18 csillag "house-2", előtte és utána készített műanyag fényképeket, Elena Buchina, fotó 2

Ksenia Borodina, 33 éves

Elena Bushina, 30 éves

Evgenia Feofilaktova, 31 éves
Eugene Feofilaktova a törekvés a szépség úgy döntött, hogy változtatni az alakját az orr is, növeli a mell (a mérete az első a harmadik) és az ajkak. „Fél a szekrény kellett dobálni rám többé nem találkoznak. De csak boldoggá tesz engem! És ami a legfontosabb, nem értem, amint tudtam élni anélkül, hogy ez láda! Én egyike vagyok azoknak, aki azt hiszi, növelni melleket, de félek, nem hívja, és nem kell rázni, de szörnyű benne semmi „- elismerte egy interjúban Feofilaktova. Rajongók a lány úgy vélik, hogy Jack - egyike azon kevés résztvevők a projekt, amely részesült műanyag

Alena Vodonaeva, 34 éves
Alena Vodonaeva a közelmúltban őszintén szólva arról, hogyan csökkentette a mellrész méretét a 4. és a 2. között. Azonban sok rajongó még mindig kétséges, hogy a TV-műsorvezető mellszobra természetes. Véleményük szerint a csillag csak az implantátumokat változtatta meg a kisebbek számára, és egy függesztőt készített. A lényeg az, hogy az implantátumok kivonása után a mell formája "elveszett". Ez annak köszönhető, hogy a bőr ezen a területen erősen megnyúlik, és a mellszobor lóg

Victoria Romanets, 26 éves
Victoria Romanetsnek négyszer kellett feküdnie a műtőasztalon. Még mielőtt eljutott volna a projektbe, az ő natív Donetskben, ő az orrplasztikát, de az eredmény ennek eredményeként továbbra is boldogtalan volt. Idővel egy lapos kallusz kezdett kialakulni az orr lapos hátán, és Vika sietett, hogy kijavítsa a sikertelen művelet következményeit. Az Andrey Cherkasov szeretője, a fiatalember azonban az orrban vergődött Vikával, és a hírességeknek újra kapcsolatba kellett lépnie a sebészekkel. A bokáját eltávolították, és a horgolt hegyet kijavították

Ahhoz, hogy valóban elégedett leszel magával, csak egy dolog volt - buja mellek. Ezért, hosszú gondolkodás nélkül, Vika dermedt az emlőrákról

Aliana Gobozova, 23 éves
Aliana biztosítja, hogy elégedett volt a megjelenésével, és erősen ajánlott orvosi okokból elvégezni a műtétet - szükséges volt az íves szeptumot szintetizálni. Nyilvánvalóan a megfelelő eset felhasználásával eltávolította a dudert, és kissé lerövidítette az orrát

Anton Gusev a feleségével, Eugene Feofilaktovával együtt műanyaggal döntött. A fiatalember kissé megváltoztatta az orr alakját, és javította a szeptumot. Néhány idő múlva azonban rájöttem, hogy nincs tökéletességi korlát, és blefaroplasztikát is tettem. Anton panaszkodott, hogy a szemhéjak felsõ része felakasztja a szemét, és az arca alsó részén hólyag jelent meg. Ez Gusev szerint visszavitte az operációs asztalhoz

Az orr és az arccsont alakja, az emlő és az ajkak nagyítása - ez nem egy teljes lista azokról a trükkökről, amelyeket Katja Zuzha elbűvölőnek és szexinek látszott. Nem írta le, és nem rejtette el a sebészek beavatkozását - épp ellenkezőleg, a lány részletesen elmondta, hogy a műveleteket hogyan végezték el, és még az orvosokat is megkérdezték, hogy fényképezzék a folyamatban, már anesztézia alatt

"Anatómiai implantátumok (cseppek) vannak, 335-ös méret. Kértem, hogy természetesen és egyben maximálisan, sokat tegyek. A bemetszés a mellbimbón keresztül volt, egyetlen sebhely sem volt. A mellek életre kelnek. Születést hozhat, etethet. Az izom alá helyeztük, hogy természetes és gyönyörű legyen "- mondta Katja Zhuzha az Instagram oldalán végzett műveletek részleteiről

