18 évesen, beleszerettem egy férfi 26 évvel idősebb, mint én! Örülök, hogy nem tette lehetővé
18 évesen, beleszerettem egy férfiba, mint 26 évvel idősebb, mint én), annak ellenére, hogy az ő korában, ő volt egyenes krasiv.Ya álmodtam egész életemben vele élni öregségi, stb), mondván, hogy az életkor nem jelent problémát , barátnőm azt mondta, hogy ő hamarosan általában régi)), általában az én fiatal szerelem rövid idő telt el (nem volt semmi vele) .Vot most vagyok 27 éves, és nézte az embereket, akik már 52-53 éve, nekem úgy tűnik, hogy nagyon régi, és igazam örülök, ha azt nem hibázott, és nem vstrechatsyazhit így muzhchinoy.Mne itt volt int Érdekes, van-e olyan lány, aki itt van különbség a férjével 20 éve és több? Beszélünk az átlagos, hétköznapi emberek, akik nem rendelkeznek nagy deneg.Kak élsz velük? Nem sajnálom, hogy kezdett élni? Mert tetszik 30, akkor fiatal és szép, és a férje a hatodik évtizedben. Nagyon érdekes.
SHEHRAZAT. 9/13/17 9:31 (válasz: Ingigerda)
Ingigerda írta (a): Már emlékeztetett mennyire szerelmes volt egy férfi 10 évvel idősebb, és úgy gondolja, ha a szemem, és agyát, majd 20
Nem is tudom, hogyan társaik lehetséges, ezek már vén szivar nekem
Sem az, ami meglepő. Fiatal fiúk gondolkodás most alapvetően csak a saját maguk és a családi élet nem vonzó. Érdekes, ha éppen 20, és ő volt a 40. Ez egy élmény. Érdekes, ha éppen 30 és 40 ez a stabilitás. De nem érdekes volt, amikor 60 és te 30. Ez talán a hegyen.
A férjem biztos, nem látok okot arra, hogy lépjen túl, hogy nagyon rossz, és az élet hiánya.
Ő volt viszonya egy férfi 20 évvel idősebb, mint én voltam, amikor 22-23. Hála Istennek, hogy vége. Persze, vannak pluses egy ilyen kapcsolatban. De mínusz sokkal több. Ez már csak a gyerekek az első házasságából származó, és a korábbi wifey. És igen, amikor a 30 és te vagy a lé, ő már 50, és majdnem szárított gyümölcsöt. Vannak, persze, a férfiak sovány, hogy jól néz ki, de nem 30 éves, vagy akár 40 év.
voprosss. 8/10/17 04:44 (válasz: Liza629)
Nos, igen, beszélek róla, és azt írta, hogy az ember a 40-47 éves, még mindig szabályokat, de aztán kora nagyon sok látható, jól, gazdag nagyapja, külön úgymond „kaszt” ebben a tekintetben.
Liza629. 8/10/17 01:47 (válasz: voprosss)
voprosss. 8/10/17 01:21 (válasz: Liza629)
Van egy barátom, egy házasságban, ahol a férj idősebb. a legtöbb már elvált. de néhány még küzd, de nem kilátások. Egy csak boldog, de van egy nagyon gazdag férjet, és vele egy új életet. így ki tudja, hol. Minden más dolgok rossz
Nézd Pugacheva Galkin.
Rögtön emlékszem, hogy szerelmes volt a férfi 10 évvel idősebb, és úgy gondolja, ha a szemem, és agyát, majd 20+
Sonia. . 09/08/17 14:58 (Válasz: voprosss)
Köszönöm. Remélem, hogy sikerülni fog.