5. munkamenet

• 1. Ellenőrizze a kapcsolatot
  • 2. Küldje el jelentkezését
  • 3. Erősítse hajlandóság
  • 4. Pay
  • 5. Indítsa
  • Először is, győződjön meg róla, hogy a számítógép és az internet alkalmas részvétel az online osztályok. ellenőrizze
  • Ön is ellenőrizheti a mikrofon és a webkamera megtekintése
  • Legkésőbb 3 munkanappal megelőzően a tanfolyam megkezdése meg kell fizetni, hogy az elküldött adatokat.
  • Választ néhány kérdést a fizetés, akkor az árak oldalon
  • Fél órán kezdete előtt az osztályok a levelek automatikusan kap egy levelet, amellyel képes lesz csatlakozni a leckét.
  • Csatlakozni. Tartalmazza. csinál
  • Mielőtt elkezdené a leckét, a szakértők tanácsot ad, megmutatja, hogyan kell használni a virtuális szobában, segít a technikai kérdések
  • Az óra végén, letölthető oktatási anyagok
  • Ezután kapsz a posta automatikusan rögzíti a leckét

Ahhoz, hogy olvassa el az összes értékelés diákjaink megy egy külön oldalt.

... felvettem a alaptanfolyam a csecsen nyelv. Mögött van 5 óra. Azok számára, akik nem merik kipróbálni, azt akarom mondani, hogy nem kell félni. Ügyeljen arra, hogy próbálja meg. És biztos vagyok benne, nem fogja megbánni ... Usman csecsen nyelven

... megyek az online arab nyelvtanfolyamok. Én már ennek az utolsó hónapban. Az eredmények nagyon elégedett! A tanfolyam nyelvtan, valamint a beszéd. Abdulwahab tanár diák megtalálja a megközelítés. És különben is, egy online tanfolyam nagyon kényelmes. Elsa arab

... Én nagyon ajánlom ezt az utat, hogy bárki, aki akar tanulni Ingus nyelvet. Ha nem ismeri a nyelvet egyáltalán, vagy szeretné fejlessze tudását, és kap a mélyreható ismerete, ezek a tanfolyamok az Ön számára ... Rustam Ingus nyelven

... szeretném kifejezni hálámat a szervezők ezek a tanfolyamok, mert kerestem csecsen tanárok az évek során! Végül ezek a tanfolyamok voltak! Online osztályok nagyon kényelmes, mert nem kell menni sehova ... Aminat csecsen nyelven

A technikai oldalon

Ahhoz, hogy részt vegyenek a osztályokba elég, hogy egy számítógép vagy laptop egy átlagos internet. Semmi új nincs szükség. Minden osztályban tartott egy szabványos böngésző.

Használhatja bármilyen fejhallgatót / fülhallgatót. Szintén az osztályban ajánlott használni a webkamerát. Ellenőrizze és állítsa be a mikrofon és a kamera egy speciális oldalon

legalább 512 kb / s elég, hogy az interneten, hogy részt vegyenek az online osztályteremben sebesség. Ellenőrizze a kapcsolat itt.

A virtuális szobában kompatibilis az összes népszerű böngészők: Internet Explorer 7+, a Chrome Yandex, Google Chrome, Mozilla és mások.

Az egész képzés, a szakértők végezzék technikai támogatást, alatt és az órákon kívül.

Csatlakoztasson bármilyen bíboros minden főnév kap a csecsen alá: Shea Butt, CWC tserg, Phi jegy yi sérv, vorhІ dottagІ, shea COH.

Az egyetlen kardinális a Csecsen nyelven „négy” osztályú indexek th (th), a b (di). , Ha csatlakoztatva etsya egy főnév, van egy koordinációs osztályok, például: yi sérv - itt sérv utal, hogy az osztály a u (k) - v (Q) - Kila (kilanash) (d, d) bi COH, ahol COH vonatkozik az osztály (b & b) - COH (kogash) [b, b].

1. gyakorlat Say csecsen Két óra, egy óra, fél óra, húsz órát, öt perc, tizenöt perc, húsz perc, két hét, egy jegy, három könyv, hat körte, két telet, tizenhárom nap, tizenkilenc tehén, két szemek hét rubelt, hat méter.

2. gyakorlat: Vegyük a következő főnevek és számolja a csecsen és húsz:

KІant sho, harcsa, Kopek terület dottagІ.

Feladat 3. Olvassa el a csecsen nyelv és lefordították orosz:

Adam yurtah vurhІitta de dakkhira. Asa shi könyv yoshu. Shi tsitsig Haza ajándék. Suna vorhІ harcsa dezinformáció.

Szükséges megjegyezni, hogy a használata főnevek számokkal tsha, shi, kho, phi utolsó mássalhangzót gyakran kihagyják: Shea bІarg, tsha pІelg, CWC Khor, Phi Butt, de - bi COH, tserg yi, vi szarvas, di Ditto.

4. gyakorlat ismétlése hangosan pontszám 1-20 nélkül külön főnév. Emlékszik rá.

Számokkal csecsen nyelven, valamint orosz, megszemélyesíteni, elosztjuk a szekvencia, elválasztó, gyűjtése.

1. Sorszámnevek:

Úgy van kialakítva, mint látjuk, a toldalék -lgІa // algІa.

2. Az elosztó számok:

Kapcsolódó cikkek