27 Szám
Simoron bebizonyította, hogy dolgozik. Univerzális és minden területen alkalmazható. Ma humoros mágiával fogunk beszélni az egészségről.

Mi a Simoron?
Ez egy pszichológiai gyakorlat, amelyet először a pszichológusok használtak, de aztán a vágyak teljesítésére használták. Ez azért működik, mert az ember könnyedséget, játékot, felfutó állapotot, és hasonló állapotot használ, a vágyak gyorsabban valósulnak meg.
Ráadásul a Simoron a vonzás törvényével dolgozik, hatalma hatalmas és tényleg létezik.
A pszichológia játékában a 27-es számú Simoront varázslatosnak tartják, és az összes Simoronisták várják ezt a dátumot. Mert minden hónap 27-én az Égi Kancelléria maga nyitja meg a vágyak teljesítésének megrendelését, és ezen a napon kell benyújtania "petícióit".
Kérdezed, hogy miért van 27?
Még Pitagorasz-tétel - az apa a számmisztika, az ókori görög filozófus és a nagy beavatott, úgy a 27 alapján a világegyetem, és a szimbólum a világ lelke.
Az ősi Védák azt mondják, hogy az emberi életet 108 évre számítják, és ez pontosan négyszer 27 év.
Általánosságban elmondható, hogy a 27-es szám számos érvényes indokot és indokot tartalmaz a "különleges státus" és a "A vágyak végrehajtásának napja"
Az egyszerű Simoron rituálék az egészségért
1. Hajtson le egy papírt, majd írjuk a betegségünket, és küldje el az ablaknak: 
"A betegség örökké viszlát, mert egészséges ember vagyok."

2. A zuhany alatt állva elképzeljük, hogy lemosjuk a betegségünket, és azt mondjuk: "A vízem mosogatja a betegségemet, megvédi a problémáktól."
3. Csésze teát, vegyél egy cukrot és hívd betegségünket. Aztán cukrot töltöttünk egy bögrébe, és azt mondtuk: "Mivel a tea feloldja a cukrot, a betegségem is eltűnik." Aztán az aljára iszunk.
4. Mi vásárol gyógyszert a betegség. De ne használja hagyományosan, de tegye egy fájós helyre, elképzelve, hogyan viselkedik a test normális állapotba. Ezzel figyeljen arra, hogy a címke a fájó helyre nézzen.
5. Kapcsolja be a porszívót a legalacsonyabb teljesítményszintre. Emelje fel a csövet a kívánt területre, és vizualizálja, hogy a porszívó hogyan szívja el a betegséget.
6. Egészségének javítása érdekében vegyen be bármilyen méretű papírt, és tegye az "Egészségem" feliratot. Csukja be a munkáját a falra, és rendszeresen jöjjön hozzá, és helyesli: "Javítom az egészséget, meggyógyítom a testemet".
7. Az ablak nyitásával rázza fel otthonát, kapcsolja be a fényt, és nyissa ki a csapot vízzel. Kívánatos minden elérhető helyen.
Szorosan megközelítse a lakás egyik falát, érintse meg két tenyérrel és mondja: "Ház - te vagy az erődöm, gyógyítasz engem!"
Maradjon ebben a helyzetben néhány percig, és gyógyító rezgéseket érez. Mondja ki a hálaadás szavait és térjen vissza szokásos üzletéhez.

A szimulációs rituálék mellett az egészségügyi, vizualizációs és egyéb technikákat is fel lehet használni.

Gyakorlat: "Simoron, hogy segítsen!"
1000 dollár csomagban
2. A színjelölőket úgy írjuk fel, hogy "Igen"
3. A jobb felső sarokban ragassza el a cukorkát csomagolóanyagot az éppen elfogyasztott finom édességekből. És benne van a bankjegy (nagyobb, melyik van)
4. Küldjük a mágikus lapot a múltba, valahol a kamrában vagy a mezzanine-ben, ahol minden dzsunka fekszik. Ez minden! Csinálj és örülj!
Mi történjen a rituálé folyamatában? Az ok-okozati jog nem egy megváltozott és nem pusztított törvény, amely segít nekünk elérni a kívántat. Ha a múltban valamit megtettél, hogy megkapd azt, amit akartál, akkor a jelenben meg kell hoznod a következményeit.
Mikor? 27-én.
27 másodperc, perc, nap vagy hét elteltével. Minden attól függ, hogy Ön és a gondolataid, szavai, cselekedeteid.
Vagyis 27-et várunk! Ne kérdezd, mi, csak 27 ...!
De-rake esetek rablása (univerzális)
A gyerekek gereblyeinek használata. Ajánlott felhalmozott esetek, papírok, dokumentumok felhúzására.

