31 Lépés a konyhában

31 Lépés a konyhában

legko. eljutottunk a 6 lépés gyakorlati megvalósításához. Lehet, hogy tippeket készíthet a reggeli elkészítéséről a Konyha esti óráiban a "bábuk" miatt? Itt a témában, amit már írtál, de nem számít, mennyire elveszett itt.

Ha nem, visszajövök

Vissza a lap tetejére

31 Lépés a konyhában

Ha nem, visszajövök

Vissza a lap tetejére

31 Lépés a konyhában

15. lépés: Készítsünk egy ugródeszkát főzésre

Nézze meg a reggeli kulináris rutint a vezérlő naplójában.
Készítse elő a napi tervezett edényeket és néhány ételt a későbbi használatra.
Nézze meg az Evening Culinary rutint a vezérlő naplójában.

A járatok harmadik hete kezdődik. Minden nap fordult a Culinary részébe a Control Journal, írta és lógta ki a menüt a nap, olvassa el a témákat a Nyári Cookbook. Észrevehetetlenné téve magunknak a szokásokat, és fokozatosan megváltozik a főzéshez való hozzáállásunk.

Ezen a héten még egy szokást hozzunk létre: mielőtt elkezdené a főzést, lépjen ki a hűtőből és a szekrényekből azokat a termékeket és berendezéseket, amelyekre szüksége van. Ha meg akarsz csinálni, mielőtt elkezdi főzni, soha nem fogja elfelejteni, hogy az edényt valamelyik indigrientov vagy polezesh a felső polcon a szemcsék a pillanatban, amikor a tejet úgy dönt, hogy „menekülési” a serpenyőbe.

Ha nem, visszajövök

Vissza a lap tetejére

31 Lépés a konyhában

on-din írta (a): a főzés elkezdése előtt lépjen ki a hűtőből és a szekrényekből azokat a termékeket és berendezéseket, amelyekre szüksége van.

Annak érdekében, hogy meghatározzam, amire szükségem van, emlékszem arra, hogy mit kell készítenie az edényt, vagy elolvastam a receptet, majd azt a valószínűséget, hogy elfelejtek valamit,
Ez az a tény, hogy hozzáadhat a lépéshez: ellenőrizze a receptet, és csak akkor kap mindent, amire szüksége van a főzéshez.
Természetesen néhány étel, amit a hostess főz a gépen, recept nélkül, de nem minden étel.

PS: Nati. csak ne sértse meg
Régóta gondoltam, hogy válaszolhatok, és írnod-e írni. Két típus létezik: a teoretikusok és a gyakorlók. Sajátos helyzetünkben az on-dyne hangsúlyozza az elméletet, és anélkül, hogy tudtam volna az elméletet, eredményeket értek el a gyakorlatban. Jó vagy rossz - nem tudom, nem vagyok egy szuper szakács, ritkán a gépen, hogy kiderül is, és fordítva, szeretnék az előkészítő lépések vettek részt is, és Szakácsok
Érted, hogy mit értek? Képzeljük el: két tanár - az egyik tudja, hogyan kell, és hogy ez szükséges, de nem szeretem ezt, tud tanítani és jól csinálni, akkor tudni fogja a témát tökéletesen; Egy másik kisebb lehet a tudás, de ő szereti a téma, tud tanítani, hogy szeretik a témát, és adja meg a lendületet, hogy folytassa a tudás, alkalmazni fogja ezt a tudást a gyakorlatban, ő volt a maga, a saját személyes tapasztalata tisztában van a buktatókat, ahogy a gyakorlati alkalmazása az elmélet.
Melyiket szereted? Mi van, ha lehetősége van kommunikálni mindkettőjükre? Mi van akkor, ha egy másik professzor néhány előadást olvas?
Úgy értem, azt írta, hogy örülök, hogy ő írja on-din, mert nem szereti magát főzni. Lehet, hogy ez akadályt a főzéshez, ami ad okos tanácsot, hanem azért, mert szeretek főzni, majd csendben, és ne az alany oldalán (lehet, hogy tévedek, és akkor már csak egy magyarázat - a szakácsok nem érdekli, de bocs)

Beszélek közvetlenül, könnyen élni

Vissza a lap tetejére

Kapcsolódó cikkek