4. város klinikai kórházi elnevezett Nikolai Savchenko Evseevich - kórházak - Szépség és egészség
Amikor felveszi a kapcsolatot, lásd, kérjük, hogy a portál Otzyvy.by
Azt akarom mondani, hogy „köszönöm” a csodálatos orvos Laura Tamerlan Huseynov az érzékenységet, a szorgalom és a nyugodt, érzékeny hozzáállás betegek, és mindenek felett, a professzionalizmus. Te orvos nagybetűvel!
Kapitányok Ivan, MD ENT részleg számú:
Az illetékes orvos;
Gondoskodó és figyelmes szakértő;
Műtét utáni kötszerek hordoz fájdalommentesen és hatékonyan.
A beteg szobaszám 403 szeretné ugyanaz marad vidám és vidám optimista, és sok sikert a munkájában, és hálás betegek.
Nagyon hálás a személyzet plasztikai sebészet 4gor Hospital Savchenko izaveduyuschy ág Silver Pavel csodálatos sebész arany kezét, anastaziolog Belova Galina Dmitreevna orvos Istentől, és az összes mézet persanalu szeretnék köszönetet mondani munkájukért, mert a meleg és otnashenie betegeknek, miután feküdt az osztály 11dney nekem lett, mint a család, nagyon boldog, hogy én választottam ezt a klinikát, és azt tervezem, hogy akkor is ki kell, hogy a Pavel Viktorovich után vremya.Spasibo Köszönöm a kemény munkát
Szeretném kifejezni hálámat az orvos-otolaryngologist Huseynov Tamerlán Hafizovich a sikeres kezelés és nagyon tehetséges orvos vyzdorovlenie.Eto igazi profi, aki szereti a munkáját. Függetlenül attól, hogy a beteg életkorától és helyzetét valamennyi
egy érzékeny megértés és figyelmes megközelítés. Köszönöm szépen az emberi hozzáállás és a pozitív érzelmek.
10 450 fehérorosz cégek várják meg észrevételeit, készen arra, hogy segítséget és tanácsot valamennyi kérdésben.
223.830 valós értékelés segít abban, hogy a helyes döntést, és csak kipróbált, megbízható cégek.
Üdvözlettel, szolgáltatás vélemények és javaslatok Otzyvy.by Belorusszia
+375 29 1208108, +375 29 5508208 [email protected]]
Kezelik a 4. osztály a kórház kardiológiai 23 goda.Etot kifejezés önmagáért beszél, és csak horoshem.V ebben a kórházban a kardiológiai kezelt anyámat, mert ez zhila.Prohodil kezelés és unokája és lánya, és minden rendben van. Minden kezelés és vizsgálat teljes obeme.Usloviya esetben ott san.komnaty, fürdőszoba, tisztítás történik rendszeresen, hogy a betegek mindenhol chisto.Otnoshenie figyelmes, korrektnoe.I én nem a kereskedelem a kórház és cardio terem, akkor is, ha van valami márvány .I köszönöm gl.vrachu Yanushko VJ, zav.otd.Kozich II Marcsenko lech.vrachu a VP figyelem, a kezelés pomosch.Ya hálás zam.gl.vracha 16. emeleten-ki Bezkorovainy MA, zav.otd.Gorbarchuk II engem elküldött syuda.Ko minden kezelik nagy tisztelettel és pochteniem.Vyshe felsorolt orvos a büszkeség és az arc a mi gyógyszer és az ilyen ő derzhitsya.Ved törődnek a betegek egészségét, akik a szakmai azok rabote.Imeyut nagy emberi uroven.Ya mindig ünnepelte hálájukat az egészségügyi Minisztérium és a személyes vétel ministra.Vseh előnyöket! Svetlana Solovyova.
Ha hirtelen megbetegedett szív nem ért egyet a kórházi kezelést 4. Itt van miért. Újraélesztés - törlőkendő kell lennie a saját, és hol lesz egyedül, ha v.priemnom mind fizetni. És edish van az intenzív osztályon egy pongyola. És az intenzív osztályon ugyanabban a formában. A kérés, hogy hívja a család, hogy ruhát - közöny.
A Kardiológiai Osztály viszonyok kedvezőtlenek, törött asztalok és piszkos falakat a folyosón - ez virágok. És hogy képzelitek predstaalyaete hosszú maradjon a kórházban nélkül egészségügyi szobában? Nem. WC természetesen van -, mint két vagy három a ogrmnoe osztály „luxus”. De szeretnék tenni, és a kis protsedury.omoveniya.
Szeretném kifejezni hálánkat Popchenko Andrey Leonyidovics, a sebész arany kezét és érzékeny szív!
