5 Öröm a magányról
Nemrégiben nagyon szeretem egyedül lenni. Ez azért van, mert a házimunka, a gyermek és a férjének gondoskodik.
Néha a magány súlyos bennünket, mert túl hosszú. De olyan rossz, hogy magányos? Szerettem volna írni a magány pozitív pillanatairól.
1. Teljes cselekvési szabadság
Tapasztalt egy nagyon nehéz időszak a házasság felbontásával a férjemmel. Egy időbe telt, mint bármely más személy, hogy felismerjem az új státuszomat - magányos. Egy ilyen teszten át, rájöttem, hogy sok előnye van a magány állapotában. Az egyik az abszolút cselekvési szabadság.
Személy szerint én szabadságszerető ember vagyok, nem szeretek valamilyen keretbe helyezni. Ez nagyon nyugtalanít nekem, úgy érzem magam, mint egy madár a ketrecben. A házasságban néha nem tudtam végrehajtani ezeket a cselekményeket vagy akciókat, amelyeket szeretnék. Ugyanakkor a kapcsolatok kötelezettségek. Ezért a cselekvés szabadsága a magány nagyszerű plusz.
2. Vigyázz magadra
Bármit mondanak a nők, megpróbálunk vonzónak lenni a mi embereink számára. Ehhez különféle módokat igényelünk magunknak. Néhány közülük elég szentségtörő, például szőrtelenítés. A szépség kedvéért mindannyian elviseljük ezt.
A magány időszakában megszabadulhatsz magadtól. Például, nem tudja borotválkozni a lábad két hétig, vagy sétálni a feszített tornatermek körül a lakásban. Ez nem jelenti azt, hogy el kell kezdened magad, hogy átkozol. De előfordulhat, hogy a megjelenés szempontjából laza lehet.
3. A kedvenc hobbija bevonása
Még mindig arra gondolok, hogy nincs időm arra, hogy azt tegye, amit szeret. Néha le akarok ülni, és kötöttem vagy kötöttem egész nap. Szeretnék megtanulni a decoupage-ot vagy más kreatív technikát elsajátítani. A kapcsolatok és a családunk, a nők, ebben a jogsértésben, mint nem hűvös.

Ahelyett, hogy azt csináljuk, amit szeretünk, főzünk, mossunk, tisztítunk stb. Ezért, ha egyedül vagytok, végre elkötelezheted magad kedvenc hobbijaiddal, amire nem kaptad meg a kezedet, amikor a lelki társoddal éltél.
4. Menni a világ végéig
Bárcsak tudnék készen állni és menni, ahol a szemem megnézné! Mindez magányos lehet. Bármelyik viszonyban megpróbálunk alkalmazkodni partnereinknek, nyaralást vagy más utakat tervezni. Például egy férj a Krímben akar menni, de egy vidéki városba akarok menni. Vagy azt akarom, hogy akkor menjek, amikor a szeretettem nem érti meg. Az előny nyilvánvaló - Ön maga tervezi a nyaralását, nem pedig valaki más véleményének és lehetőségeinek összpontosítására.
5. Nincs szükség jelentésre
Hogyan nem tetszenek ezek a kérdések: "Ki hívta?", "Hol voltál?", "Mikor leszel?" És minden ilyen. Természetesen hasonló kérdéseket teszek fel egy embernek, de mindez nem fog megtörténni, amikor egyedül vagy. Néha ilyen mondatok kezdik forralni az agyat :)
A magány olyan állapot, ahol egyedül lehet egyedül, amikor pihenhet és élvezheti az örömeit, nem jelenthet bárkit, és nem igazolhatja magát. Ezért ha egyedül vagy, ne légy ideges, kihasználd ezt magadnak.