Hogyan kell telepíteni a turbina VW Transporter T4 abl

Beállítás történik fordított sorrendben a leszerelés: eltávolítása ABL gázturbinás hajtómű. (Turbine vettem a JP Parts)
De vannak kis árnyalatokat.
Úgy döntöttem, hogy cserélje ki a „ravasz” turbina csavarjait a kipufogócsonk VAG termelést egyszerűek GAZ (izzás 88):

Elfogadom, őshonos csavarok könnyebb megfogni eszköztár :)
Az ár is más: 493 illetve 15 (45 rubel).

Az út mentén, a dió, a kipufogó-gyűjtőcső is változik, hogy a réz-bevonatú anyákat a VAZ-2108 (8 darab 10 rubelt).

Csak most már nem kell kezdeni dobott köveket rám, mint a „vegyél magadnak egy medencében, és tegye a gazovskih csavarokat benne.” Én amellett vagyok, az ésszerű mértékére.

Természetesen új kipufogócsonk tömítés: 4h60 = 240 rubelt.

És mint bármi, akkor telepíteni mindent fordított sorrendben. Némi nehézség árán kell alkalmaznunk a kipufogócsonk turbófeltöltővel telepített saját otthonukban. Emlékszem, amikor először csavarni a eltávolítása „trunk” a turbina - nagymértékben egyszerűsödik motorháztető alatti manipuláció. Most, hogy egy turbina szerelés „trunk” beavatkozni.

Hosszú vagy rövid, de a kollektor a turbina behajt a helyére.
Továbbra is megfogalmazzuk „trunk” a turbina az első kipufogó csövet.
Ezen az eseményen töltöttem körülbelül ugyanabban az időben, mint az összes többi munkát a létesítmény a turbina.
Talán van némi alkalmas létesítmény a konzol a turbina szerelés a csövet.

Kapcsot rögzítő turbina, hogy az első kipufogó csövet

De nem találja a megfelelő információkat, és mindent megtesznek a közelharci.
A átvevő cső rögzíthetők két ilyen klipek. A „trunk” turbina öntött öntött speciális mélyedéseiben rögzítő bilincset a peremes fogadó cső extrudált ülések.
Nem emlékszem, mi a csoda-Yudoma sikerült rögzíteni az első, ha állni arca a motorháztető - jobb konzol. A rendszer segítségével a vezetékes és egyes anyák.
A második (ha állni arca a motorháztető - bal) határozottan nem akar felébredni a helyére. Segít sem a huzal, sem ...

Ó, hogy én nem szeretem, ha egy darab vas nem függ az ember! Azt akkor biztosan tudja, hogy egy darab vas még kötelet kanyarban. Ő stsuko rezisztek.
Ok!
Hívja asszisztens, hogy rögzítse a konzolt ne csússzon le a tetejét, hogy feltérképezi az autó alatt, felfegyverkezve egy erős nylon zsinór és a gumiabroncs-vas.
Vezetéket a konzol nyakkendő hurok rajta hagyja kábelt, és kötötte az első tengely körül. Tehát, hogy a kábel tenziót szerelőkeret igazítva.
Feszítse alatt a zsinórt, és kezdjük el húzza a hurkot a vezetéket. Ez húzódik a vezeték húzódik a vezeték, tegye a konzol nem működik az első alkalommal. De van előrehaladás. Kötszertekercsek a vezeték rövidebb, és kezdjük el húzza a hurkot! Ó, csoda! Konzol, feszült, áll a helyére. Jessen-RD! Minden más - cukorpapírokon. Óvatosan húzza meg az anyákat, életbe szerelvények és bilincsek nyúlik.
Kulcsot a zárban, fogantyú befecskendezés időzítését, szikra izzóval - Busik kapott a polpinka. Ezenkívül a füst, ami az volt, hogy cserélje ki a turbina nem - ahogy szükséges!

Ára: 365 ₽ Futott 285.500 km

Kapcsolódó cikkek