9 elvált férfi tanácsok

A lány-író úgy döntött, hogy meghallgatja az "oldalt" érveit, és ez történt.

9 elvált férfi tanácsok

„Hi! Michaela angol vagyok, 31 éves vagyok, soha még soha nem házasodtam meg. És még mindig nem tudom, hogy oda akarok-e menni. Végtére is, ha valami történik, akkor minden remény összeomlása. Ugyanakkor azonban ...

A válás miatt van egy másik nézet.
Egyszer régen csodálatos tanácsot olvastam: "Jobb, ha szeretni és elveszíteni a szeretetet, mint az egész õrömben élni." A statisztikák szerint az Egyesült Államokban a házasságok pontosan fele vége a válásnak. És bár mindannyian értékeljük a családot, a házasság felbontásának esélye 50:50.

Ezért szorgalmasan tanulmányozom a házasság és a válás kérdéseit, és rengeteg új dolgot fedeztek fel ebben az időben. Például, bár a férfiakat hagyományosan azzal vádolják, hogy a családról van szó, jó következtetéseket vontak le sikertelen házasságukról. Nem nevezem ezeket a srácokat nevüknek, csak idézzem:

"Ha csak arra kíváncsi, hogy mindig jó legyen egy partnernek, előbb-utóbb utálod. Az egészséges önzés és a magabiztosság előtti gondozása megóvja a stresszt. Nem vagyok soviniszta, ez a nőkre is vonatkozik: te vagy a legkevésbé hajlandó magadra vigyázni. "

2. A SZERETET NEM RENDELKEZIK AZ ÖSSZES PROBLÉMÁT

"Ha MBA mester vagy, és ő egy hippi lány vagy álmodik otthonról, és motorkerékpáron utazik, akkor gondja van. A szerelem elmúlik, vagy el fog térni, de a nézeteltérések továbbra is fennmaradnak.
Ne hazudj magadnak, keress valakit, mint te. Legalábbis a partner iránti tiszteletet és jótékonyságot illetően: ne kezdj el olyan kapcsolatot, amelyben túlságosan más vagy. "

3. Csak mondd el neki, hogy ő szép

- Mondja el minden alkalommal, amikor látja a feleségét. Bolond voltam, hogy nem tettem. "

4. LEGYEN A LEGYEN A PROBLÉMÁKRÓL

"Ha elrejted valamit egymástól, akkor elmozdulsz. Az élet annyira bonyolult, hogy nem kell a mulasztásokkal terhelnie. "

5. A HOSSZABB MINDEN EGYSZERŰ SZÁM

"Ne férj hozzá, és ne férj hozzá, amíg legalább 25 éves vagy. Még 25 ember még nem tudja, ki ő."

6. ELLENŐRZÉS A KONCEPCIÓHOZ

"Ha az érzelmi kötődésed és az intelligenciád szintjének egybeesése csökken, legalább 10 pontos skálán kell értékelned őket. Ha mindkettő az őszinteség, a házasságod szétesik.

7. BESZÉLNI

"A férfiak feleségül veszik a nőket, azt gondolva, hogy nem változnak meg, de megváltoznak." A nők felköltöznek az emberekkel, és úgy gondolják, hogy megváltoznak, és nem teszik meg.

8. NAGYON KÉRDEZZE

Egyszer: "jól vagyok itt", mindkettőtök lesz. Tegyük egymásnak egy jobb családot, amelyre képes vagy.

9. A barátodat nagyon szereted

Győződjön meg róla, hogy tetszik Önnek, nem pedig absztrakt kép. Győződjön meg róla, hogy szereted őt, aki valójában. "

A takarítás anyagai alapján

Kapcsolódó cikkek