8. A leghatékonyabb fogyókúra fajta fitness - fitness, fogyás, kalória, séta, úszás,

8. A leghatékonyabb fogyókúra fajta fitness - fitness, fogyás, kalória, séta, úszás,

Fotó: Volodimir Melnyk / Rusmediabank.ru

Természetesen bármilyen fitness jobb, mint a semmi. És ha gyakorolni az egészség vagy öröm, akkor általában nem érdekel, mit a szabadidő eltöltésére. De ha azt akarjuk, hogy gyorsan fogyni, választott fajta fitness, fontos figyelembe venni, hogy mennyi időt kell tölteni ahhoz, hogy éget egy bizonyos mennyiségű kalóriát. Bizonyos típusú testmozgás hoz ebben a tekintetben jobb eredményeket rövidebb ideig.

Nagy intenzitású intervallum edzés

Nagy intenzitású intervallum edzés ideális azok számára, akik szeretnék, hogy „húzza” a szám rövid idő alatt. Ebben a fajta fitness intenzív edzés tarkított rövid pihenőidő. Ugyanakkor viszonylag rövid idő alatt a szervezet megkapja a maximális teljes terhelésnél.

Ha van egy tartalék 15 percig, tedd egy melegítőben és menjen ki a szabadba. Fog futni maximális sebességen 30 másodpercig, majd a következő 30 másodpercben hálózatok felüléseket csinálni, vagy ugrálás, majd menjen a többi szakasza gyalogos, kilengések, ponyvák a következő 30 másodpercben. Folytassa így arányban 2: 1, akkor két intervallum nagy terhelés van helyettesítve intervallum egy közepes vagy kis terhelések. Fokozatosan, az intervallumok növelhető akár 2-3 perc alatt.

Ez a fajta gyakorlat nem csak segít kalóriát éget gyors, hanem a jól edzett szív-és érrendszerre.

Erő képzés, amely tartalmazza ülések súlyzók, amelyek szükségesek nemcsak bőrfeszesítő és az izomépítés megkönnyebbülés, ezek egyszerűen pótolhatatlan, hogy „eloszlassa” az anyagcserét. A 20 perces edzés súlyzókkal 2 kg, akkor éget akár 300-400 kalóriát! Ez egy nagyon jó eredmény.

A jó dolog súlyzók - lehetővé teszik a súlyzós edzés otthon, hogy nem ér ki az edzőteremben. És bár az első alkalommal hiányában súlyzók lehet cserélni, például üveg vizet, azt tanácsolom, a lehető leghamarabb, hogy megvegye súlyzó súlya 1-2 kg. A súlyzó súlya nem egyenletesen oszlik el, és ez lehetővé teszi, hogy a képzés a különböző izomcsoportokat.

Kickbox nemcsak hatékonyan kalóriát éget - 350-450 ülésén. Ez is jó az izmok erősítéséhez, egyensúly javítására, és ez is fontos, a stressz és a felhalmozott agressziót.

A kick-box munka az alsó és felső felét a szervezet, amely lehetővé teszi, hogy a vonat az izmok, amelyek nehéz használni más típusú fitness. Szintén kick-box, érdekes, de ez jelentős tényező annak érdekében, hogy a gyakorlat időtartama hosszú távon.

ugráló kötél

Ugrókötél - nem csak gyerekeknek. Ez egy nagyszerű kilátás nyílik a „gyors” fitness hogy lehet gyakorolni szinte minden beállítást, amíg a kötél volt kéznél. Ha ugráló kötél hasznosítják sok izomcsoportok, hanem gyorsítja a vér áramlását, ami fontos a gyors kalória elégetése. Ha tud proprygat egy óra, akkor éget akár 750 kalóriát!

Ahhoz, ugrókötél és ugró nem unatkozik, hogy még több értéket időről időre változás mozgás ütemét és intenzitását ugrik.

