8 Steven King sikerének titkai
1. Ne pazarolja az időt a hülyeségre
2. Légy tartós
Mindig lesznek emberek, akik készek arra, konstruktív kritikát mások. „Ha írsz (könyv, vagy képeket, vagy lepish, vagy enni - mindegy), hogy valaki megpróbálja lenyűgözni rátok szégyenérzet érte.” Tedd, amit jónak és nem figyel a rosszindulatú kritikusok.
4. Fenntartja és fejleszti az űrlapot
„Mi az, hogy nincs öröm, hogy valami baj van. Az olvasás és írás ezt éppúgy vonatkozik játszani hangszerek, a baseball vagy tartalma az étteremben. „Hosszú és kemény munka nem tűnik súlyos, ha úgy tetszik, és ha ez a tendencia.
6. Kövesse a szabályokat és a fegyelmet
„Hogyan lehet megtalálni egy boldog médium? Igen, a segítségével az ideális olvasót. Próbáld meg elképzelni, ha unatkozik az olvasás nem válik valamiféle jelenet - ha tudja, az íze az ideális olvasó legalább fele annyi, mint tudom, az íze a saját, nem lesz nehéz, „Képzeld el, mi lenne a reakció a munkaerő fogyasztókat, hogy. te. Függetlenül attól, hogy tetszik, vagy valami javítani kell.
8. Ne dolgozzon pénzt
"Igen, a prózaimmal egy nagymamát bököttem, de soha nem szóltam a papírra, azzal a gondolattal, hogy fizetni fognak." Visszatérve az 5. bekezdéshez. - Próbálja meg, amit szeret, és a többit követi. A pénzt keresni lehet a megfelelő pályáról, és nem szabad felfedni egy ember potenciálját.