3 Városi Kórház, Oroszország, Altai Terület, Barnaul, Német Titov utca, Épület 29 -

Nem láttam az életem legrosszabb helyeit ((((piszkos, undorító illat, fekvő beteg betegek nem időben megtisztultak, undorítóan táplálkoztak.) Az orvosi személyzet hozzáértése a legjobbat akarja tudni. Nem is tesz egy lövés vénába, ha egy személy a régi és nincs rodnyh- egyenes út a temetőbe. Mi a kórház állapota és ez a hozzáállás a betegekhez? Leégett a kezét az ebédlőben (becsült forró levest rám) elment a nővér, és segítséget kért válaszul poluchila- nekem, hogy nincs jelen ((((tart kezét a hideg víz! Ez mentem a kórházba (((((a jól! csak szerencsés az orvos, amiért LA nagyon köszönöm. vannak persze jó fiatal nővér, nos, akkor lehet számítani az ujjakon! Kihez forduljak, hogy végre a javítások, bár a személyzet kedvesebb. hogy ott van, hogy olimpiai „falu megéri” milliárdos csökkentette az olimpia, és az orvostudomány teljes és ez minden történik a 21. században (((((

Tisztaság, javítás, kényelem

Ha vissza akar térni, erősítenéd az egészségedet, vagy Isten ne tegye ezt a "csodálatos" kórházat "nagyon" kompetens orvossal, akkor egy másik Kórházban van!
A hiábavalóság, a teljes írástudatlanság és az orvosok abszolút vonakodása, hogy segítsenek és gyógyuljanak a határokon túlra.
A feleségem hozta az éjszakát vérzés a terhesség korai szakaszában ezen a helyen, hogy még a kórházban nem nevet, és helyette ő segített az orvosok megpróbálják megmenteni a gyermek, én futni egy órát az orvos megállapította, hogy ez lenne vizsgálni!
Jelentős erőfeszítéseim után a feleségem valamilyen gyógyszerrel befecskendezett, tablettákat öntött, anélkül, hogy elmagyarázta, mit adnak, utalva arra, hogy "jobban tudják, hogyan kell kezelni az orvosokat"
Csak reggel a feleségemmel nézett. nem volt terhesség, legalábbis azt mondták az orvosok. Annyit adtak ki, hogy szükségük van a kaparásra
Azért jöttem, hogy felvette, felment a hivatalba, és teljes anti-higiéniai hatást keltett. Egy ilyen "kórházban" nem valami, ami leesik, még akkor is szörnyen megy! Lefekszel, egy másik fájdalom

Beteg lesz!
a döntés egyértelmű volt, a normál kórházban fekszik. Kiderült, hogy irányba 1 városban (a kórház nagyon jó)
ebéd közben a város felesége az orvosra nézett, és azt mondta, hogy a tojás csak kijött, és a terhesség elméletileg megmenthető.
Az üzenetem befejezése, azt akarom mondani!
Még akkor is, ha hirtelen egy szerencsétlenség történt veled, és ott van a mentőhöz, nem értenek egyet, minden lehetséges erőt összeköt, hogy menjen egy másik kórházba, ez nem lehet rosszabb.
nem semmiért sem az elsősegély orvosai nyíltan hívják az öngyilkos merénylők kórházának.