10 Ways to create a gyönyörű diagram nélkül excel - ne aggódj, én mindent megmagyarázni most!

10 Ways to create a gyönyörű diagram nélkül excel - ne aggódj, én mindent megmagyarázni most!
A statisztikai adatok megjelenítésének legjobb módja a diagramok használata. A közönség előtt régóta rantálhat a termék előnyeiről, de ezer szó nem helyettesít egy fényes diagramot.

Azonban nem feltétlenül szükséges a Microsoft részéről. Ez történhet bárkinek - képzelje el, hogy üzleti útra utazik, és nem rendelkezik kedvenc Windows-számítógéppel. Tanulja meg, hogy olyan eszközöket használjon, amelyeket nem ismersz öt perccel a jelentés előtt - túl késő. De ne essen pánikba - miközben van internetünk - semmi sem veszít.

Próbáljunk alternatívát találni a térképkészítőnek az interneten.

Nekem van! mit fogunk építeni? Oszlopdiagramok? Kördiagramok? Lineáris grafikonok? gond nélkül!

Mindössze annyit kell tennie, hogy látogasson el egy dedikált weboldalra, adja meg a diagram méretét, típusát, színét, X és Y adatait, és kész. Egyes webhelyek regisztrálásra van szükség, így mentheti a táblázatot, és később is módosíthatja azt.

Találtam 10 weboldalt, amelyek ingyenes eszközöket kínálnak az internetes ábrázoláshoz, de nagyon érdekes, csak az első négyet említeném, mert ezek a webhelyek lehetővé teszik az adatok importálását szöveges fájlokból vagy Excel táblázatkezelő fájlokból. Mégis, a webes felületen a számok oszlopai segítségével ütemtervet készíthet - nem a legmegfelelőbb megoldás.

Tehát itt találtam:

Próbáld ki, tetszeni fogsz!

Ugyanakkor szeretném figyelmeztetni egyszerre - e szolgáltatások cirill többségével ó, nem barátok. Ezért tanácsom - azonnal írja be az ábrákon szereplő összes nevet és címkét angolul. Sok időt takaríthat meg a korrekcióhoz, ahol az orosz betűk kérdőjelekké válnak.

Így például úgy néz ki, mint egy, a Gizmo-ban létrehozott diagram flash verziója:

Kapcsolódó cikkek