25. A legfeltűnőbb idézi Onishchenko - Cikk
Rospotrebnadzor betiltották a termékek szállítása Oroszország Roshen - az egyik legnagyobb gyártója a cukrászati termékek Ukrajnában. Szerint a fejét Rospotrebnadzor Gennagyij Onishchenko, vizsgálata Roshen termékek kiválasztott kiskereskedelmi láncok Moszkvában, azt mutatta, hogy a tészta nem felel meg a bejelentett paramétereket.
SmartNews úgy döntött, hogy választani néhány legkiemelkedőbb kimutatások Gennagyij Onishchenko.
Ha olvassa az Ószövetséget, akkor megtalálja a választ az összes kérdésre, beleértve a kolera Ukrajnában. Voltak személyes higiéniai szabályok alakításával, a szabályokat karantén. Minden, ami van írva, mint egészségügyi szabályok - ez nem olyan, mint a szakmai értelmezése az Ószövetségben.
Állunk a küszöbén egy évtizedes horror, amikor a legtöbb a polgárok fogják magukra hagyni. És nincs még félelmetesebb ellenség polgáraink, mint ő maga.
Ne keresse kaland a fejére, és a gyomor-bél traktusban. Mi - az emberek, a megállapított hagyomány ereje. Egyél valamit, ami használható a genetikai emlékezet.
Emlékeztetem honfitársunk, hogy hamburgert nélkül is férgek, nem eszik a jobb élelmiszerek megválasztására, Moszkva és az orosz lakosság. Élelmiszer ez - nem a miénk.
Meg kell alakítani a hatékonyság állt egy rally a fenyegető szennyezés minden más vírusok influenza és nem influenza etiológia.
Éjjel mentünk az alagutak tesztelt, és láttam ezeket a szépségeket, ami rág elektromos kábelek, ezért törtek le, és akár le is állíthatja a vonatot. Ma, sajnos, az emberiség elmarad elleni küzdelemben ezeket az állatokat, mert a patkány sokkal idősebb férfi. Amikor elődeink még mindig ment négykézláb, a patkány már kialakult vállalati állat.
Azt mondtam, hogy szinte toborzott a Honvédelmi Minisztérium tarackok és telepítése „Grad” lövés varjak. Nincs ilyen szándék nem voltam még a rémálom. Minden kedvenc Ravens él. Moszkva - ez általában a főváros humanizmus.
Valamilyen oknál fogva, nem láttam egyetlen személy, aki feküdt az utcán, és a vágás maga a kéz és láb a földön, tapasztalja, hogy az üzletek nem moldovai bor.
Hamarosan teszek frigyet Moldova és megy a fegyvert a kész a helyi szolgáltatók, akik mindig a huligánok a borpiacon.