Kedves Andrey Leonyidovics, köszönöm a sikeres működéshez, jó és figyelmes magatartást betegeiknek.
Égő magát, a fény más feladat itt az igazi gyógyító Hippokratész. Azt hiszem, ez a mondat karakteres teljes mértékben tükrözi az önzetlen szolgálat az embereknek.
Kívánok egészséget és erőt, mentális és fizikai.
Hála Istennek, hogy vannak orvosok, mint te.
Üdvözlettel, Inna
Szeretném kifejezni mély hálámat az orvos-otolaryngologist tanácsadó iroda, Huseynov Tamerlán Hafizovich, a figyelem, a professzionalizmus és időben segítséget a problémámra.
Szeretnék köszönetet mondani az orvosok Tanszék Műanyag és Esztétikai Sebész 4. Városi Kórház - Ezüst sebész és aneszteziológus Paul Viktorovich Galina Belova.
Egy hónappal ezelőtt, orrplasztika történt velem, melynek eredménye nagyon boldog vagyok, valamint a hozzáállás, hogy kimutatták, hogy nekem, miközben ebben a kórházban.
Természetesen nagyon izgultam a műtét előtt, de ha egyszer a kezébe és felügyelete alatt a szakemberek, mint például a jogot, hogy lazítson és kikapcsolódjon. Volt teljes bizalom és a tudat, hogy minden rendben lesz.
Nagyon megérintett, hogy mennyire Galina gondoskodott arról, hogy nem fagyott a műtőasztalon - előre, hogy egy fűtési pad rajta, majd egy másik, és gondosan lezárja ezt a nagyon forró vizes palackot a lábam. Ez volt teljesen váratlan, szép és fontos nekem. Tartózkodása alatt hivatalban orvos beszélt sokat velem - annyi hőt az orvosok még soha nem kapott.
Hála a szakmai Galina, altatás én szenvedett egy nagy (bár, mint sokan mások, tartottam tőle sokkal több, mint a legtöbb manipuláció).
Pavel Viktorovich, én abban a hónapban megfigyelt műtétet követően - minden látogatás volt nagyon tapintatos, figyelmes és informatív tanácsolta nekem, és feltéve, értelmes javaslatokat. Nagyon tetszik az a tény, hogy ez volt az eredménye a műtét - Örülök én választottam ezt a sebész, hogy még inkább a szép és egészséges.
Szeretném megköszönni az urológus recepción 4 Ptukha VA Hospital Egy informatív konzultáció és támogatás! Külön szeretném megjegyezni, a figyelem és a humánus hozzáállás az orvos és a nővér, annak ellenére, hogy az éjszaka!
Jelenleg nem orvosi személyzet!
Szeretném megköszönni a csodálatos és a legjobb orvos ENT részleg Tolmachevets Olga Alekseevne..Spasibo sok kezelésre. támogatást. szakszerűség és a jó hozzáállás. Több olyan csodálatos orvosok.
Magnificent kórház kiváló orvosok, nővérek, ápolók és egyéb személyzet.
20 terhességi hét 03/07/17 sújtotta 4 GKB egy támadással vesegörcs. Ugyanezen a napon tettünk vészhelyzet stent beültetést a jobb ureter. A műveletet végezte egy orvos ecsettel Gennadiy. Szeretném kifejezni háláját a munka és a támogatást. Ez egy orvos, aki nem közömbös, hogy a beteg, megnyugodott, és állítsa be a művelet, elmagyarázta, mi fog történni, és mit csinál! Az egyetlen orvos, aki igazán adott ajánlásokat a további kezelést, azt mondta, hogy mit kell félni, és mit kell keresni! Köszönjük arany kéz és jó szívvel. Jelenleg nem orvosok a kórházak! Én is szeretnék köszönetet mondani a nővér-aneszteziológus KOMISSAROVA OV és az orvos-aneszteziológus ROI támogatását, és könnyen át érzéstelenítés. Sok szerencsét a kemény munka és jó egészséget!
4. város klinikai kórházi elnevezett Nikolai Savchenko Evseevich - hagyja el véleményét:
Kérjük, ossza meg velünk óvatosan és egymáshoz képest.
Ne feledje, hogy a legrészletesebb visszajelzése segít a vállalatok javítják a teljesítményt, és a felhasználók a helyes döntéshez
10 350 fehérorosz cégek várják meg észrevételeit, mindig szívesen segít, tanácsot. Az Ön visszajelzése fontos vállalatok munkáját még jobb!
3.268.525 fogyasztók évente látogasson Otzyvy.by, keresse cégek, termékek, szolgáltatások, valós értékelés. Visszajelzése segít a fogyasztók megtalálják a cégek, termékek és szolgáltatások!
Köszönöm, hogy az alkalmazott a portál Otzyvy.by.