10 Csillag, akik nem tudják, hogyan kell főzni, Krónika, a magazin OK!

1. Beyonce (Beyoncé)

A színpadon a popsztár nem egyenlő. Úgy tűnik, hogy az énekes csak tökéletes nő: a modell felesége, egy szerető anya, egy tehetséges művész, és egy igazi szépség. Ahhoz azonban, hogy megbirkózzon néhány hagyományos női feladatokat nem volt kényszerből. Csillag többször bevallotta, hogy nem tudja, hogyan kell főzni, és biztos vagyok benne, hogy a konyhában - nem egy hely, az emberek, mint ő.

Jay-Z és Beyonce a reggeli / Fotó: Legion-Media

„A konyhában kapok a jelenlegi katasztrófa. Ezért, amikor én voltam a vacsora barátok jönnek, én inkább kezelni az ételeket a legjobb éttermek. Szerencsére képes vagyok fizetni érte. A konyhában kell dolgozni a szakemberek „- mondta Beyoncé.

Az énekes, csillag állapotát ebben az esetben ez hozza a sok előnnyel - neki szállítást végzik, még azon helyeken, ahol erre nincs mód.

2. Eva Mendes (Eva Mendes)

40 éves amerikai színésznő kubai eredetű Felismerték, hogy annak ellenére, hogy sok tehetség (ez is gyárt saját ruhakollekció), főzés neki - egy nagyon nehéz feladat. Ez annyira tiszteletben főzés során, ő inkább nem elrontani a jelenlétükkel. Ez a tény egyáltalán nem kényelmetlen a színésznő, hiszen minden esetben ő inkább zsír-és magas kalóriatartalmú ételek, és a gyors étel nem finnyás.

Közben szerető és apja 5 hónapos kislánya Esmeralda Ryan Gosling egy interjúban azt mondta, hogy még gondolt arra, hogy ő szeretett még mindig nem árt megtanulni, hogyan kell főzni, „Ő természetesen nem tesz kísérletet, hogy főzni valamit. Például, azt nemrég egy nagyon szörnyű tészta „- nevet a színész. - Már elkezdtem gondolkodni, hogy hogyan küldje el a főzés során. "

Eva Mendes / Fotó: Legion-Media

3. Taira Banks (Tyra Banks)

Amerikai szupermodell annyira elfoglalt, hogy nem találja ideje főzni. De a Taira, aki ifjúkori híres ínycsiklandó nőies formákat, szeret enni! A modell szerint, a megmentője - az élelmiszer elvihető. Ebben az esetben, pihenhet, és nem gondolni a mindennapi problémákat. 41 éves modell, amely még nem házas és gyermektelen, meg van győződve arról, hogy nincs szükség megtanulni főzni neki. Különösen azért, mert sok udvarló csillagok a dobogóra nem zavar hiánya Banks kulináris képességeit. Ők boldogok, hogy az a tény, hogy ez csak melléjük.

4. Drew Barrymore (Drew Barrymore)

Anya csillag, színésznő Jade Barrymore, látta, hogy a jövőben a lánya a moziba, vagy színházba, de nem a tűzhely, így ő nem akarta tanítani a lányt a kulináris művészetek. Drew igazán indult jár szinte a bölcsőből. Test dicsőség állt nehezen. Mint egy nagyon fiatal lány, aki később a rendszeres éjszakai szórakozóhelyeken, és még kábítószerfüggővé. Annak érdekében, hogy az idő házimunkával volt. De most Drew vált példaértékű feleség és két gyermek édesanyja. De, amint azt a csillag, eddig még nem sikerült kényelmesen a saját konyhájában. Egy interjúban azt mondta, el akar menni kulináris művészeti iskola.

„Nagyon szeretek főzni, ez ad nekem nagy öröm. De kiderül, én borzasztó. Ez nem elegáns és nem túl finom, de dolgozom rajta”- mondta a Star.

Ezen túlmenően, Drew veszi receptek barátnője Cameron Diaz. Ki gondolta volna, de látványos karcsú szőke tudja, hogyan kell meghökkent a barátok finom ételekkel.

5. Penelope Cruz (Penelope Cruz)

Ez színésznő is egyike azoknak, akik nem tudják, hogyan, de tanulni akar főzni. Azt sikerült, hogy egy tanfolyam egy speciális főzés iskola. Azonban, amint azt a csillag, ez még mindig nem elég, hogy mi történik. Egy interjúban azt mondta Penelope aláírásával étel - egy hagyományos spanyol tortilla. „Egyszerűen fogalmazva, omlett burgonyával. Ez az, amit én tudok főzni. Kiderült, nagyon zsíros, de finom „- nevetett Cruz, ami néha megengedi magának, hogy távolodjon el a diétát.

6. Sofia Vergara (Sofía Vergara)

Mi az a legérdekesebb, évvel később, miután egyre anya, Vergara nem tanult meg főzni. „Amikor volt pénzem, bérelt egy személyi szakács,” - mondta. By the way, a szakács megtanult főzni a fiát. Most 23 éves anya a Manolo kezeli nyalánkság.

Sofia és fia Manolo / Fotó: Legion-Media

7. Jessica Simpson (Jessica Simpson)

8. Jada Pinkett Smith (Jada Pinkett Smith)

Még mielőtt Jada Pinkett felesége lett, a híres színész Will Smith, ő játszotta kemény nő Lena James a sorozat „Another World”. Az egyik jelenetben, a hősnő ügyesen készített a szobatársa. Tény, hogy Jada nem tudja, hogyan kell főzni. Egy interjúban bevallotta, hogy nagymamája főzött nagyon rosszul, és az alma a fáról, mint ismeretes, esik közel.

9. Jennifer Lawrence (Jennifer Lawrence)

Szoktuk látni az Oscar-díjas szépség Jennifer Lawrence szerepét egy erős, magabiztos, okos nő, de valójában a színésznő nagyon ügyetlen. Mindannyian emlékszünk rá nevetséges esik a vörös szőnyegen. És a lemez akkor jobb, ha nem teszi. Jennifer is elismerte, hogy ő nem tudja, hogyan kell táncolni, tisztítsák meg a házat, és varrni.

10. Knightley (Keira Knightley)

Brit színésznő nevezi magát csak „33 baleset”, amikor a kulináris tehetségét. Az ő vallomása, minden kísérlet, hogy készítsen egy kicsit vége katasztrófa konyhai mérleg: ez mindig is eléggé. Cyrus azt mondta, hogy egy csomó időt, hogy megtanulják, hogyan kell főzni, de sajnos - egyáltalán reménytelen.

Kapcsolódó cikkek