250 Arany rágalmaikat vízben
Víz király, királyné víz, föld király, a királyné a föld, a ház tulajdonosa, a ház-szeretője kis detushkami, bocsáss meg, egy rabszolga (- y) Isten (Teológiai) (név), amiről azt hittem, rosszul rólad (a.)
A mosás után a tó vize.
A telek a szemmel verés hosszú
Az ilyen cselekmény olvasni, ha úgy gondolja, hogy a szemmel verés már régóta kiszabni. Van egy szabály: a személy sétál a szemmel verés, így sok időt és meg kell, hogy vegye le. Ezért gyorsan folyó víz ebben az esetben nem fog segíteni.
Olvasd el a tó, vízben áll. Miután kell mosni a tó víz.
Savate, Solovetsky csoda dolgozók, minden szem menteni és védeni zavidyaschego a gonosz gondolatok, mentése és védelme
nőktől sodort cigarettát, mentse és védelme
a kis srácok, mentse és védelme
Harminc szél, mentése és védelme
Tizenkét időjárás, mentése és védelme
Tizenkét örvények. Mentse el és védje
Összeesküvés ellen a szemmel verés
Chur, a tippem, ne feledd, az én gondolatom.
Lessons prizora bérelt,
így kora nem történik meg, nem böfögés.
Miután szükséges töltsön magának elbűvölte vízzel, öntsük a maradványokat a talajon marad.
Összeesküvés a sikeres házasság
Azon a napon, az ünnepség a Szent Szűz szükséges ahhoz, hogy a reggel tó víz, olvassa el a telek háromszor:
Szent fátyollal, vágott golovushku egészség és a boldogság és a jó szerencse.
Miután a mosóvizet varázsigét, és menj a templomba, tegye három gyertya előtt egy ikon a Szűz.
A telek a készülék működik
Hozd előtti estén a kívánt nap a víz a tó. Ide titokban, senki az úton, ne beszélj, ne köszönjön. Carry víz - ne nézz vissza. Olvassa el a cselekmény az este és a mosóvíz a varázsigét. Miután lefekvés egyszerre.
Víz-víz tó húga, akkor nem engedi a szemmel verés és nem lesz az én szolgám (- e) az Isten (- k) (név) Nincs elutasítás hétfőn vagy kedden. Sem a környezet, sem csütörtökön vagy pénteken, és nem szombaton. Vegyük az én gond, hogy meg kell dolgozni. Kereszt a kereszttel, hogy kezelni tudja a jó befejezés. Az Atyának és a Fiúnak és a Szentléleknek.
A reggel a telek meg kell ismételni újra mosni, és menjen az interjú.
Reggel összeesküvés tölteni másnap jó egészséget és sok szerencsét
Ma reggel a cselekmény. Olvastam éhgyomorra a tónál. Miután kell mosni a tó víz.
Go I. szolgája (- a) Isten (- ok) (név), az elején nem ravasz, nem bölcsességgel; és jó egészséget.
A király a víz, a királyné a víz, lehet, hogy tett egy rossz (- a) I. szolgája (- a) Isten (- ok) (név)? Bocsáss meg, és jó egészséget.
Meg kell meghajolni a tóhoz.
A király és a királyné a föld, lehet, hogy nem rossz (- a) I. szolgája (- a) Isten (- ok) (név)? Bocsáss meg, és jó egészséget.
Meg kell hajolnia a földre.
Szél király, a királyné szél, lehet, hogy tett egy rossz (- a) I. szolgája (- a) Isten (- ok) (név)? Bocsáss meg, és jó egészséget.
Szükséges, hogy meghajoljon a szél irányát.
Mikor lesz a tengervíz
Tengervíz van egy nagyon erős tisztító hatás - ez egy kiváló oldószer, mert az összes összeesküvés ellen a szemmel verés, a korrupció és az irigység, ő nagyon jól megfelel. Különösen jó a telkek, amelyek olvasni közvetlenül a tengerparton, vízben áll. De akkor tiszta vízzel amelyekben az oldott tengeri só - ez is hatásos. Elolvashatja a telek felett fürdő tengeri só - szintén gyümölcsöt.
Összeesküvés károsodás ellen
Ezt megelőzően, beszéltünk összeesküvések ellen a szemmel verés. Korrupció - ugyanaz a varázslat, de nem véletlen, hiszen a szemmel verés és szándékos, és így erősebb. Felismerni egyszerűen a szemmel verés kicsi bajok, balszerencse, a személy szenved korrupció jelentős: ez lopás, és súlyos betegségek, csalás, válás, stb ...
Ha úgy gondolja, kár, meg a tenger, hogy megtalálja egy csendes helyen, nehogy az emberek. Jelentkezzen be a vízbe, és olvassa el a telek, vizet meríteni és fürdenek, háromszor.
Én leszek a szolgája (- a) Isten (- ok) (név), hogy megáldja és megy, átkelés a kapu bejáratánál, a nyílt terepen, hogy okiyanu-tenger, a tenger kell világítani az egyház, ez a templom a trónra trónra ül Anya Szeplőtelen Szűz, megyek közelebb, én meghajlok magam alább:
- Anya Szeplőtelen Szűzanya, könyörgöm, ugye elmossa a szolga (- k) Isten (- k) (név) schipotishe, lomotische, fehér testtel, erős váll, tiszta szemmel. Az Atyának és a Fiúnak és a Szentléleknek. Ámen. Ámen.
Összeesküvés minden csapások
Összeesküvés olvasni reggel, egy csendes félreeső helyen éhgyomorra. Az egyik az, hogy álljon a víz közelében, és azt suttogta, hogy olvassa el a szöveget az összeesküvés. Majd kap a vízben, dip háromszor. Miután nem töröljük a vizet a száraz magát.
Majd áldott, és megy, átkelés, háztól-házig édesanyám körülbelül Rue Maria, a piros nap, meleg felhő, alatt göndör sötétség, az egész a hold Úr. A meleg felhők alatt göndör szóváltás érdemes anya Apostoli Egyház. Ebben az egyházban áll Zlat trón mögött ül a trónra a Legszentebb Istenszülő Szűzanya tart ő Fia, Jézus Krisztus, az Isten Fia, Fia az Irgalmas. Megyek a templomig, hogy áldja meg, a kereszt, imádkozott az Isten a vágyait buzgó szív és jönnek a trónra ez közelebb íj alatti, kérje a hajlandóság az ő buzgó szív: