10 angyali lecke, angyali kincsei

10 angyali lecke, angyali kincsei
10 angyali lecke (Dorin Verche szerint)

Minél többet beszélek az angyalommal, annál többet tanulok. Itt vannak a tíz lecke, amit az angyalok tanítottak, és megváltoztatta az életemet.

1. Integráltan éljen. Az angyalok azt mondják: "Töltsön csak időt arra, ami megfelel a legmagasabb törekvéseinek. Ha intuíciója azt mondja, hogy adjon fel valamit - utasítsa el. Minden, ami belép az életedbe, arra szolgál, hogy segítsen és szolgáljon neked és az örömmel, vagy egyszerűen elmenjen. " Az angyalok arról beszélnek, hogy bízik a szívünkben. Biztosítják számunkra, hogy akkor is biztonságban maradunk, ha feladunk olyan munkát, amely nem felel meg az igazi érdeklődésünknek. És nagyon gyorsan felfedeztem, hogy az angyaloknak igazuk volt.

2. Csak most van. "Tökéletes vagy, integrált vagy. Ne nézz előre - ez azt jelenti, hogy készen állsz mindazokra, ami a jövőben életedbe kerül. " Amikor az angyalok meséltek erről, rájöttem, hogy a jövőben folyamatosan élni fogok. A figyelem mindig arra koncentrált, hogy holnap hozza el, és nem a boldogság, ami a jelenben van. És minden este írok egy különleges "köszönöm listát".

3. Minden konfliktus az elmédben. "Minden olyan konfliktus, amelyet tapasztalsz, az ön egójának vetülete. Tény, hogy egyszerűen csak a félelmedet vagy békét sugallod a világba. Nem akarsz megoldani a belső konfliktust, de meg akarsz szabadulni tőle. Így azt más emberekre bízza, és úgy gondolja, hogy kellemetlenséget okoz. A valóságban a többiek semlegesek, színtelenek, és ez a saját jelentéseivel és meghatározásaival színes. És akkor reagál rájuk, mintha ezek a definíciók valódiak lennének. Más emberek viszont úgy kezelik, ahogyan elvárják, és olyan, mint egy olyan prófécia, amelyet önmagában teljesítenek. " Amint az angyalok ezt elmagyarázták nekem, rájöttem, milyen gyakran hagyom, hogy a félelem engem szerencsétlenségbe hozzon. De ugyanakkor mindig lehetőségem volt arra, hogy kiválasszam azokat a gondolatokat és érzéseket, amelyeket minden eseménynek tulajdonítottam.

4. Ne egyen mindent. "Minden étel vibrációval rendelkezik, és ha magas és finom rezgéseket szeretne beállítani, akkor tartsa be a friss gyümölcsök, zöldségek, diófélék és teljes kiőrlésű diétát. Ezek a termékek a legmagasabb oszcilláló frekvenciákkal rendelkeznek. Kerülje a hús, tejtermékek, az alkohol, a cukor, a csokoládé és a koffein, amelyek alacsony rezgést mutatnak. És ne felejtsük el, hogy az ételeinek lényege befolyásolja Önt, és miután az étel megemésztődik, és kialszik. " Abban az időben, amikor az angyalok ezt a leckét tanítottam, úgy tűnt számomra, hogy az étrendem egészségesnek tekinthető. Már feladtam húst, baromfit és alkoholt. Mindazonáltal azt gondoltam, hogy ha lehetőség nyílik javításra, akkor talán követni fogom az ő angyalom étkezési ajánlásait, és vegetáriánus leszek. Az energiamegtakarítás azonnal követte! A szokásos élelmiszerek megfosztottságának érzete gyorsan és természetesen megváltoztatta az egészséges ételek választékát.

