8 A husky nagy idézete egy nagy interjúnak a poszterekhez

Ez az éjszaka az egyik leginkább várt album az év - "kedvenc dalai a (képzeletbeli) emberek" rapper Husky.
Nagyszerű interjút adott az Afisha Daily weboldalra (a szöveg teljesen itt van), idézzük a fő dolgot.
AZ ÖSSZEFOGLALÁSRÓL, HOGY A FEJEZET BATTALONÁT ÉS VISSZA A DONBÁKRA VISSZAVONNI
Koncert turné lesz. Aztán hazamegyek, Ulan-Ude-ba. Én megyek a Donbass-ba. Örülnék, hogy mindent elbocsátanék, és a Prilepin zászlóaljához mentem. [Donbassban voltam], amikor minden ott lendült. Vettem egy jegyet Rostovba, ahol kisbuszra költöztem, és Donetskbe jöttem. Vettem egy szemetet a központban tizenkét ezer rubelért. A központban az első napon újságíróként kaptam akkreditációt, egyszerűen az újságíró diákigazolványán. Mindenfelé vándorolt. A repülőtér területén a Motorola lakói megcsavarogtak, az ukrán szabotőrre vittek. Vettem a Motorola-ra, elmagyaráztam mindent: "Így és így egyszerűen csak láttam." Ő így van: "Nos ... [baszkás] veled, menj." Természetesen egy alak. Aztán Luganskban voltam Debaltsevoban.
A KORÁBBI RUSSIAN PROSE
Prilepin és Limonov. Ott vannak Alexander Terekhov, vannak Mikhail Gigolashvili, Roman Senchin, Mikhail Elizarov, Ivanov. A közeli könyvtárba megyek, ott ott könyveket. Én is a saját könyvtár, a kicsi, de erős, ami már összegyűjtött, de odaadtam valakinek, mert nem volt hol lakniuk, jártam -, és ő volt a teher számomra.
Sokat olvasok Prilepin ismerősének köszönhetően, folyamatosan előmozdítja a modern orosz prózát. Szeretem valakit írni valamit - legalábbis néhányat [szemetet], de még mindig írtam - ez érdekes. Mert az összes író ember, bár különböző korszakokban, de ugyanabban a szobában. Beszélhet velük. Nem számít, hogy mit írsz: dalokat, ... [átkozottul], a "Hands up!" Csoporthoz vagy filozófiai vonalakhoz. Az egyik vagy másik út, egy szóval dolgozik, titkos jelentéseivel, a tudatalatti elmével, egy szó betöltésével.
Lymonovról, a Nemtsovról és a hatalom átalakításáról
Vegyük a hagyományos Nemtsovot, akit néhány elvtárs az ikonostáziára helyezett. Álláspontja, mondjuk, a jobb oldali hajtású járművekről - olyan téma a Távol-Keleten, akár hazánkban, Burjáciában is - mindig a politikai színtér helyétől függött. Vagyis, amikor tisztviselő volt, védte a hatalom szempontjából. Amikor ellenzékben volt - mindent pontosan ellenkezőleg mondott. Az ilyen emberek nem okoznak együttérzést. Nem. Ez a prostitúció - sok a hatalom és az ellenzék. A médiában ismét hatalmas számú kurva dolgozik. Az embereknek szükségük van enni, szipogni, repülni Spanyolországba - kicsit eladni.
De menjünk vissza méltó emberekhez. Látod Limonovot és Prilepint, mint a hatóságokat, mert azt mondják, hogy a hatóságok ebben a pillanatban nyereségesek. De hosszú ideig ezt mondták, és mindig beszélni fognak. És mi fog történni a hatóságokkal egy év alatt - senki sem tudja.
POLITIKAI BEMUTATÁSAI
Mindezeket a politikai és a baloldali politikai besorolásokat feltalálták ... [horror] mennyi ideig. És mindent összekevertek, valahogy nőttek. Amikor a baloldaliakról beszélünk, általában nagyon nehéz, egy posztindusztriális társadalomban vagyunk - mi más dolgozók és szakszervezetek? Valahogy másképp kell feltenni a kérdést.
