119 - Az orvosi szolgálatok véleménye, Moszkva 32. mikrokerekes (Yaroslavl) Yaroslavl autópálya, 144
Személyes véleményem. Egy kozmetológiai ügyben egyetértek. A Medline-Service osztályban minden felszereléssel, sok minden van, és masszázzsal és mesóval. és a közelmúltban szerzett előfizetést a lézeres megújuláshoz. Volt egy cselekedet neki, és sokáig próbáltam kipróbálni, milyen állat ez. A barátja ezt csinálta vagy készített ebben a klinikában, és továbbra is boldog vagy elégséges volt, kis mimikantásai voltak, nem váltak olyan érzékenyekké. Nekem mélyebb utánozni, ezért nem várni egy csoda, de legalább egy kis korrekció lenne kívánatos.
Személyes véleményem. Az orvosi ellátásban különféle masszázs és szájápolás ment. Mit mondhatok, az eljárásokat a klinikán soha nem hasonlítják össze a kozmetikai irodában alkalmazott eljárásokkal. Az orvos minősítése szerepet játszik. És az árak a medline nem mondanám, hogy egyenes magas, közepes. De masszázs ugyanazt a pályát kell tenni, így még mindig nem működik olcsó.
Személyes véleményem. Szeretem a szolgáltatást a folyó állomáson lévő orvosi szolgálat klinikáján. Három éve jártam ott, nem megyek az egykori lakóhelyemre. menjen csak negatív, hogy bejusson és üljön sorba. itt regisztráltam az időre, időben fogadták. nincs probléma. az orvosok és más személyzet mind normális, tenyésztett és emberileg kezel. és kényelmes, ha szükséges az uzi, vagy akár milyen vizsgálat, ne várjon egy hetet, amikor a soron következik.
Személyes véleményem. Mindig van valami különleges hangulat a medline-ban. Nem érzi, hogy kórházba jött. Érinti az orvosok és a személyzet hozzáállását. Összehasonlítva az állami intézmények, az ég és a föld alkalmazottaival. Örülök, hogy az árak nem vesznek fel itt. A nőgyógyászhoz és a terapeutahoz megyek, minden ár ugyanaz, de a harmadik évben megyek ...
Személyes véleményem. Hosszú ideig használom a Medline Service klinikai szakembereinek szolgáltatásait. Általában elmondhatod, hogy mindennel boldog vagyok. Legalább azért, mert nem találkoztam meggyőző orvosokkal. Ezenkívül két szakember (nem mondom a gömböt, mert ez az információ nem az internethez tartozik) súlyos bénulásokat észlelt bennem, és meg tudja állítani és időben meggyógyítani. Amire rendkívül hálásak.
Hilkevich Arthur
Svetlana Muranova
Személyes véleményem. Szeretném kifejezni hatalmas hálámat Elena Alexandrovna Surkova számára, nagyon kedves, szimpatikus és kellemes, és ami a legfontosabb, az orvos szakmában áll. Többször volt rá ultrahang terhesség korai szakaszában, mindig minden jól nézett föl minden milliméter, van egy kis probléma, azt mondta, hogy minden italt Vitaminka és így tovább, nagyon érzékeny és figyelmes, hogy nekem, mint ő volt őrült. Kitűnő tanácsokat ad a női kérdésekről, nagyon köszönöm Elena, még több orvos, mint te. A klinikában a személyzet és az orvosok mindegyike kedves a Yaroslavl autópályán)))