4 Addon a háziállatok harcainak, amelyek nélkül nem tudjuk - wow jp

Az interneten sok segédeszköz van, amelyek valahogy segítenek nekünk a Pet harcokban. És készítettem egy kis listát a 4 ilyen kiegészítőről, amelyeket a legjobban szeretek.

Kezdjük talán a leginkább "könnyű", de nem a leginkább haszontalan. A Daily Tamer Check tartalmaz egy kis ikont, amelyen lebeghetnek, és információt kaphat arról, hogy mely oktatókat látogatta meg ma és nyert. Ha az egyik NPC-tenyésztő vereséget szenved, akkor az ő nevével ellátott vonal zöldre válik, és egy nappal (vagy egy héttel később, ha ez az égitest versenyéről van szó) újra pirosra fordul. És ez minden. A több addon nem csinál semmit, de nélkülem nem tudom kideríteni, ki tudtam nyerni egy nap alatt, és ki más nem. Ő figyelemmel kíséri a karakterek közötti haladást, és ott is van, még különböző szervereken is.

Ha sok dolgot nyomon kell követni, például valamit az Állatkertből stb. és hasonlók. akkor letöltheti a Daily Global Check-t a Daily Tamer Check létrehozóitól. amely a játék sokkal több szempontját követi nyomon, amely egyedül nem követhető vagy nehéz. Ezenkívül, annak érdekében, hogy ne legyen két adománya egyszerre, a Daily Global Check egy speciális plugin nevű Global Check_Pet Tamers. amely a deyliki-t is nyomon követi.

A PetJournal Enhanced az egyik leghasznosabb eszköz egy kisállat létrehozásához. A további szűrők nagyon hasznosak és könnyen kezelhetők. A háziállatokat zónánként vagy kontinensenként rendezheti. Korábban ilyen bónusz volt, de most, amikor két Shadowmoon-völgy van, az addon elég hasznos, mert a szárazföld is megjelölve van. A PetJournal Enhanced lehetővé teszi a háziállatok szűrését számos kritérium alapján. Ez azt jelenti, hogy ha több mágikus képességű kisállat-sárkányra van szükséged, akkor egyszerűen helyezze el a megfelelő helyeket.

A PetJournal Enhanced bemutatja a fajtákkal kapcsolatos információkat is, de ehhez a Battle Pet BreedID-t használom. ami érzéseim szerint kissé gyorsabb, mint a PetJournal. Ugyanazon addon funkciója nem mindenki számára szükséges. A fajtájú újoncoknak nem kell tudniuk semmit, de ha érdekli, valahol elolvashatják róla. A frissítés sebessége szintén nem számít, de számomra fontos. Nézd meg magad. Csata Pet BreedID. mert nem akarok mindenkinek tanácsot adni. A választás a tiéd.

És az utolsó addon, amit megvitatunk, a Rematch. és ennek sok oka van.

Ezt a kiegészítõt több mint egy hónapig használtam, és a játékban nincs addon, több időt mentett el. Ebben a kiegészítőben a parancsokat különböző célokra mentheti. Van egy listám a Draenor tamers számára, van az állatkert, ott vannak a Pandaria tammerei stb. és hasonlók. Minden automatikusan betűrendben kerül elrendezésre. A szervezet messze vagyok a legerősebb oldalamtól, de ezzel minden könnyebbé válik. Emellett lehetőséget kap arra is, hogy gyűjtsön egy csapatot a maximum két tanulóból származó szivattyúzásról és egy szabad résről, amelyet egy speciális várakozási sorból töltenek ki a szivattyúzáshoz. És a legmenőbb funkció az, hogy egyes NPC-knek parancsokat tárolhat. Ehhez meg kell ásni a beállításokat, de megéri, hidd el. Például, ha gyűjtesz egy csapatot háziállatokra, hogy legyőzze Ashleyt, akkor a következő alkalommal, amikor a csapat nyerni fog, amint Ashley a célpontodban van.

A Rematch sok időt takarít meg és nagyban segít a szervezetben. Többet nem fogsz tévedni a nyulat választott fajtával, és nem töltöd éveket keresve a kívánt rákot vagy kígyót. Vannak más eszközök is. Például gombok kötszerek, kalapok szafari és egyéb dolgok a leginkább lusta. A rendezési lehetőségek azonban nem olyan erősek, mint a PetJournal Enhanced, de nem fognak hátrányba kerülni, ha kitaláljuk, hogyan lehet különféle háziállat-csapatokat létrehozni. Ez az addon csodákat tesz.

Egy dolgot is figyelmeztetnem kell. Régebben egy hasonló addon egyszer össze csapata, a szervezett listákat, és így tovább, de miután pár küldetések a játék, ami nem függ a addon, LUA-fájlok törött és az adott addon elvesztette minden beállításával. Elvesztettem az összes csapatot és listát, az addon ismét haszontalan, és semmit sem tudtam csinálni. Tehát legyen óvatos.

Azonban nem találkoztam ilyen problémákkal kifejezetten a Rematch programmal. Ráadásul a Rematch talán az egyetlen fejlődő addon is hasonló. Az adatok elvesztése azonban undorító élmény. Próbálja meg menteni a gyülekezeteit valahol. Nincs WTF mappa örökre a helyén, fiam. Tartsa nyitva a szemét.

Kapcsolódó cikkek