15. Idézetek Ozzy Osbourne

Gyermek- és serdülőkori

Amikor kicsi voltam, aludtam egy ágyban az én két fiú és három nővér. Ők is kicsik voltak, így megtanultam úszni, mielőtt beszél.

Iskolái elvégzése után dolgoztam egy vágóhídon. És tetszett, de nem azért, mert megölte az állatokat is. És mert ha megöli az összes, akkor menj haza. Néha jön vissza a reggel hat óra, és néha - attól függően, hogy hány szarvasmarhát kell ölni - három órát vagy négy otthon lehetne már. És az egész nap van rendelkezésre álló egyenleg. Jobb volt, mint a munka kilenctől ötig az irodában. És itt is elkövetett a vágás, és menj haza - ez az, amit én szerettem ott. És a pénz jó volt. De az emberek, akik esznek húst legalább egyszer meglátogatni egy vágóhíd túra, hogy mi folyik itt. Ha látni saját szemmel, mint egy állat megdöbbentette, ahogy elvágta a torkát mind a saját nyúzott és kizsigerelt, majd felkészült a számlálót. Eszem húst. Én még mindig kész megölni az állatot, ha szükség van rá, hogy etetni. De én nem ezt sokáig. Szeretem az állatokat. Abban a pillanatban már 17 rohadt kutyák.

Amikor kijöttem a börtönből, apám azt mondta: „Nem tudtam, hogy az óvadékot, de azt akarta, hogy tanítani a leckét.” És ez kurva működött, mert nem akartam, hogy kint újra.

Kor és memória

Az emberek itt kérdezni: „Igaz, hogy zanyuhanny utat a hangyák” Nagyon is lehetséges, de csak nem kurva emlékszik, világos?

Hosszú távú memória nem is olyan rossz. De azóta lezuhant egy quad, a rövid távú memória esett darabokra. Megyek, hogy valamit a második emeleten, és mégis emelkedik, már elfelejti, hogy mi volt. Most már értem, hogy miért élünk egy bungalóban.

Valahogy Jack megkérdezte: „Apa, mit gondol az emberek nevetnek rajta, vagy egy-egy vicc?” Mire azt feleltem: „Jack, a legfontosabb dolog -, hogy a nevetés, és milyen volt - nekem egy torma.”

Én időről időre adni kamra előadások, de nem fogok adni nekik, ha más alternatíva nem fogok. Nem vagyok hülye, és nem fogok játszani, miután egy teltházas koncertek előtt három nyomorék. Paul McCartney és Mick Jagger továbbra is gyűjteni stadionok, miért nem tudok? Ha az emberek még mindig vár rám, a kor nem lesz akadálya.

A legtöbb időt nézem DVD a szobában, így ahol jobb egy albumot, vagy koncertet adni. Mikor nem kell a lehetőséget, hogy egy album, vagy beszélni, mindent kezd feldühít engem.

Randy Rhoads volt egy igazán csodálatos ember. Minden alkalommal, amikor belegondolok. Minden évben a halála napján, mindig küldjön neki virágot család. Gardenia. Randy tetszett az illata Gardéniák. De amikor szippantás őket, mindig emlékeztessen a kurva temetésen.

Azt már nincs szükség Zakk Wylde; van valami köze. Itt az ideje, Zakk lépni a saját irányát. Én nem rúgtam Zakk, de Zakk nem dobtam. Elmondta: „A kapcsolat sokkal magasabb, mint a zene.” Tehát valójában. Ő is hívnak, és adtam neki valamit, hogy segítsen. De abban a pillanatban én dolgozom Gus G. Fogok még valaha együtt Zakk? Nos, akkor soha nem mondjuk, hogy soha.

Azt hittem, hogy a kiváló lélek Sucka az album nevét. Aztán valaki azt mondta, hogy az én internetes honlapján teremt igazi bolondokháza panaszok erről. Azt mondják, „Mit visznek van, az édesanyja? Úgy tűnik, az emberek nem fognak vásárolni az albumot, mert úgy gondolták, hogy én vált hip-hop előadó. Előttem nem éri el, chto szó Tipo «Sucka» használt kibaszott hip-hop. Nem hallgatni ezt hrenotu, tudod.

Mi hozták fel gyermekkorát katolicizmus, egész életemben félnek a pokol. Személy szerint semmi bajom az alvilág nem rendelkezik: legalább mindig volt forró kávét, és ezzel ellentétben a barátok úgy tesz, mintha a vezetők, hogy pontosan tudja, mi a tulajdonos az üzlet utál.

Azt mondják, hogy jön Jézus második eljövetelére. Mennyi kurva rossz, mindent meg kell, ezért úgy döntött, hogy visszatér? Tele volt a háborúk, a sok ember halt meg a vallás nevében. Mint egy gyerek, emlékszem, rájöttem, hogy nincs Mikulás, és mégis ez csak szemét ... ez a történet valami hasonló, nem? Mindezek fanatikusok Jézus egyszerűen bosszantó. Képzeld el, ha engem valaki odajött és azt mondta: „Sajnálom, én - Jézus”. Azt válaszoltam: „Igen, én kibaszott Hitlert.” Honnan tudom, hogy - az Isten Fia? Pszichiátriai kórházakban egyszerűen tele ilyen ügyfelek.

Még soha nem volt képes felfogni, hogy a szervezett vallás. Ez hülyeség. Amikor kicsi voltam, az emberek katolikusok azon a helyen, ahol laktam, alig megélhetési. Volt egy nő, aki nyolc gyermek, férj dömpingelt ült egy fillér nélkül, de minden vasárnap, hogy küldjék el a gyermekek, tiszta és rendezett, a templomban. Felmászott a tartozás csak azért, hogy okosnak. Nem értem. Azt hiszem, az emberek hisznek Istenben, csak azért, mert semmi mást. Ez a képzeletbeli támogatást az életben.

Minél többet iszik sört minden nap, annál kevésbé lesz későbbi nemi működés változás - ha valaha is az ötlet, hogy ezt. A lányok vadul növekszik a bajusz és szakáll, és a mellkas nem szűnik növekedni. Egy fiatal férfi éppen ellenkezőleg szerezhet mellek. Ha a korhatárt 12-13, ahogy én tettem, elvesztette érdeklődését a szex - és ez jó! Srácok nem kell többet költeni a lányok, és fordítva, van egy csomó szabad időt és pénzt kellene lemondani a sör szabadidő. Továbbá, a sör tényleg alkoholtartalmú italt belőle egy igazi cirrhosis, ami azt jelenti, hogy rúg igazi emberi lények, nem olyan virtuális nyúl és kecske. Hidd el, a fiúk és lányok, mert a pia, van fél lábbal a sírban, hogy meghaljon a szörnyű görcsök - a legmagasabb magas.

Ui Jack Osbourne: Az öregem nem lát semmit természetellenes az a tény, hogy amikor dühös, hívj rohadék jelenlétében anyja. Bár, ha mérges anya, azt mondta, fáradt volt élő kecskét. Így megértem az állatkertben.

Kapcsolódó cikkek