10 ok, hogy szeressük tavasz
Sőt, én hihetetlenül mint tavasszal. Ez fokozatosan átalakult a nyáron, szeretem nem kevesebb napsütéses időben az év elég. Legyen minden olvadni kezd, és rendszeresen provokálja a megjelenése a szennyeződés, véleményem szerint, a legtöbb friss és szép évszakban. Mindezek bimbózó levelek, valamint teszi az utat a földből és az első füves első virágok nem tud segíteni, de fel a fejjel. Nos, már beleszeretett tavasz? Ha még nem, majd figyelni, hogy a listát a fő oka, hogy szeretem ebben az évszakban! Azt kifejezetten gyűjtik az Ön számára 10 ok, amiért Spring - egy nagy idő!

1. Kevesebb ruhát - kevesebb gondot
Előfordult már, gondoltam, miért Spring - egy nagyon kellemes, friss időben? Alapvetően ez azért van, mert nem kell túl aggódni, hogyan kell helyesen kitölteni az összes ruhát, ahol szükséges, korrigálni sál, sapka, attól tartanak, hogy kesztyű nélkül a kezét onemeyut mérhetetlenül. Különösen ez a probléma jelentkezik, amikor sajnálom, üríteni a nyilvános illemhelyek. Uh, látod, a tél folyamán, ez a folyamat válik egy nagyon igazi büntetés!
2. Suede cipő
A szép dolog a tavasz, hogy most már szabadon cipőben készült velúr szövet, mint annak a ténynek köszönhető, hogy a hó elolvad, az azt jelenti, nem több, különböző vegyi anyagok, amelyek lehetővé teszik, hogy ne csússzon a jégen. Nincs több fehér foltok a csizma és más lábbeli! Különösen örülök annak, hogy most a hőmérséklet nem süllyed nulla, ami azt jelenti, hogy az első csak a hő, és nincs hó.
4. Napfény
A ködben, felhők és puffadt hó nap végre eljutott vagyonát, és most tudjuk élvezni elég meleget és a D-vitamin, ami nem volt elég hideg előző hónapban. Szép bőr és a nap boldog pillanatok, nem szeretik tavasz?
5. Élénk színek körül
Krókuszok, árvácska, világos ruhát és cipőt! Mi magunk is díszíteni a világot, de a legjobb az ilyen jellegű nem fog egy!
És élvezze az összes nyalánkság, ami általában velejárója Húshagyókedd és húsvét? Személy szerint én vagyok őrült szívesen ezeket Tavaszi Fesztivál! Többek között, hogy az idő múlásával sok különböző vásárok és fesztiválok, véleményem szerint, ez hihetetlenül jó! Mit gondol?
8. Könnyű viselet
9. Boldog pm
Amíg az ablak télen 18:00 már halad a mély és a késő esti órákban, fokozatosan vált az éjszaka. Semmit nem akart, munka után, úgy tűnt, hogy az egyetlen dolog, amit tehetünk, az esti órákban - az előtt ülni TV, csomagolva egy meleg takarót, és felejtsd el az energiát. Most már nyugodtan kezdődik, hogy a terveket az után 6 vagy 7-kor, valahová menni együtt a barátaikkal, és nem hiszem, hogy túl késő.