Irina Agibalova, 52 éves

Elina Kamirin, 32 éves
Elina Kamiren elismerte, hogy először a műanyagra gondolt, az Alena Shishkova fotóját nézve. Kétszer anélkül, hogy kétszer gondolkodott volna, a lány úgy döntött, hogy megváltoztatja az orr formáját és nagyítja a mellét

Mexikó (Marina Cherkasova), 25 éves
A "Doma-2" műsor műveinek résztvevői lelkesedésével a Marina Cherkasova (akit Mexikó álnéven ismertek) érinti. A lány a projekt előtt akart csinálni orrplasztikát, de látszólag nem engedte a pénzügyet (még arra is kérte a Net használóit, hogy pénzt keressenek a szeretett álomért). Amint Marina maga is elismerte, mindig elégedetlen volt a nagy orrával. A kedvelt vékony hátlap megtalálása és a pontosabb tippek feltérképezése érdekében a népszerű show egykori résztvevői egyike a híres moszkvai sebészeknek

Daria Pynzar, 31 éves

Erica Kisheva, 35 éves
Néhány évvel a koncerthez való csatlakozás előtt Eric Kishev (még mindig Tahir) férfi volt. Csinálok egy szex-változás működése, orrplasztika, mammoplasty és megállapította, belső harmónia, ő komolyan vette fel a személyes élet és abban a reményben, hogy megtalálják a szeretet, megjelent a „House-2”. Most Erika nem rosszabb, mint sok modell

Ekaterina Kolisnichenko, 28 éves
Néz, mint a szeme megváltoztathatja a megjelenésüket telestroyki többi résztvevő, Catherine Kolisnichenko azonnal át a két művelet - megnövekedett mell (második, harmadik méret) és alakja a fenék megváltoztatható lipofilinga

Yuliya Kolisnichenko, 28 éves
A testvér-két Kolisnichenko, Julia, sebészeti beavatkozások - nem is új dolog. A lány a melleit nulláról a másodikra emelte, zsírleszívást és rhinoplasztikát

Nadezhda Ermakova, 33 éves
Miután a projektben részt vevő „Dom-2” Nagyezsda Ermakova úgy döntött, hogy a műanyag orr, amely szerint a lány „túl hosszú, és nem arányos a személy.” A blogjában Nadia elismerte, hogy szörnyen fél az anesztézistől és a lehetséges fájdalomtól, de az eredmény megérte

A második probléma, ami aggasztotta Nadezhda Ermakova - egy kis mellszobor. "A természet szerint mindig volt egy kis mellkasom, kb. 1,5. A push-up néha elmentett. De valóban folyamatosan szándékoztam egy ínycsiklandó formát, és nem csak a ruhákban. Amikor a 3.5-es méretű tulajdonos lettem, rájöttem, milyen egyszerű a lányok számára. Korábban mindig megpróbáltam kielégíteni a belső világomat, értelememet. És ez sokkal könnyebb kiderült, hozott egy piros ruha nyakkivágással és íme, azt veszi észre, a férfiak és adományozta a figyelmet, nem számít, ha a sarka vagy a cipők viselése smink, akár nem, van egy nyaka, gondolta mindannyian. A világ egyszerűen rendeződik, különösen akkor, ha a férfiakra vonatkozik, "- írta Ermakova műtét után

Rita Kern az első napokon a "Dom-2" televíziós projektben. Love Island ", láncolva magát a tévénézők nézeteinek. Ez a „wow-hatás”, a legvalószínűbb, ő nem tett volna, ha nem több művelet, amely Rita ment egy lenyűgöző megjelenés. Először a sebész kése alatt feküdt le 20 év alatt. Néhány idő múlva a lánynak meg kellett változtatnia az implantátumot (600 milliliter), de még nem rendezte. Ennek eredményeképpen a lány nyolcszögű volt. Továbbá, a pletykák szerint, Kern folyamodott orrplasztika és Ajakfeltöltés (ennek ellenőrzésére van szükség csak összehasonlítani az archív és friss képeket Rita)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23