12 Krémek a kezek a hideg teszt kiadás

Kézi krém Fotó: Shutterstock.com

A téli kezekből készült krém nélkülözhetetlen asszisztens lesz. Ezért a legszigorúbb követelményeket támasztjuk rá: a száraz és sérült baktériumok takarmányozására és a fagytól való védelemre. Ebben az esetben a terméknek kellemes illatúnak kell lennie, és árának nem szabad harapnia.

Kézkrém Age Intelligence Cellular Recovery 3D kézkrém Swiss Line-ből (kb. 6000 rubel 75 ml-re)

A teszteléshez a svájci Swiss Line "Effect 3-D" krémet kaptam egy sejtkomplexummal, hogy megőrizze a kezek bőrének fiatalos arcát. A termék érett bőrre és öregedés jeleire vonatkozik. Szerencsére nem láttam jól látható jeleket, de az összes bőr és a becsület után meg kell védeni a fiatalságtól, ezért örömmel kiszorította a cső tartalmát a kezeire.

Az első dolog, amit figyelmet szentelünk az alkalmazás során, a konzisztencia és a szag. A krém konzisztenciája kellemes, nem vastag, de nem folyékony, így az anyag nem terjed. A termék nagyon gyorsan felszívódik, és a gyártó szerint a "láthatatlan védőkesztyű" kezében marad, csökkentve a víz epevezetését az epidermisz felszínén. A kesztyű egy ideig tompán érezhető, de nem hagyja bárhová a kövér nyomokat.

Az időjárás miatt a kezében lévő bőr súlyosan érintett, és a krém használata után úgy érzi, hogy védett, és nem száraz. Ami a szagot illeti, akkor a sissieknek szenvedniük kell - a terméknek meglehetősen specifikus és éles szaga van.

A krém ára körülbelül 6 ezer rubel, ezért nem vásárolnék meg napi használatra. A remedy tökéletes olyan nők számára, akik hajlandók lemondani minden erőfeszítésükről, hogy megőrizzék az ifjúságot, és nem pénzt keresnek erre.

- nem hagy zsíros maradékot

- nem mossa le, védi a bőrt a nedvesség elvesztésétől

Kézi krém, koncentrált "norvég formula" illatával a Neutrogénából (kb. 200 rubel 50 ml-re)

Kézi krém koncentrált szagú "norvég képlet" a Neutrogena Fotó: Szolgáltatta a szerkesztőség 7Dney

A második tesztelt Neutrogena krém "norvég képlet". Franciaország orvoslása, de az északi ország nevében tett említést azonnal elrendeztem. A norvégokkal hosszú és hideg tél van összefüggésben, ezért azt reméltem, hogy ennek formájában minőségi védelmet kapok a fagy, a szárazság és a levegőztetés ellen. És nem tévedtem.

Annak ellenére, hogy a krém nagyon vastag, és erőteljesen kiszorítja a csőből, könnyen alkalmazható, gyorsan felszívódik és alig érzi a kezét, így a bőr képes lélegezni. A remedy szaga nem éles és kellemes.

Miután az utcán töltött egész napot használta, esténként kellemesen meglepte, hogy a kezében levő bőr puha és sima volt. A nagy mennyiségű glicerin miatt a hatás több alkalmazás után is észrevehető.

Neutrogena - krém nem csak demokratikus áron (egy cső 200db rubelt költ), de nagyon megfizethető. A terméket gyógyszertárakban, valamint parfüm- és kozmetikai üzletekben értékesítik.

Még nem regisztrált? Regisztrációs űrlap

Kapcsolódó cikkek