2 - Ahogy feküdtem a nuthouse

Ismerik a vendéglátás területén, elkezdtem egy epikus hiba. Talán ez lenne a börtönben örökre romlott rám. És még egy normális iskolában.

Általában azt ült a padon idióták.

Meg kell magyarázni. Elkezdtem írni ezeket a szövegeket az ötlet, hogy beszélni bajtársaim-pszicho és a személyzet. Körülbelül az emberek az első helyen. De, hogy először meg kell leírni a tájat. Szóval

A tény az, hogy még a pszichiátriai kórházban kétféle betegek - „elit”, viszonylag normális, ami kommunikálnak egymással, és „állatok”, akik nem tudnak kommunikálni, vagy képes, de túl korlátozott. Az első enni magukat. Második táplált egy kanállal. A személyzet néha őket „disznók”. Azonban nem sok megvetés - vacsora közben, valójában igyekeztek (néha szándékosan) izgvazdat minden, és minden kása.

Általában vettem őket hosszú reszelés asztal, és figyelte a kis etetés. Környezeti kissé meglepett, de nem nagy üldözte. Amennyiben akart, ott ült mindenki maga valósítja meg.

Ettek többnyire szívesen. Emlékszel a „Girls” a főszereplő azzal dicsekedett, hogy szörnyű főzzük számos ételeket burgonya és levesek neki néhány szilárd öt?

Úgy látszik, a kivágás után azt állította, hogy a munka psihiatrichku. Mi etetjük burgonyát formájában kása, burgonyapüré, gumók, darabokra. Egyesítette leves.

Burgonya nem volt nagyon jó - néhány foltok, féreglyukak. Mi tiszta, persze, nem kézzel, hanem egy speciális henger, mint egy mosógép. Ez általában akkor történik a hadseregben.

Ezen túlmenően, a repertoár a helyi főzés zabkása volt három vagy négy fajta, sütésre és szendvicsek. Néha sajttal.

A dolgok a nuthouse újraértékelni. Élelmiszer, kivéve burgonya -, hogy rendben. Egy darab sajt - csodálatos. WC, egyébként a papír - az érték, amit védeni kell. Egyedül lenni - megfizethetetlen.

Etetés volt naponta háromszor. A falon lógott egy menü írt egy kódolt üzenetet, amelyet nem ismer senkit, beleértve szakácsok és az orvosok. Íme egy példa a:

"For Breakfast - WCA, WL-4, az NKVD hússal." Rövidítések szívja az ujját, de a NKVD ténylegesen jelen, és a memóriában marad hosszú ideig. Valaki mennyiség földmérő volt perverz humorérzéke.

By the way, amikor kijöttem után, könyörgött emlékbe acél bögre. Még iszom belőle. Jó dolog.

Általánosságban elmondható, hogy minden dolog vannak osztva két különböző típusa van: a „Made évszázadok” és „megeszi - nem sajnálom.”

Kapcsolódó cikkek