11 éves vagyok, imádkoztam, hogy férjhez, áldást
Kérdés: Én 11 éves az imádságban, hogy feleségül másodszor, és 11 év odna.Mozhet rám, és már nem kell kérni, éppen akkor, amikor azt hiszem, van egy hisztérikus gyermek nekem 33 év 11 év és én mindig is odna.Chto I nem, amit már az életemben egy ilyen helyzetben?
A: Jó napot! ! Isteni Gondviselés és neispovedim ismeretlen Pál apostol a Róma felkiált: „Ó, a mélységben a gazdagság és a bölcsesség és a tudás Isten hogyan kikutathatatlan az ő ítéletei, és kifürkészhetetlenek az Ő útjai (Róma 11: 33) !. Talán az Úr nem ad házasság . megvédett téged valami szörnyű vagy nehéz uchasti.Glavnoe nem unyvayte.Apostol Paul parancsok: „nem rest az üzleti; buzgó lélekkel; Az Úrnak szolgáljatok; örvendjen reményt; beteg a megpróbáltatásban, folyamatos instant imában; „(Rom 12: 11-13).
Talán hamarosan az Úr megadja a kérelmeket. És ha nem, akkor ne feledjük, hogy az ima Miatyánk kérünk Istentől. „A te akaratod” .Ez az, hogy támaszkodni Isten akarata számunkra. Nézzük hivatkozhat a halászat.
-az életben nem kapnak, akkor az a tény oka van. Egy remete kérte Istent, hogy adjon neki megérteni az utat a Providence, és tegye a post. Isten azonban nem merült fel, hogy neki, amit tudni akart. A szerzetes nem szűnik meg imádkozni, és végül az Úr megbánja. Amikor elment, aki él távol a bodza, szerzetesi kép angyal jelent, és felajánlotta, hogy egy társ. Remete örült javaslatot és a további együtt mentek. Amikor a nap estefelé, amikor megálltak az éjszakát az egyik jámbor férje, és ő kapta őket becsülettel, még a kínált élelmiszerek egy ezüst tál. De itt van egy meglepetés! Közvetlenül az étkezés után, az angyal fogta a tálat, és dobta a tengerbe. Idős kíváncsi, de nem mondott semmit. Mentünk előre, és a következő napon megállt egy másik, szintén Jámbor és ez is fogadta őket az öröm, és megmosták a lábát, és minden figyelmet. De ismétlem, az a baj! Amikor a remete a műholdas gyülekezni kezdtek az úton, a tulajdonos vezetett neki csecsemő fiát, hogy áldott. De ahelyett, hogy áldás angyal megérintette a fiú, ő vette a lelkét (és a fiú meghalt). Sem az öreg terror, sem az apa, sem a kétségbeesés szavak nem tudott mondani, és az öreg elfogyott, és a műhold nem elmaradott követte. A harmadik napon nem volt hová maradni, de az egyik lepusztult és elhagyott minden házba, és ott kerestek menedéket benne. A vén leült, hogy egyenek az élelmiszer-és társa, a Elképedésére kezdte újra a furcsa dolog. Kezdte, hogy elpusztítsa a házban, és elpusztítja, elkezdte építeni újra. Ezt látva, az öreg nem tudta visszafogni magát: „Ki vagy te, démon, vagy egy angyal? Mit csinálsz? - harag sírt. - Tegnapelőtt a jó ember volt az étel, és dobta a tengerbe. Tegnap a gyermek megfosztott élet, és most valami megsemmisült, és újra kezdték építeni ezt a házat, „Az angyal ezt mondta neki:” Ne lepődj meg, keményítő, és ez nem sértődött meg, de figyelj arra, amit mondok. Első férje fogadott bennünket, tényleg, minden Istennek tetsző jön, de az étel dobott nekem, vettem nekik egy hazugság. Ezért dobtam neki, hogy ő nem elpusztítani a jutalma a mennyben. Második férje is tetszik Istennek, de ha nőtt a fiatal fiú, akkor ő lesz a szörnyű gazember így vettem a lelkét az jó apja, és hogy ő megmenekült. „-” Nos, itt-mit csináltál? „- kérdezte az öreg. Angel folytatta: „A tulajdonos a ház férfi volt erkölcstelen, mert ez a szegény, és elment. Nagyapa, ahogy építették a házat, amely a falba az arany, és néhány tud róla. Ezért tönkrement, így senki nem látta itt az arany, és rajta keresztül nem vész el ebben az időben, „Angel így zárta beszédét:”. Vissza a keményítő, az ő cellája, és nem szenvednek az elme nélkül, mert így szól a Szentlélek: „Csodálatos az ő ítéletei, az Ő nagy bölcsesség!” (Ézs. 28:29). Mivel nem tapasztalja őket - akkor nem lesz meg a javára „Angel majd láthatatlanná vált, és ütött az öreg megbánta hiba, és miután elmondja mindenkinek, hogy mi történt .. Isten áldjon meg!