12 nap anélkül, hogy az interneten, és miért hangszóró nem akarja megoldani a problémákat az ügyfeleik

Nagyon kellemetlen helyzet egy hangszóró, és hogyan nem akarja megoldani a kliensek problémáinak

2. nap - hívja annak tisztázása, hogy a kérelmemet, minden jól az internet nem csak kötve, de a munka. Mivel az alkalmazás nem számítunk.
Felhívtam este, hogy emlékeztessem magam, a lány felajánlotta, hogy csatlakozzon, hogy az osztály, ca csatlakozhat. A srác felajánlotta, hogy tisztítsa meg a cache, a magyarázatok, sem a más szolgáltatások, például a Skype, evernouta vagy WebMoney nincs csatlakoztatva, a srác még mindig felajánlotta, hogy tisztítsa meg a cache :) Nos tisztítani, kb. Reload a 100.500-szer modem.

3-5 nap - kéri a támogatást, és semmi hasznosat

6. nap - hívás, akkor a fellebbezés van zárva egy feljegyzést akkor működik. Hű, és várok a hülye :) Megnéztem, nem működik. Kérdés: Miért nem hívja az ügyfél és győződjön meg arról? SMS jönni, de valamilyen oknál fogva nem jött.

Élelmiszer Megafon, a srác ellenőrzi újra a monitorra „kiderül”, hogy minden működik. Egyébként meglehetősen kellemetlen érzés, ha nem hiszel. Aztán egy csomó olyan kérdések, mint például vírust tartalmazhat, és esetleg meg kell változtatni eszköz, stb Meghallgatását követően Mindezek sikerült meggyőzni a sim kártyát helyezze semmilyen eszközt. Akkor válaszolj: hmm én még nem láttam, és nem tudom, mit kell tenni. Ez vicces, hogy én már csak tudom. Az egyetlen válasz az volt, hogy megpróbálja vozonovit alkalmazás, nos, rendben, most van bizonyíték arra, hogy nem láttam ezt :)

Hívja a támogatás, megújítja alkalmazás 221273858. Waiting

7. nap - hívom, várjon.

8. nap - hívom, válasz: „A kérés van zárva azzal a megjegyzéssel, még mindig működik.” Lett nagyon szomorú, dobja modem Simcoe és minden más SIM-kártyákat? Miért nem hívja az ügyfél és nem tisztázott. Azzal, hogy én megafon ügyfél 10 éve! Rendben, meg kell találni az igazságot. A lány a 2 csak csatlakozni hozzám az osztály, a másik végén felveszi a telefont, lány, csak abban az esetben Megkérdeztem odaértem. Miután néhány kérdést ő érzékeli a problémát! Bingo! A probléma a rendszeres felelős lány, és hamarosan megszünteti az idő, a probléma az úgynevezett valami hasonló: «Welcome oldal». Elmagyarázta, hogy ez néha megtörténik az öregségi pénzt. Minden bizonyíték arra utal, hogy az internet egy kliens, de látja a rendszer számára. Hivatkozási szám 223366304

Ma, a 9. nap - hívás, a keringés van zárva, az eredmények alapján elvégzett munka akkor minden működik. Mint később kiderült a lány volt a baj, és nem az alkalmazás megjelenését, de már sikerült megnyitni egy új, 4 alkalmazás. Megnézzük, semmi sem változott.

Kezelése után azonnal egy hívást egy dédelgetett száma 0500, nos, azt hiszem, mindent most popret! Megafon úgy döntött, hogy hívja, és ajánlani nekem néhány szolgáltatás, ó, milyen rossz időben, srácok.

Általában nagyon kellemetlen történt Simcoe használat dolgozni, élni a nyáron az országban, hogy a nyaralás, ha utaznak.
Nagyon cool foglalta össze a hangszóró és a túl hosszú próbálják megérteni a problémát, és hogy nem próbálja megérteni a problémát. És srácok, 7 napon belül rendezni a problémát, ez egy nagyon hosszú idő!

Srácok, elvégre én vagyok az ügyfél majdnem 10 éves! És mint a jó ügyfél, jó havi számlákat.

Csatlakozz hozzánk!

Keresünk véleménye a megafon? Ön itt!

Oldalunk gyűjt értékelés alapján és panasz mobilszolgáltató Megafon. Az előfizetők levelet mind pozitív, mind negatív visszajelzést a cégről. Ha van valami mondanivalója, hogy csatlakozzon a honlapunkon és hagyják benyomást a hangszóró.

12 nap anélkül, hogy az interneten, és miért hangszóró nem akarja megoldani a problémákat az ügyfeleik
Ivánkó

felhasználói szálak

735 olvasó 774 vélemény

• toyota733 Panaszok Megafon gyengeség személyes szekrény
  • Vitalion értékelések Megafon All Inclusive S
  • Anatolii értékelések Megafon Cheat szereplők
  • 12 nap anélkül, hogy az interneten, és miért hangszóró nem akarja megoldani a problémákat az ügyfeleik
    AleksandrVyalyh értékelések Megafon Megafon-tolvajok (hogy írják le a pénzt a számlámról) rogue (illegálisan kapcsolódó szolgáltatások), hazugok (szárított összes kliens).
  • 12 nap anélkül, hogy az interneten, és miért hangszóró nem akarja megoldani a problémákat az ügyfeleik
    DmitriySavelev Panaszok Megafon instabil működését az internet-kapcsolat
  • imna Panaszok MegaFon MegaFon lehetetlen, hogy távol - jogszabálysértésre!
  • Pravo vélemény Megafon illegális csatlakozások fizetős szolgáltatások Megafon, csatlakozik hozzájárulása nélkül a tulajdonos.
    AbdurahmanMuslimov Vélemények tarifa Megafon All Inclusive s
  • IrinaMalk Panaszok kapcsolat Megafon Megafon Undorító Vaskelovo Len. hétvégén és ünnepnapokon
  • LiliyaSharova Panaszok Megafon összevetve van pénz. de nem tudok átjutni.

Elmentél a helyszínen megafon-otzyvy.ru ahol elolvashatja meg a sejtes üzemeltető Megafon, valamint hagyott elleni panasz a szolgáltatás kompanii.Vsya információ található, a vonatkozó részek: Vélemények a tarifák Megafon, uslugahMegafon Vélemények, vélemények a mobil internet Megafon Vélemények az otthoni internet Megafon Megafon Vélemények televízió. Weboldal nem hivatalos és független a Megafon. Létre, hogy összegyűjtse és megvitatják a értékeléseket Megafon. Az Ön véleménye nagyon értékes lesz a helyszínen, és segítik a többi embert, hogy a helyes választás.

Bejelentkezés