1 Kórház Minszk - orvosok, beszámolók, honlap, fizetős szolgáltatások, hogyan juthat
Azt fordítani a kezelésre a kórházba .Minden kezdődött a felvételi, ahol töltöttem 2.5chasa. Következő 1. nőgyógyászat tekintetében belső és külső erő nem panasz .Minden ésszerű, tiszta, rendezett, mint a hangyák sanitarochki minden alkalommal a nap a műtét rabote.Nastupil (EMA), az orvos, aki vezette gyámleányomat azt mondta, hogy általában ezt a műveletet veszik végén, de minden épeszű ember „késői” nem jár a 18.40))))) ez alkalommal a vérnyomás 180/110 .Mne hegyezve magnézium-oxid, és senki sem mérje meg újra davlenie.Kogda én magam is utána lehet mérni és megállapította, hogy nem lőtték le a nővér felemelte a kezét, és tanácsolta, hogy több captopril)))). Az útvonal a műveletet a szomszédos épület az utca túloldalán (papucsban mezítláb, és rajta egy köpenyt, jó sanitarochka dobott egy takarót a vállára) .Ha orvos Kabirov DA rájött, hogy ez tény én a biztonság .Vrach altatóorvos Mickle iN Én végül eloszlatta a félelmeimet. (Neki köszönhetően hatalmas) .Operatsiya került sor, ahol nyugodt légkörben, míg tekinteni, ami körülvesz egész .Hochu kifejezni hálámat a személyzet, akik részt vettek ebben a operatsii.Reanimatsiya. ez volt a pokol, a fájdalom olyan erős volt, hogy még most is írok, és azt akarom, hogy sírni. ha hazudsz, és nem függ a semmit, és nem érdekel, amit az orvos bántani .I megpróbált ránézni az üvegen keresztül, hogy ő meg fogja érteni, hogy mennyire fáj, de egy tapasztalt orvos nem is nézett rám, csak a monitoron. kinevezéséről nekem ketorol, és csak éjjel (különösen kiemelik 23.00) promidol .Pochemu lehetne tenni a másik irányba nem ponimayu.Medsestra újraélesztés Valentina (nem emlékszem középső nevét) és Dr. Natalia Petrovna köszönöm a munka nem könnyű, és a szakmaiság .A ilyen emberek, mint te nem beteg Úgy érzik, elhagyott, és aki nem kell újra továbbiakban nőgyógyászat. minden marad ebben az irodában nekem senki sem ajánlott hőmérséklet mérésére a műtét után, most már lehetséges, nem jelzi a beteg állapotának)))) departmen Gladysheva TN Valóban Orvos nagybetűvel, a válasz minden kérdésre egyértelmű és konkrét, de ez is lehet, hogy nem működik mindenkinek vrachey.V végén azt számlázni testápolási 690 000 dörzsölje. (a nem-rezidensek) .Itogo 9000 beérkezett 000bel.rub.ya strashneshy dysbiosis (az orvos nem figyelmezteti, hogy meg kell inni Linex első napjától antibiotikumok), felvették az 1 (+) gr.krovi és ürítjük epicrisis 4 (+). általában minden, mint mindig, mi lesz egy európai szolgáltató nem díjat, nem szabad. minden attól függ, a személy és az ő szeretete a munka és az emberek.
Ma kénytelen volt fellebbezni a 1-én Minszkben kórház sürgősségi orvosi segítséget, hogy a gyermek 7 éves (akut hasi fájdalom) hozta a gyermeket a kórházba személyautóval a tudományos, illetve velem volt a második gyermek 9 hónapos. Ami a biztonsági őr azzal a kéréssel, hogy hadd az autó (két gyerek, akik közül az egyik nem tud járni, és a többi rángás fájdalom), hogy a vevő nyugodtak DHC küldtek „keresni parkoló a kórház”, akkor a baba, és egy gyermek, aki szükség sürgős orvosi segítséget volt kénytelen végigmenni az ország egész területén a kórház abban az időben, mint az emberek, akik arra kérték, hogy hagyja az „5 perc” típusú adni valamit, vagy vegye fel a papírt vettek szabadon. a szememben. ellátása után igen magas színvonalú egészségügyi ellátás - hatalmas köszönet az orvosok és az egészségügyi személyzet DHC. Azt magyarázatot kért erre a helyzetre, hogy az orvos, amely az ellenőrzési pontot, elmagyarázta a helyzetet, amit ORVOS magasan képzett szakember, akinek szüksége van, hogy megértsük, milyen orvosi vészhelyzet válaszolt - Nos, ha mindannyian itt lesz, hogy fut az a hely nem lesz a vétel a sürgősségi és azok, akik megállt 5 percig, csak 5 perc. És az a tény, hogy ugyanazt az autót megálltunk 5 percig, majd megállt, még ha távoztunk - ez normális. Nemcsak teljesen az egész kórházi személyzet autóban, hogy látszólag kell egy bejárat egy munkahelyen több mint beteg gyermekek. És az a tény, hogy az ilyen tények tekinthető akadályozhatja a sürgősségi ellátás orvos nyilván nem szorosan ismerik a törvényeket a Belarusz Köztársaság. nem beszélve a morális oldala a kérdés, és az emberi megértés. Azt hiszem, hogy fogok be panaszt az ügyész a kérdésben - létrehozását akadályokat nyújtása a sürgősségi orvosi ellátás a gyermek
Mi őszintén hálás szívsebész Andreychikov Dimitri Efstavevicha figyelmet, az érzékenységet és a szakmaiság. Egy orvos Istentől, nagyon felelősségteljes megközelítést munkáját, szerette őt, és az emberek spasaet.Posle találkozni vele, a család gondoskodott arról, hogy jó orvos! Köszönöm szépen, Dimitri Efstafevich! Te egészség, a jólét és a jó szerencse!