9 elvált férfi tanácsok
A lány-író úgy döntött, hogy meghallgatja az "oldalt" érveit, és ez történt.

„Hi! Michaela angol vagyok, 31 éves vagyok, soha még soha nem házasodtam meg. És még mindig nem tudom, hogy oda akarok-e menni. Végtére is, ha valami történik, akkor minden remény összeomlása. Ugyanakkor azonban ...
A válás miatt van egy másik nézet.
Egyszer régen csodálatos tanácsot olvastam: "Jobb, ha szeretni és elveszíteni a szeretetet, mint az egész õrömben élni." A statisztikák szerint az Egyesült Államokban a házasságok pontosan fele vége a válásnak. És bár mindannyian értékeljük a családot, a házasság felbontásának esélye 50:50.
Ezért szorgalmasan tanulmányozom a házasság és a válás kérdéseit, és rengeteg új dolgot fedeztek fel ebben az időben. Például, bár a férfiakat hagyományosan azzal vádolják, hogy a családról van szó, jó következtetéseket vontak le sikertelen házasságukról. Nem nevezem ezeket a srácokat nevüknek, csak idézzem:
"Ha csak arra kíváncsi, hogy mindig jó legyen egy partnernek, előbb-utóbb utálod. Az egészséges önzés és a magabiztosság előtti gondozása megóvja a stresszt. Nem vagyok soviniszta, ez a nőkre is vonatkozik: te vagy a legkevésbé hajlandó magadra vigyázni. "
2. A SZERETET NEM RENDELKEZIK AZ ÖSSZES PROBLÉMÁT
"Ha MBA mester vagy, és ő egy hippi lány vagy álmodik otthonról, és motorkerékpáron utazik, akkor gondja van. A szerelem elmúlik, vagy el fog térni, de a nézeteltérések továbbra is fennmaradnak.
Ne hazudj magadnak, keress valakit, mint te. Legalábbis a partner iránti tiszteletet és jótékonyságot illetően: ne kezdj el olyan kapcsolatot, amelyben túlságosan más vagy. "
3. Csak mondd el neki, hogy ő szép
- Mondja el minden alkalommal, amikor látja a feleségét. Bolond voltam, hogy nem tettem. "
4. LEGYEN A LEGYEN A PROBLÉMÁKRÓL
"Ha elrejted valamit egymástól, akkor elmozdulsz. Az élet annyira bonyolult, hogy nem kell a mulasztásokkal terhelnie. "
5. A HOSSZABB MINDEN EGYSZERŰ SZÁM
"Ne férj hozzá, és ne férj hozzá, amíg legalább 25 éves vagy. Még 25 ember még nem tudja, ki ő."
6. ELLENŐRZÉS A KONCEPCIÓHOZ
"Ha az érzelmi kötődésed és az intelligenciád szintjének egybeesése csökken, legalább 10 pontos skálán kell értékelned őket. Ha mindkettő az őszinteség, a házasságod szétesik.
7. BESZÉLNI
"A férfiak feleségül veszik a nőket, azt gondolva, hogy nem változnak meg, de megváltoznak." A nők felköltöznek az emberekkel, és úgy gondolják, hogy megváltoznak, és nem teszik meg.
8. NAGYON KÉRDEZZE
Egyszer: "jól vagyok itt", mindkettőtök lesz. Tegyük egymásnak egy jobb családot, amelyre képes vagy.
9. A barátodat nagyon szereted
Győződjön meg róla, hogy tetszik Önnek, nem pedig absztrakt kép. Győződjön meg róla, hogy szereted őt, aki valójában. "
A takarítás anyagai alapján