70 éves évfordulóját a script férfi apa a családban

A sitt szemüveg, a nevetés a barátok
Hadd felszólal ma!
Összegyűjtöttük az évfordulón
Mi, emberi módon!
Így kívánunk sok éven át,
Szerelem, egészség és sok sikert,
Destiny, ami elviszi a nyomorúságtól
És elhatározásunkat probléma!
Legyen minden álma valóra válik
Hidd el, megvalósítható!
És mint a jóság forrását,
Adj meleget szeretteit!
Hagyja, hogy a nap, összefonódnak a tánc,
Mindig az otthonunkban hozza a boldogságot!
És minden új év
Hozzá több ajánlatot szenvedély!
Tehát, barátaim, az évforduló!
Hogy minden valóra vált, és ez történt!
Azt, hogy bölcs év -
Ellenségei dacból, a barátok, a kegyelem!

Mi lenne, ha ...
öt önkéntesek. A résztvevők arra ösztönzik, hogy megtalálják egy eredeti kiutat nem szabványos helyzetek. Szerint a válaszokat a nézők választhatják ki a győztest, aki kapja a fődíjat. A többi résztvevő kap díjat
Példák a nem szabványos helyzetek:
Mi van, ha véletlenül ült a születésnapi torta?
Mi van, ha vittek egy barát, mint egy ajándék porcelán váza és véletlenül eltörte?
Mi van, ha a kedvenc és a legjobb barátja születésnapja ugyanazon a napon?
Mi van, ha emlékszik, hogy van egy születésnap, mindössze 10 percre, mielőtt a vendégek megérkeznek?
Mi történik, ha néhány vendég (egy elképesztő véletlen) adta meg ugyanazt ajándékokat?
Mi van, ha a nap után a születésnapját felébredt egy idegen helyen?
Mi a teendő, ha jött a születésnapi party bűvész kék helikopter és adta meg 500 jégkrémet?
Mi a teendő, ha a születésnapját adta élő krokodil?
És mi van, ha ez a krokodil megette véletlenül az, aki adta, és most nincs senki, hogy visszatérjen a krokodil?
Mi a teendő a következő nap után a szülinapom?

Hochesh- Hidd
Szeretné - nem hiszem,
Valahol a közelben vándorló állat.
Nem él az erdőben ősi,
Az orosz hatalmas.
Ez a fenevad az úgynevezett „elk”
- Azt már régóta hagyománnyá vált.
Let benned „LOS”
Hogy Elos és hálószoba,
Három a Pilos,
Hajlandó és képes
Hogy a boldogság nem ér véget,
Ó, jó, hogy az álom, hogy foglalkozik sikerült
Ahhoz, hogy minden mindig valóra!

Princess Nesmeyana
A játékosok két csapat. Tagjai az első csapat - „hercegnő Nesmeyana” - ülni székek és akkor vigye komolyabb vagy tompa megjelenést. A feladat a játékosok a többi csapat - egy időben, vagy együtt nevetni „Nesmeyan”. Minden mosoly „Nesmeyana” smeshiteley csatlakozik a csapathoz. Ha egy bizonyos ideig képes lesz nevetni minden „Nesmeyan”, nyilatkozta a győztes csapat smeshiteley - ha nem, akkor a parancs: „Nesmeyan”. Ezt követően, a csapatok is szerepet cserélnek.
Nevetni „Nesmeyan”, a játékosok is azt mutatják, pantomim, komédiázhattak, húzza egy arc, de megható „Nesmeyanov” nem megengedett.

Moderátor: Látom, hogy az értelmiségiek és vidám találkozik ma. És most szeretnék tudni, hogy meg tudja-e táncolni ....
Ez a verseny részt 6 pár. A hang a zene párok elkezdenek táncolni megfelelően veszteség. Miután vége a tánc maraton választja közönségszavazás a táncoló pár, és kapnak a címet a „Legjobb Dancer” .pobeditelya választani együtt, majd add neki egy érmet. Ezt követően mindenki kap ki az asztal mögül, és végre egy tánc „cigány”. A legjobb táncos kap egy érmet, "első osztályú (Star) Roma (Beszélt)".