6. Töltsön el egy kis időt egyedül a természetben. "A természet hangjai és illatai nem láthatók Önnek, így elvisznek a szellem birodalmába, ahol a rezgések magasabbak és gyorsabbak. A természet gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik. És ezen kívül vannak még angyalok (szellemek) a természetben. amit gyógyulás kérhet. Ha megengedjük a természetnek, hogy segítsen alkalmazkodni a Föld természetes ritmusaihoz, szinkronizálódni fog az élet ritmusával. " Az angyalok hívásakor több időt töltöttem a szabadban. A friss levegő, a nap és a virágok illata segít nekem mélyebb szinten meditálni. Csak ülök a levegőben, és kérdezem a természet szellemeit körülöttem.

7. Ne csatlakozzon az anyaghoz. "Ha szellemileg kapcsolódsz az anyaghoz, akkor az egó fogságában maradsz. És nem lehet elkerülni ezt a törvényt. Az anyaghoz kötődő tudat önző elme. Az őrző angyalai világossá tették, hogy az anyagi kérdésekben nincs semmi baj. Az anyag maga semleges marad. Az angyalok megértik, hogy az embereknek anyagi szükségleteik vannak, például az élelmiszer, a ruházat vagy a menedék. Azonban, ha túlságosan és folyamatosan gondolkodunk a pénzről és a dolgokról, akkor az alacsonyabb természetünkre összpontosítunk a magasabb énünk helyett.

8. Ne ítélkezzen. "Mások megítélése, mert ez a módja annak, hogy megvédje magát, és távol tartsa a többieket, hogy ne szenvedjen attól, hogy túl közel álljon hozzád. De nem kell gondolnia a biztonságára. Maga már biztonságban van, és a túlzott aggodalom a saját biztonsága érdekében pontosan azt hozza, amit félsz az életedben. " Az angyalok elmagyarázták nekem, hogy mindent magunkra vonzunk, amiről gondolkodunk. Ha fizikai vagy érzelmi veszélyeim megszállottja vagyok, akkor olyan légkört hozok létre, amelyben a legrosszabb félelmeim megvalósulnak. A gyakorlatban elkezdtem észrevenni a pillanatot, amikor más embereket megítélni. Elkezdtem egyszerűen átadni a félelmeimet az angyaloknak, és úgy éreztem, hogy ezek a karakterek eltűnnek.

9. Azzal élsz, amit az elmédre összpontosítasz. "Beteg vagy, amikor a gondolataid a szerelemtől mentesek, féltékenyek, idegesek és versenyeznek egymással. Te vagy a tudat, és úgy érzed, milyen hatása van az elmédre. Nem akarsz betegedni. De add meg fényt a gondolataidra! ". Ez a lecke nagyon fájdalmas volt számomra. Mindig úgy gondoltam, hogy külső körülmények voltak, amelyek befolyásolták boldogságomat, az életemet. Mindazonáltal az angyalok ragaszkodtak ahhoz, hogy az én gondolataim színesítsék a világomat. Azt mondták nekem, hogy a boldogságom nem függ attól, hogy mi van, de attól függ, hogy mit és mit gondolok.

10. Mindig dicsérjétek Istent. "Ne keresd magadnak dicsõséget. Valójában, amikor dicséretet adsz az Úrnak, utalsz arra a részedre, amely Ő maga része. Dicsérve Istent, elhagyod önző államodat, és az öntudatosságod középpontjában maradsz. " Ez a lecke alázatosan tanított. De mielőtt szégyelltem volna, az angyalok emlékeztetett arra, hogy mivel én igazi énem és Isten vagyok, minden alkalommal dicsérni magam, amikor dicséretet adok Istennek.

Tíz óra már régóta része a mindennapi életnek. Amikor az ügyfelek köszönetet mondanak nekem, általában azt mondom: "Köszönöm, de ez mind Isten érdemei és az angyalok. Megtanítottak nekem, hogy szerezzek segítséget. Csak a bizalmadnak tettem magam, mert - hála nekik - most nagyon jó hallgató vagyok.

Kapcsolódó cikkek