Egy órával e kellemes időtöltés, akkor éget 500-700 kalóriát tartalmaz. Különösen jó búvár kezdőknek: nem csak, hogy jól fejlett szinte minden izmokat, miközben továbbra is valószínű, hogy sérült vagy edzés utáni szövődmények. És ha ellenjavallt gyakorlását bármilyen egészségügyi problémák (cukorbetegség, zavarok a mozgásszervi rendszer, stb), akkor úszni, akkor valószínűleg nem, és ez lesz egy nagy felvevőpiaca van szükség a fogyás.

A legjobb eredmény érdekében rendszeresen változtassa meg úszás stílus és tempó edzés, néha, hogy egy sprint futamok.

Naplyuyte dugó és menjen dolgozni kerékpárral! Kerékpár képzés alkalmas minden korosztály számára. Ez az egyik legjobb típusú kardió, tökéletesen erősíti a szív- és érrendszert, és kalóriát éget. Egy fél órás út, akkor éget akár 300 kalóriát.

A tökéletes kerékpár használunk izmok a test, különösen az alsó fele, amely lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a „extra” a fenék, a comb, a térd és a lábszárát.

Engage a szobabicikli elég unalmas, tehát ha az időjárás engedi, akkor jobb, ha lovagolni a közeli parkban a barátokkal.

Ne becsüljük alá a hatékonyságát egy egyszerű séta! Tonizálja és zsírt éget szinte észrevétlenül az Ön számára. És ez erősíti a csontokat, javítja a szív és minimális terhelés az ízületeket, mint sok más típusú fitness.

Ha lehetséges, próbáld meg nem megy a szimulátor, hanem valahol a parkban. Ezen kívül lehetővé teszi a friss levegőre, a természeti környezet és egy tartósabb változás emelését és döntését, hogy a jól edzője különböző izmok és növeli a teljes terhelés. Ahhoz, hogy növeli a terhelést a kezét, és éget 20% -kal több kalóriát, akkor hasznos lehet egy speciális típusú túrabot síelni.

Kompakt és megfizethető, a szimulátor, amely szimulálja lépcsonjáráskor elengedhetetlen a gyors ki- haza időpontok között. Meg lehet nézni TV, nem heverészett a kanapén, és csámcsogó fánk és könnyedén kalóriák elégetése. Step gép nagyon jól gyorsítja az anyagcserét, segít kalóriát éget még nyugalmi állapotban. És ez erősíti a csontokat és az izmokat a lábak.

További cikkek ebben a témában:

Hiszem, hogy a leghatékonyabb és hasznos a fenti - fürdés! Mindent megpróbáltam a listából. Úszó elhagyta nagyon jó benyomást), valamint a lélek és a test, mint mondják!

Igen, úszás - ez nagyon cool!
De én nem engedheti meg magának, hogy menjen a medence, sajnos.

Én nemrég olvastam légzőgyakorlatok és részt ezzel az eljárással a múlt héten.
Az eddigi eredmények nem mondhatok semmit, mert kevés idő telt el azóta, a kezdetektől az osztályok, de remélem, hogy az eredmény jó lesz!

Végeztem minden olyan képzés minden nap otthon, és még menjen gyalog a kertjében, ami körülbelül 3-4 km.Dyhatelnaya gyakorol ismerős nekem, mert én elmentem a hastánc, légzőgyakorlatok történik ott minden zanyatii.Plavanie adore Szeretek úszni, különösen a tenger, a medence nem megy, nincs ideje, hogy az idő, hogy nem massazh.Ya gyakorlatok jóga, szeretem őket, és hogy a hang az egész nap.

Persze ez nem az a fajta fitness, hanem azért, mert a természetes „fitness lustaság” Én menni vásárolni ;-) mondjuk is éget egy csomó kalória

És hallottam, hogy miután 50 fogyni nem valós. És?

A nyertesek a múlt hónapban:
  1. Panthera Leo - 1000 r.
  2. Kapka OAE - 500 p.
  3. Dashulja - 300 p.
az eredmények megvitatása

Kapcsolódó cikkek