, kapok a kezében? Minden attól függ, mert tudtam, hogy lenne egy horcrux vagy sem =) viselhető egyáltalán, mint egy divatos kiegészítő xD 21. Neville lett a vezető Herbológiai vagy bájitalok? Bájital lett))

22. Meg kell mosnom a kalapot? A kemencében átkozott.