Valahogy közel vagyok Guy Deborah álláspontjához. Levak Nem nevezhetem magam, de ugyanakkor szimpatizálok néhány baloldali elképzeléssel. Csakúgy, ahogyan szimpatizálhatok néhány liberális elképzeléssel, néhány helyes ötletet. És a hatalomról - nos, van egy bürokratikus készülék, nagyszámú ember, egyszerűen nincs szükségünk ránk. Meg kell rázni ezt a zsírt, vigye az ördög anyjának. A lehető leghamarabb és keményebb. Aki ezt megteszi, nem tisztázott. Nem bízom a feltételes németekben. Ráadásul Milonovban néhány populista hatalom van, és van olyan nő, mint ő ... Mizulina. Szerintem bohóc vagy bolond. Vannak olyan törvények, amelyeket ezen emberek kezdeményezésére fogadtak el, amelyek véleményem szerint általában nem szükségesek. Nos, és a korrupció. Ezek mind friss nyomozások - természetesen szégyen. Másfelől, ha mindenhol mindenhol a törvény szerint ... Ha az összes barátaim, akiket illegális anyagokkal fogtak fel, börtönbe kerültek, akkor talán nem is lennének barátok. És legalább fizethetsz.
A HANGOSSÁGBAN A ZENE
Lehetséges a szeretetről énekelni, hogy ebben a zenében a fogyasztói társadalom legerősebb kritikája lesz. Általában igyekszem őszintén írni a szövegeket, függetlenül attól, hogy valaki szeret és nem szeret. Sétáltam, amikor senkit nem érdekelt, és nem is próbáltam érdekelni valakit. Most, amikor érdekel, nem akarom megváltoztatni magam viselkedésem miatt.
Az az elképzelés, hogy valami vár rám valahol, valahol a tudat kertjében. Csak küldje el ... És ez minden. Ellenkező esetben kézi majomká válhat valakinek - a kritikusoknak, a zenei intézménynek. Plusz zene, mint bármely más munka, elhagyja a delta értelmezést. Ezért, ha valaki úgy véli, hogy például a túlzott kritikát a moszkvai létesítmény, akkor ez nem az én problémám. Talán kritizálom az embereket, akik bírálják a moszkvai létesítményt. ... aki tudja, nem igazán ismerem magam.
A KULTURÁLIS REALITÁSOKRÓL
Leginkább négerekre hallgatok, és amikor egy néger beszél angolul, akkor ... [zashib]. És mit mondjon még? De például az egyes régiókban levő füveknek öt vagy hat neve van. És az orosz rap vég nélkül "megcsavarom a tompa." Nos, mi más tompa? Miért nem beszélhetünk a nyelvünkkel, amikor sokkal érdekesebb, meredekebb, textúráztabb? Ez egy kicsit megalázó. Olyan érzed magad ... ... átkozottul.
Itt van például az orosz kantáció. Legalább legalább a valósággal együtt kell dolgozni. És ehhez tudsz bolondot csinálni. És amikor az összes kreativitását a yutyube-ban látod, és vannak olyan emberek, és ezek ... a füge mellett én is ihlető forrás vagyok valahol Nyugaton. Nem találtam fel rapet.
MILYEN FIGYELMET
["Bruno 4 pozíciója"], "Caste", "Ellipses", "25/17", The Chemodan. Itt Rem Digga nagyon jó karakter. Az ember szerint a sors úgy döntött, hogy láncolva egy kerekesszéket, ő tölti a legtöbb időt a szobájában, de a dalokat hallották az egész országban. Minden medencéből. Az emberek pénzt költenek, zamorachivayutsya a marketing és a PR, megpróbál kérlek valaki, és még mindig ez az eredmény nem érhető el.
A KORRUPCIÓ ELLENŐRZÉSÉRE
Az elmúlt hetekben annyira elfoglalt voltam az albummal, hogy teljesen hiányozták a napirendet. Számos barátaim sétált körbe Tverskaya környékén. Ha nem beszélek ezen a napon, nagyon valószínű, hogy én is megyek. Navalny-nak nincs együttérzésem, csak azon tűnődve, hogy milyen emberek jöttek ki, és miért.