25 Ways for inspiration írni blogbejegyzések
Tavaly egy kísérletet folytattam és egy hónapra szünetet tartottam. Tegye az írólapokat a lábra, hogy pihenjen, és hozza a gondolatokat rendben. Már többször is írok Liz Gilbert könyvéről, aki az összes pontot a "és" felett helyezte el. Általában miért csinálom ezt? A könyv után kezdtem másként kezelni a blogomat. Elemeztem a hibáimat. és szórakozni kezdtek. Most írok minden nap, annak ellenére, hogy a részvétel az intenzív tanfolyam „The Battle”, az aktív munka során a blogolás, és a tanfolyam „Az új önmagam” töltik az egyén természetesen „Blog a semmiből”, megfelelési arányok a lengyel és mindenkorra, hogy írok a blog .

Hol lehet ihletet írni a bloghoz?
Először: meg kell határozni, hogy milyen típusú embereket tartozol. Szüksége van egy rúgás a seggbe, vagy fordítva, nem tetszik a nyomás? A második típushoz tartoznak. Amikor elmondják nekem, mit kell tennem, vagy egy szűk keretbe helyeztem, akkor nem akarok semmit tenni, és lázadóként kezdenek. Szeretem megtörni a szabályokat és bevezetni a sajátjaimat. Az olyan embereknek, mint nekem, a legjobb, ha megírjuk, amit akarsz (nos, nincs fegyelmezési probléma, mert mindig célokat tűztem ki magamnak). Az ilyen tanfolyamok, amelyek kérdéseket tesznek fel - nem ez! De a fantáziagyár bátor, itt van. Azok számára, akiknek rúgásra van szükségük, a maratonok tökéletesek, vagy csak egy erős környezet és egy személy, akitől példát akarsz venni.

25 hasznos módszer az inspiráció megszerzésére
Ha alkalmazza legalább néhány tipp a listából, majd a hangulat ismét emelkedni fognak, és ezért az ihlet jön ki a hibernálás és primknot sürgősen.

+5 ötlet a hozzászólásokhoz

Ha ez egészen szédül:
- Segít ebben a kérdésben - bármennyire is trükkös lehet, és ez nem az én képzeletbeli fogadásom - a reggeli oldalak. Ha rossz lábra kelj fel, és valamilyen negatív érzelmet érez, akkor azonnal leveszek egy papírt és írok mindent, ami a fejemben van. Aztán egész nap nagy mosollyal megyek az arcomon, és az inspiráció annyira erős, hogy nem tudok lépést tartani a blog ötleteivel.
- Fotók feltöltése a blogra. A legnehezebb számomra, hogy cikkeket írjak az utazásról. Az utazás után írom, és elfelejtem sok részletet. Szóval meg kell találnom a meglátogatott helyek nevét, hajtogatom az egész kirakót. Segíteni nekem ezt a fotót. Először is: a hangulat ötször ötször javul, másodszor pedig: könnyebb számomra minden pihenésre emlékezni.
- Edzőterem. Igaz, különleges módon cselekszik velem. A csarnok után hazajövök és azonnal elaludok, de másnap reggel érezni fogom az erő és az erejét.
- Vegyél magadnak egy virágot és tedd az asztalra. Fontos, hogy körülvegye magát a szépség körül.
- Vásároljon pozitív matricákat, és illessze őket az asztali / működő laptophoz / számítógéphez.
- A legértékesebb, ha megemlékezel a célodról, amelyről blogolsz. Bármit is mondhatunk, egy blog olyan üzlet, amelyet évekig lehet megformálni (és csak a szeretet). Ha a keresési lehetőség miatt vezetsz, akkor nem valószínű, hogy valamit kapsz, vagy az esélyek minimálisak. Például a célom - a gondolataim és ötleteim felszabadítása a blogomban, hasonló gondolkodású emberek megtalálása és ügyfelek vonzása révén. És az első, a második és a harmadik kaptam! Nagy örömöt érzek, amikor új cikket írok. Senki sem fizet nekem, és nem én vezetem a pénzért, hanem azért, mert magasra érzem, amikor elindulok. A legérdekesebb dolog az, hogy az elmúlt hónapban a közönségem pontosan 4-szeresére nőtt, és új ajánlatok érkeztek a blogokról más platformokon.
- Ha van egy félelem a nyilvánosság és ijesztő, hogy írjon cikkeket a közönség, majd a munka révén a félelmek, újratöltés, kap visszajelzést, és megismerhetik a fejlesztése és támogatása a blog itt.

Ezek az örömteli, könnyű módozatok, amelyek segítenek elkapni az inspirációt a farok mögött, és növelni a blogomat! És milyen módon segítenek Önnek? Mit tanultam a cikkemtől, és mit szeretne alkalmazni?