Moderátor: Figyelem, figyelem! Voltunk nyaralni nézett lenyűgöző és elbűvölő nő. Meet, Master of Magic és a roma professzor a jóslás, kiszámíthatatlan és utánozhatatlan Lala ... Black! Taps!
Cigány: Wai-wai, néhány jó társaság! Elfogadás és Minya az, hogy kellemes társaság. (Leül az asztalhoz.) Ne hiába deushki nevezett Minh professzor. Igen, - tanár. Azt umeyu predskazyvat jövőben. Tudom, hogy a sorsa minden gostey ezt a házat. Podhady, Aranyozás a fogantyút, fogja mondani, minden, ami, mi volt, mi van, mi szükség van félni, hogy mit várnak el az ajándékokat a sors ...
A vendégek felváltva alkalmas arra, hogy egy vagyont, és találja ki a jövőben: valaki elvárja, hogy a megszerzése Jeep, hogy valaki - látogasson Tiffany, senkit. - születését egy másik gyerek, hogy valaki - lépés, hogy valaki -. Promotions, stb után találgatás minden fel egy pohár, hogy a jövőben a nap hőse, és az egészség. Ezután elvégzi cigány cigány tánc, hívogató "Ace (-s) cigány - (- ku)".
Moderátor: Azt hallottam, az egyik barátja, mint egy cigány képesek kitalálni a mások gondolatait. (Utal a cigány.) Lehet, hogy ez nem igaz?
Cigány: Wai, a igazság! Minden igaz! Úgy vélem, nem tudom kitalálni a gondolatait a távolból. Az igazság mondani, hogy ki és mit gondol ... (Úgy hangzik, mint az egyik vendég, egy képviselője az idősebb generáció.) Itt a fiatal férfi, üde olyan szép, azt gondolva, hogy mi az a finom saláta prigotvoila úrnője ezt a házat, és az ő Ms-ua, mint nem képes lesz ... (Odamegy a többi vendég.) Ez a fiatal olyan rózsás gondolkodás arról, hogy mi a jó az ember a mester ... (Goes a harmadik, és így tovább. d.)
Moderátor: Azt is tudom, hogy lehet megjósolni a sorsa, stretching boldoggá vagy boldogtalanná jegyet.
Cigány: És az ilyen jóslás tudom! Itt kaptam a jegyeket. Padhadite vendég Daraga, jó emberek, húzza valschebnyo papírt. Hogy vannak írva, és minden bizonnyal valóra ...

Amint jegyeket lehet felhasználni asztrológiai előrejelzést vagy levágott újságcikkek ragadt nebelynie papírdarabot.
Cigányasszony (miután jóslás): Most mindenki tudja a jövőben. Nos, én semmit sem zdes Bolse Del. Fizetett a táborban, a gyerekek fáradtak a várakozás, és a férje egy szigorú, szigorú, nem úgy, mint amikor zaderzhivayus dolgozni ... Mindenki fagyal! A miséző és családja kívánok boldogság, gazdagság, egészség és jólét! Igyon egy pohár vodka a pályán, a vendégszerető tulajdonosok a ház így gostey őket.
Moderátor: Köszönöm, Lala, hogy eljött hozzánk a fény! Mi köszönjük, bemutatja az érem „Mert az őszinteség és odaadás”

Battle lufi
Minden játékos a jobb láb (a boka) van kötve léggömb. Miután a kiindulási jel, minden résztvevő próbálta kilőni a golyókat a többi játékos, és védi a. A résztvevők, akik a ballon robbant ki a játék. Az utolsó ember van hátra a játék lesz a győztes.
A szálat a perem nem lehet hosszabb, mint 30 cm-t.

CNAM nyaralni profit-nagymama ozhki találkozik

Mind: stretch szőrme, harmonika,
Oh, játszani, játszani!
A Andriukha születésnapját,
Inni, ne beszélj!
SZERGEJ: Ez volt az oldalán erdő,
Jubileumi futott utánam:
Köpött a kopaszság
És én küldött az ördög!
Minden. Köpött a kopaszság
És én küldött az ördög!
Vanya legtöbb részeg vendég -
Ez valakinek a születésnapját,
Bár ő nem hitt nekem
Ezekben babonák.
Mind: Bár én nem hiszem, ő
Ezekben babonák.
SASHA: Mennyit leütötte -
Ez nem titok!
Harminc évvel később is lesz
Még száz éve!
Mind: Harminc éve lesz is,
Még egy évszázada
Szergej: iszom Andryukha,
Ahhoz, hogy ez több móka,
Az egészségügyi Megvan,
inni vodka az aljára!
Minden: Az egészség Megvan,
inni vodkát az aljára
Mind: stretch szőrme, harmonika,
Oh, játszani, játszani!
A Andriukha születésnapját,
Inni, ne beszélj!

Tehát nyilvánította a versenyt a férfiaknál, amely az úgynevezett „Ki gyorsabb”. Minden ember Adok egy darab jég. Meg kell a lehető leggyorsabban, hogy olvad. Ki fogja csinálni először kap egy díjat.
Befejezése után a verseny vezető díjat a győztes díjat - egy érem „A leggyorsabb és a meleg férfi évezredben.”

Moderátor: A győztes a verseny „Ki gyorsabb” úgy döntöttünk. Azonban biztos vagyok benne, vannak olyanok, akik nem tud neki komoly verseny. A következő verseny az úgynevezett „a leginkább mozgékony.” A medencék tele vízzel, alma hazudik. Ez megköveteli kihangosító, mert lehet, hogy enni gyorsabban yabloko.Po a verseny után vezető díjas érem „A gyorsaság és a találékonyság.”

Ebben a részben a hivatalos ünnepségek nyilvánítja zárt. Továbbra is az esti étkezés és szórakoztató táncok

Kapcsolódó cikkek