50 Cent (ötven cent), énekes életrajz vélemények
Életrajz:
Curtis Jackson 1976-ban született a New York-i Queens - az egyik legszegényebb fekete kerületek. Nyolc éve tűnt. A fiú vitték anyja szülei, legyen óvatos, hogy ne Curtis vált csúszós lejtőn. Nem követjük - középiskolás srác elkezdett megélhetését a kábítószer-kereskedelem. Körülbelül ugyanebben az időben, Curtis Jackson, mint a társai, ő kezdett, hogy megpróbálja rím és képzelte magát egy kemény rapper. Ő beceneve „50 Cent» srác vette után kemény gengszter Fort zöld projektek, röviddel azelőtt, hogy elhagyta ezt a halandó világot. „Vettem át a nevét - mondta a rapper. - Azt hittem, hogy jó - az emberek, mert minden alkalommal, amikor meglátott, emlékezni fog rá. ”.
Bár Curtis még nem tekinthető a zenéjének valami hasznos és komolyan gondoltam csak akkor, ha ő rögtönzött felvétel kezdett népszerű lenni az utcákon. A végső döntés, hogy a zene zenész vette komolyan a szülés után a fiát.
„Én 13 napot töltött a kórházban, és néhány hónap feküdt otthon. És még sok más félek én, miután lelőtték, mint amikor ez történt - Nem tudtam, hogy most mit kell tennie. Ha nem tudtam beszélni többet zenélni. Azt jönne vissza, hol kezdjem - elterjedése a kábítószer. Én még soha nem volt munkája, nincs biztosítás, nem-Th-én. Igazából értékesített repedés előtt vette fel a zenét. Megvan a zenét, hogy elmenjen a valóságban az utcán. minden vágyam - hogy az, hogy a zene. Nem tudtam semmit, de a zene. és az értékesítés a kábítószer. "
Így a zenész kezembe én újonnan leégett és svezhesvedenny album «Power Of A dollár», és szabadon rendelkezhet velük, mert tetszik. Nem csoda, hogy «Power Of A dollár» azonnal megjelent bootleg, aki csak arra volt ideje, hogy bélyegző egyre több példányban. Ez a siker egyszerű: másokkal együtt az album tartalmazza rosszindulatúan vidám dal «Hogyan Rob», amely felsorolja a legismertebb személyiségei hip-hop (köztük találták magukat Master P és Timbaland) és eljárások azok rablás. Noble „Robin Hood” ebben a zeneszámot, természetesen maga 50 Cent. Hangout örült, de az áldozatok „rablás” ütő nem tetszett. És mindegyikük kötelességének érezte, hogy menjen át a fiatal rapper. „Nem volt semmi ellenük, semmi személyes - mondja 50 - Ez csak egy humoros dal, a képzelet - semmi több. Reméltem, hogy hallani ezt a dalt, azt fogják mondani: „Ki ez a 50 Cent?». És így is történt, és 50 Cent lett „népszerű” hős.
A név a album rapper magyarázza egyszerűen és még valami olyan hétköznapi: „Get Rich or die” - a hosszú élet hozzáállás, majd sok-sok. "
„Nem vagyok aggaszt ez, - mondja az 50 Cent. - kapok elég pénzt, van elég. A végén, az emberek, akik vásárolni a kalóz lemezek, támogatják éljek. Úgy vélem, hogy bootlegging - egy nagyszerű módja annak, hogy a zenét az emberekhez. Bootleg is kell a takarmány családjuk, és nem fognak olyan dolgokat, amelyek nem termelnek bevételt. És ha az emberek vásárolnak egyszer van kereslet, akkor nem lesz a kínálat. És még valami. Hála kalóz bejegyzések tudok hivatkozni, hogy a közönség nélkül közvetítő. "
50 centes aligha elégedett azzal, ami történik körülötte, de nem fogja feladni hitüket: „Remélem, hogy soha nem szakad miatt az utcán, mert nem tudjuk, mi folyik itt, nem tudok csinálni, amit én most.”

50 cent - hajtókar a levél M. rap - ez cal és 50sent nemcsak a rapper, aki korrupt rapper. rap létre, mint a tiltakozás. dühös, hogy az első rapperek beszélni, hogy a rap nem eladó, majd dicsekedni utángyártott autók és arany lánc. rap - végül nem zenei- ez unalmas olvasata monoton ritmust. repery- makákó viselt ruhákat lógott a térde ochkom mint obosravschiesya.

Hello mindenkinek! podskazhitete neve a klip, ahol fifti áll manitora és borjú üldözi a Begin város.

50 király a rap.

Nos, és huily!
Iskolásoknak, fasz, ez a zene nem a gyermekek számára. Ötven lenne ideges, ha tudta, hogy a gyerekek mit csontjait mosogatni!

50sent hűvös rapper!