15 mondatok, anyukáinkat könnyekért sújtva - az élet a lámpa alatt!

Egy napon, az, aki megadta az életet, örökké el fog menni. És leginkább sajnálja, hogy nem volt időd arra, hogy megbocsátást kérjen tőle ezekért a szavakért ...

15 mondatok, anyukáinkat könnyekért sújtva - az élet a lámpa alatt!

Körülbelül néhány hónappal ezelőtt Lenka anyám meghalt Lenka barátommal. Az első napokban jól tartott, majd az erők véget értek. Egyszer megkérdeztem tőle: "Nos, hogy vagy, drágám?" És Lenka áttörte.

Keservesen kiáltott fel ... Néhány órányi hisztéria után Lena megtörölte a könnyeit és remegő hangon szólt:

Tudtam, hogy nem lesz. Az anyám sokáig beteg volt ... sajnálom, hogy nem volt időm arra, hogy bocsánatot kérjek a szavakért, amelyek megsebesítették.

Barátom néhány órára bevallotta, és egy pillanatra azt gondoltam:

Mi van, ha anyám nem lesz holnap?

Egy kellemetlen hideg futott végig a testén. Viharos izzadság volt. Gyakran nem találtam időt anyámnak, és még ennél is ritkábban mondtam, hogy mennyire szeretem ...

1. "Nincs időm"

Anya untatni 9 hónapig nem alszik éjszaka, amikor kisbaba voltál, dolgozott két munkát kell fizetni a tanulás angol ... felkelni hajnalban és este főtt levest és meredek bankok savanyúság, de akartam menni ... meghal. Nos, vagy csak ne beszélj senkivel. Mindig meghallgatta a történeteit, sajnálta, melegítette őt szeretettel, és soha nem válaszolt a kérésedre: "Nincs időm."

2. "Utálok"

És ő szeret téged. Mindennek ellenére. Akárki vagytok: sikeres üzletember, az üzleti utakon elvesztett hónapok, szerény tisztviselő vagy csak egy teljes vesztes, aki nyugdíjas szülők pénzt keres.

3. "Nem fogom megenni. Sajnálom ... "

Nos, kelj fel, és főzz magadnak! Ennek a szerény vacsorának előkészítéséhez az anyám néhány órára állt a tűzhelyen. Nem tetszik? Próbálja ki, hirtelen jobb lesz ?!

4. "Te vagy, aki így hoztál fel"

Talán anya és hibáztak a neveltetés (büntették túl nyersen, nem fordítanak kellő figyelmet), de őszintén megpróbálta a „H” az a személy, akkor nagybetűvel. És mivel megérted, hogy hibáid vannak, semmi sem akadályozza meg magának.

5. "Soha nem szeretted az apádat"

Ha nem szeretted volna, nem született volna ...

6. "Apám helyesen tette, hogy elhagyott benneteket"

Ez a legrosszabb dolog, amit elmondhatsz egy nőnek. Amint anyád találkozott az apáddal és nagyon szerette őt. Annyira, hogy a gyermek akarta tőle. Így jöttél a fénybe. Mindkét szülő hibát követett el. Amikor az apám elhagyta az anyámat, nagy szenvedést szenvedett, de a legjobb volt, ha nem mutatta meg. És éjszaka felkiáltott a párnába. És talán még mindig sírva ...

7. "Még mindig nem érted"

És mi van, ha igen. Anya mindig megpróbál megérteni, és néha ürügyet talál.

8. "Túl keveset olvastad"

9. "Ön nem művelt. Még az intézet sem ért véget. Ne mászál! "

De az anyám átadott egy olyan iskolát, amelyről sosem álmodott. És mellesleg, az ő "nem művelt elme" találta a módját, hogy pénzt keressen a ragyogó nevelésedre.

Bármelyik anya sokkot tapasztal, amikor végre megérti, hogy kedvenc gyermeked teljesen felnőtt. Az elmúlt 20 év (és néha több!) Minden gondolata csak magáról szólt. Hogyan élni. Fokozatosan az anyák megtanulják, hogy csak vigyázzanak magukra, de az érkezésüket még mindig különös kísértés és türelmetlenség várja.

11. "Nem hívtam, mert nagyon elfoglalt voltam"

És az anyám beteg volt, magányosnak érezte magát, alig maradt túl a fizetésért / nyugdíjért, és egy hónap alatt harmadszor kölcsönadta pénzt a szomszédjától Zinka-tól

12. "Nem adtál nekem elég szeretetet"

Annyira szerettem, amennyire csak tudtam ... Talán nem annyira, amennyit csak akartál, hanem minden szívemmel ...

13. "Nagyon rosszul nézel ki"

Anya mindenekelőtt nő, de azért, mert a megjelenés kritikája nagyon fájdalmas. És akkor talán egyszerűen nem látogatja az SPA-t, mert nincs elég pénze erre?

14. "Egy nyaraláson megyek a tengerbe, nem neked"

Kár, mert most különösen magányos és szeretné legalább egy pár nap, hogy menjen vissza az időben, amikor a szoba tele volt nevetés, az asztalnál ült, az egész család, és ez volt a szekrényben ... nos, csak egy labda Roll!

15. "Tönkretetted az életemet. Te nem vagy az anyám "