10 Talajjavító növények
A késő őszi, amikor a kertben minden munka befejeződött, az ágyak megtisztítják és kiásták a műtrágya, hogy meg kell tenni ebben az időben készült, évelők virágoskertek díszítve, rózsák és klematisz borított cukornád, dália és a kardvirág tárolja, azt gondolhatja, Hogy gazdagítsák a talajt, hogy jövőre jó termést kapjunk. Ez segít a növényeknek, siderates.
VICIA SEEDING VICIA YAROVAYA (Vicia sativa)

PIUM SOWING (Pisum sativum)
RED CLOVER (Trifolium prófécia)

SÜTÉSEK (Avena sativa)

Meggyógyítja a talajt, káliummal és nitrogénnel gazdagítja, javítja szerkezetét, víz- és légáteresztő képességét. Minden, amit a zab a talajból a növekedés során, a beágyazás után, újra visszatér. Ez jó előd azoknak a növényeknek, amelyeknek nitrogén szükséges a fejlődéshez. Szintén kb. A vetőmagot a burgonya telepítése előtt lehet használni.
PYZHMOLISZTIKAI KAR (Phacelia tanacetifolia)

Minden kultúra előtt el lehet vetni. Ha a fazombit a hüvelyekkel egyidejűleg vetik, a levéltetvek éles populációja figyelhető meg.
MORCHITSA FEHÉR (Sinapis alba)

Ez a zöld tömeg 2 (!) Idősebb, mint a trágya. Ezenkívül baktericid és fungicid tulajdonságokkal rendelkezik. Ezt a paradicsom és a gyökérzöldségek telepítése előtt használják.
A mustár segítségével meg lehet lazítani a talaj alsó rétegeit, továbbá elnyomja a gyomnövekedést.
OILER'S RED (Raphanus sativus var. Oleifera)

A vetés a burgonya közötti sorban van, és a fészkelés során megolvad. A megjelenése a hajtások virágzás egy kicsit több mint egy hónap, így a szezon alatt, akkor végezhet el 2-3 vetésforgó. A retek jól elnyomja a különböző betegségek kórokozóit (például gyökérrothadást), és tönkreteszi, javítja a talaj szerkezetét, és könnyedén emészthetővé teszi a könnyen elérhető tápanyagokat.
LUPINUS MULTILISTIC (Lupinus polyphyllus)

ROSE SEED VAGY R. OZIMAYA (Secale cereale)
DYNNIC YELLOW (Melilotus officinalis)
A ZÖLD MŰTRÁGYAI ELŐNYEI
Lásd még ebben a részben:
Hogyan kényelmesebb a tűzifát vágni
Mindig azt álmodtam, hogy a dachának van egy fa kályha. És most az álom valóra vált. De egy ilyen kemencéhez szükség van a fa vágására, ami számomra nyugdíjas, nehéz. Úgy döntöttem, hogy gépesítem a folyamatot - egy faelosztót egy emelvény alapján készítenek.
"Nagymama kõje"
"A kőt a gyökér alá kell helyezni, ha egy fa települ." Az általam vizsgált módszer miatt a fák egy kicsit később a vegetációs periódusba lépnek, és így lehetőséget adnak arra, hogy gyümölcsöt kapjunk, még akkor is, ha a tavasz nem nagyon örül nekünk melegben.
Nyári tippek
Kemény éghajlatunkban nagyon nehéz megmenteni a téli rózsákat. Megpróbáltam a konténerekbe nőni, nőni, de nincs olyan ragyogás, hogy a nyílt pályán, és sokkal gyakrabban megbetegednek. Jöttem a következtetésre, és tanácsot adok mindenkinek: jobb, ha ásni, és tárolni őket a pincében egészen a tavaszig.
A mitlayer módszer
Nem is több ezer ember nyoma van a világon a Dr. J. Mitlajdera módszerével. És képzeld el, nagyon elégedett! A háttámlák nem hajlottak, a területet tavasszal és ősszel ásják, az idő és az erőt gondoskodnak.