5 módja hívni tündérek - horror történet ijesztő történetek

Talált az interneten. De azt hiszem, jobban lesz elfoglalva, mint mindenki, aki már unatkozott a pikkek királynőjével (nem bántalmazott).
Még nem teszteltük, ha érdekes, menjünk rá!
Ha hiszel a mágiában és a mágiában, próbálj meg hívni egy kis kis tündért. Talán kielégítik a szeretett vágyat.

Hogyan hívjuk fel a tündér vágyakat.
A tündérek erdei lakosok. Ezért jobb, ha velük kommunikálnak a természetben. Leggyakrabban alvó lányok, és játszanak a hajuk. Ha látni akarja a tündérmet, a gyermekek közelében kell maradnia. A tündér felkeresése egy kertben vagy parkban, csengőre lesz szüksége. Keressen egy csöndes gólyát, ahol senki sem zavarja meg, és rajzoljon egy kört a földön. Csináld meg háromszor az ellenkező irányba. Minden alkalommal, amikor elmész, csengetni kell. Ha körbejár minden körben, mondja ki hangosan, és dobja a harangot a bal vállán. Most ugyanúgy kell eljárnia, csak az óramutató járásával megegyező irányban, azaz az ellenkező irányba.
Elrejtheti kívánságát egy nagy fa kéregének hajtásában. A közelben ajándékot vagy csemegét hagynak a tündére: szatén szalag, gyöngy, csokoládé cukorka. Amikor elhagyja, ne nézzen vissza arra a helyre, ahol elhagyta a jegyzetet.

Hogyan hívhatjuk meg a tündér vágyakat otthon.
Legjobb a mágikus lények felidézése egy teliholdon. A Hold megerősíti a varázslatok energiáját, és többet ad a szavaknak. Mindenképpen távolítsa el a keresztet a rituális előtt.
Amire szüksége van:
Szék, kréta, fehér gyertya - 3 db. cukor - 3 szelet, egy pohár vízzel - db.
Írja meg kívánságát egy papírra, és tegye be a bal zsebébe. A padlón minden helyiségben hajtsa le a szőnyeget, és egy közepes méretű krétát rajzoljon körbe. Helyezzen el egy széket a központjába. A körvonalon helyezd el a három gyertyát, mindegyiknek egyenlő távolságra kell lennie egymástól. Minden gyertya előtt tegyen pohárt és cukrot. Üljön le egy székre, és háromszor ismételje meg: "Kérlek, gyere, tündérvágy". Kelj fel egy álomból, és teljesítse a vágyamat. Ezt követően olvassa fel hangosan a vágyat, és dobjon egy darab cukrot minden üveghez.

Van még egy kevésbé fáradságos módszer:
Ehhez három gyertya és egy pohár tiszta víz szükséges. Hajtsa a gyertyákat az ablakpárkányon háromszög formájában, világítsa meg őket, és tegyen üvegt a középpontba. Pontosan éjfélkor, mondja: "Tündérvágy, gyere, mutasd meg magad." Ha a víz az üvegben hullámzik, akkor a tündér jött. Azonnal mondd el a kívánságodat. Nem mindig az Ön kívánságai szerint tündér a szó szerinti értelemben. Néha egy olyan nyomot vagy jelet adhat, amely megmutatja a megfelelő módon a terv végrehajtását.

Amikor a vágy teljesült, meg kell köszönni a mágikus lényegnek. Ehhez vegyen egy marokkal a cukorkát, vagy más édességet (cookie), és szórd a hely, ahol nézd meg a megfelelő rituálé, a keresztútnál, vagy a tornácon.

Egyéb kapcsolódó hírek:

Hogyan hívjam meg a tündérmet
Éjjel, a teliholdon, írj minden szót egy papírlapra (legalábbis a társra), lenyeljed ezt a papírt. Ezután tündért húzhatsz (még Jason Voorhis formájában is), ezen a levélen írd meg a "Fairy Fly" -t. Akkor hagyd, hogy a levél a szél felé menjen, és ő "Én vagyok a FEY".
Akkor kiabálhatnak rád, a típus, aki éjszaka sikoltozik, vagy a megbízók hívják, azt hiszik, hogy őrült.
Ha minden szabály, akkor itt az ideje, hogy szolgálja a tündér étel. Ehhez, hogy a hús (bár kézzel vágás mindig hús), tegye bárhol (például a WC), majd ezt banán, enni, és a történet le, üljön le, és várjon.
(Próbáltam, a nifin nem működött) Talán ez a drogfüggők számára?

Um. Jobb lenne hívni Vasyát. Bár ha nem működik Vasyával, megpróbálom.
És így tettem 5.

# 24 írta: Nem mondom
Csoport: Vendégek

így nem értettem
hívhatók vagy nem

# 25 írta: a horror istennője

Mit olvastam most? Ez csak egyfajta szemetet! Megtartottál minket kisgyermekekért? Tündérek? És a keresztért, mínusz két pontot. Miért lőni? A kereszt megvéd minket a gonosz szellemektől. Menny.

Killer Jeff,
Ahahaha))))
Stop szürke,
Kereszt? Nem hiszek benne. Kereszt és kereszt - ne mozogj!

# 28 írta: Csillag

Tetszett, és tényleg vannak tündérek, 10000000000000000000+

Kapcsolódó cikkek