10. A legszembetűnőbb átalakulások Kelly Osbourne, kozmopolita magazin

• 10. A legszembetűnőbb átalakulások Kelly Osbourne, kozmopolita magazin

„Megtanultam. hogy a vonat, és enni „- mondja egy interjúban a sztár. és az ő szavai megerősítik lett egy nagyon különböző figura Kelly. A legfontosabb dolog. Ezzel megfordult magát megfelelően beállítva: Kelly kezdett járni az edzőterembe, és folytatta az egészséges táplálkozás, de nem azért. hogy néhány hét, hogy elveszíti azt tervezi, számos extra kilogramm centiméter hangerőt. de ahhoz. Ehhez az utat az élet. Nem a célt tűzte ki, hogy elérje az ideális. csillag sokkal fontosabb volt, hogy jól érzik magukat. „Azt hibáznak. És a testem nem tökéletes. de én szeretem. Ez soha nem lesz tökéletes. és én nem akarom. hogy ez így van. Ez annyira unalmas! „- mondja.

Hands. nyak és más „árulók”: testrész. kibocsátó a valódi korát a csillagok

• Köszönöm. Orvos: Kvitko és más csillagok. akinek karrierje elindult után plasztika

De ha a hozzáállása az alakja Kelly döntött. úgy tűnik. egyszer és mindenkorra. valamit. Úgy kell kinéznie a haját. csillag tartományban. De ebben az esetben biztos. talán. és nem kell - és miért ne változtassa hajszín és frizura majd. amikor én akarom? Osborne is, nem értem, és életre kelti az Ön ötlete. társított haj. Addig a pillanatig. elhatározta, hogy a tanfolyam a nőiesség. Kelly látható fiús frizurával. és rövid „sündisznó”. Később ez lett a nő haját. megjelenni a vörös szőnyegen a hollywoodi stílusú fürtök. Én magának egy elegáns, egyenes frufru. majd. amikor fáradt a csillag. elegánsan csiszolt az oldalon. Lázadó szellem. ami nem hagy egy csillag. ne hagyd, hogy megy trendek borotválkozó templomokban. így az utóbbi időben a maga módján vissza kedvenc lány punk stílusban. Ugyanez az oka. hogy a klasszikus Blondie. Kelly, aki szintén volt ideje kipróbálni magad. ő végül úgy döntött, levendula árnyalatú haj és festik a haj több mint egy éve a sorban.

Az ilyen extravagáns smink lány. Kelly. nem utasíthatja fényes árnyalattal - bocsát ki magából. mint általában. és a szemet. és az ajkak. Elsöprő nyilak. megteremti a hatása „cat” megjelenés. műszempillák. hangsúlyozva azt. valamint a sárgarépa ajak színt vagy árnyalatot fukszia - az. mit Kelly megjelenhetnek mind a vörös szőnyegen. és a mindennapi életben. Szerelem csillag kísérletezni, és merész döntéseket értékelni a szépséget a világban; együttműködnek a szépségét vezető márkák - például. M.A.C megjelenni idén ősszel együtt, hogy egy limitált kollekció kozmetikumok. Biztosak vagyunk benne. hogy a 30 éves Kelly mindig sok meglepetést számunkra - ma szeret lila haj. neon ajkak és hosszú szempillák. de mi lesz holnap?

← Kattintson a „Like” és kövessen minket a Facebook-on

Kapcsolódó cikkek