1. lépés: kezdj el építeni az MLM üzleti birodalmadat a millm, az üzlet valóban és gyakorlatilag
2. Üzleti ajánlat weboldal;
4. Infoproduct (időben). Annak ellenére, hogy a tölcsér helye az 1. helyen van, ma beszélünk az MLM központról. Mi ez? Ez az Ön weboldalának blogja. A blog kicsit más, mint egy egyszerű webhely. Van egy üzleti weboldal, de ez teljesen más, és ma bemutatom: milyen az MLM Center és hogyan lehet létrehozni azt; hol kezdjék el, amikor létrehozod; az MLM központ fő szabályaival; mit kell külön figyelmet fordítani; milyen hibák vannak az MLM-központ létrehozásakor és hogyan lehet őket megakadályozni.
Ha újak vagytok ezzel az üzletággal és úgy vélitek, hogy ez mind olyan bonyolult, és te humánista vagy, és technikai pillanatok alatt semmit sem játszol, akkor mélyen tévedsz! Még mindig sok kérdése van. De a vágy, hogy automatizálni az üzleti és tedd az autopilot nagyszerű. Akkor a tanácsom: ACT! Indítsa el, tegye meg az első lépést, hozzon létre MLM-központot, és meg fogja érteni, milyen csodálatos blog-üzlet, amely pénzeket is hozhat. A híres Mark Twain azt mondta: "Húsz év múlva sokkal csalódottabb lesz azokkal a dolgokkal szemben, amelyeket nem tett meg, mint azok, amiket tettél. Tehát hagyja el a csendes mólót. Élvezze a tisztességes szelet a vitorláján. Menj előre. Álom. Nyisd ki. Az MLM Központ a rendszer kötelező eleme, amelyet Ön tervez.
Még ha később sem akarja folytatni ezt (értem az üzleti tevékenységet), akkor meg fogod érteni, mi érdekes és érdekes blog-üzlet! Íme a főbb pontok, amelyekre figyelni kell: az MLM Center a személyes blogja frissített tartalomsal (azaz rendszeresen írja meg cikkét). Az Ön által megadott információnak szüksége lehet, hasznos és érdekes az olvasók és az előfizetők számára. Vegye figyelembe, hogy cikkei részletes válaszokat adnak az olvasó kérdéseire. Az MLM Központban kötelező levélsorozattal kell rendelkeznie egy előfizetési formanyomtatványon, különben az egész központ létrehozása megszűnik.
1. Válasszon egy tartománynevet. Hogyan kell ezt megfelelõen részletesen megismerhetõ ebben a cikkben.
3. Telepítse a WordPress-et a blogján. Amikor alaposan elolvassa az előző bekezdést, akkor meg fogod érteni, hogy semmi baj nincs az autóval.
4. Most meg kell választanod egy témát a blogod számára, ami a design és a design. Nos, itt általában szerencsés vagy, mert egy kész, könnyen kezelhető, speciális hálózatépítő sablon jön létre. Csak vegye be és használja!
5. Természetesen figyelembe veszik az MLM Statisztikai központ (és hogyan üzleti nyilvántartások nélkül bármilyen módon), akkor be kell vonni a következő szolgáltatásokat tartalmazza: LiveInternet, a Google Analytics, Yandex: Metrics, Takarmány-író. De ne hagyd, hogy ezek az ismeretlen szavak ne féljetek, egyszerűek és érthetőek, mint minden mást. Az emberek félnek attól, amit még nem ismernek. Miután elkezd blogozni és saját MLM központot hoztál létre, hidd el nekem, ezek a szavak ismerősek lesznek, mint az "anya" szó, és nem maradsz egyedül a problémáiddal. Én magam végeztem.
Nos, ez minden, úgy tűnik, nem hagyott ki semmit.
Gratulálok most, hogy saját MLM-központja van.
Ui A kérdések valószínűleg továbbra is fennmaradtak. Nincs semmi baj ezzel. Még ha még inkább összezavarodtál, ne félj. Persze, megértem, hogy sokféle kifejezéssel és információval kezdjem. De higgy nekem, ahogy haladsz előre, minden lépésnél egyre kevésbé lesznek ezek a kérdések; és az új kérdések már nem tűnnek ilyen szörnyűnek.