Alkalmazási mód:
1. Helyezze a rakat egy felhalmozott papírra.
2. Adja meg a "Fas! Lapát!
3. A nap végén ellenőrizze a végrehajtást.

Használható rake-ban is.
Ebben az esetben rendszeres kiképzésre és edzésre van szükség, hogy pénzt használjunk. Ehhez bankjegyeket, bankjegyeket és érméket használjon.
Miután kidolgozták a rake-et, a tartós illat a pénzért egy zacskóban, vagy egy zsebben a "Keresés! Vidd el! ". Ne felejtsd el előre zsákot készíteni a zsákmányra.
Engedély mindenkinek!
E dokumentum hordozója mindent megtehet a 20__ év során! 

Reggel és lefekvéskor rendszeresen olvassa el az alábbi szöveget:
1. Engedjék meg magamnak, hogy mindig jól nézzen ki a ruhákban és anélkül. Minden rózsaszín szemüveget adok.
2. Engedjék meg magam, hogy mindent megteszek, ami vezet a sikerhez. Sikeresnek tartom a jelentést az én hollétemről azonnal!
3. Engedélyezem, hogy a boldog események összeálljanak, hogy velem történjen.
4. Engedjék meg magam, hogy szeressek és szeressek mindenhol, mindenhol, mindenütt és minden nap. Rendeltetem az EJAM-ot, hogy ügyeljenek erre a következő 50 évben.
Ez az engedély a Föld egész területén érvényes.
Feloldhatatlan (hígítatlan) problémák megoldása (megolvadása).
1. Végy egy üveg Coca-Cola-t (bármi más italt iszol).
2. Fogalmazza meg a problémát, írja nagy betűkkel a palackot.
3. Tegye a palackot a fagyasztóba.
4. Hosszú várakozás, gyaloglás és elképzelni, hogy a probléma keményedik, kővé válik, oldhatatlanná válik.
5. Várja meg a teljes keményedést.
6. Vegye ki a fagyasztóból, és szándékosan ütni a kérdést egy bunkó, kalapács vagy a fej - bizonyítani magamnak, hogy egy megoldhatatlan probléma lehet bontani.
7. Öntsön egy teljes forró vizes fürdőbe.
8. Kényelmesen bejutni a fürdőbe, tegyünk bele egy Coca-Cola-problémát.
9. Pihenjen és nézze meg, hogyan oldódik fel az oldhatatlan probléma a szeme előtt!

Speciális automata készülék "Quick box" (bármely doboz)
Rendeltetésszerű használat
- a komplexitás problémáinak gyors megoldása érdekében, 
- felgyorsítja a problémák megoldását,
- a munkaidő megtakarítása és az unalmas munka megszüntetése.

Felhasználói kézikönyv:
1) Formázza meg a problémát.
2) Írja le 8x8 cm méretűre.
3) Töltse be a munkát a készülékbe.
4) Rázza fel a dobozt 3 alkalommal.
5) Felejtsd el a problémát a teljes felbontásig.
Figyelem!
Ne felejtse el kiadni az eszközt hetente egyszer a befejezett feladatokból.
óvintézkedések:
• Ne szedje szét, ne dobja, ne adjon gyermekeknek!
• Ne felejtsd el elmondani: "Köszönöm"
• A készülék kezelése előtt mosson kezet.
"Soros pénz és boldogság egy ásóval!" Eszköz a pénz vonzására (egy gyermek scapula).
Pontosan éjfélkor a nyitott ablak előtt olvassa el a mágikus varázslatot:

Én lapáttartó vagyok,
A nagy pénz a címzett.
A ház csendes, nyugodt, kényelmes,
És a pénz nem csorbítja a pénzt!
Tegyen egy pár érmet a lapátra, dobja be az ablakon.
Rituálé a vágyak teljesítéséhez "Bumazhechki
Például, a vágy, a következők lehetnek: szeretnék megtapasztalni az öröm rendelkezik számítógéppel - ha nincs számítógépe, vagy nem tapasztal az öröm vele kommunikálni. Vagy ez: Mindig annyi pénzem van, amennyire szükségem van
élmény és kényelem élménye. Írhatunk és a vágy - Van 100 000 azonban nem javasoljuk konkrétabb vágy - több érdekes és gyakorlati szempontból hasznos csak kijelöl egy ötlet, és részletesen ismertetik foglalkozik az univerzumban.

Akkor éget a levél, a hő meg egy gyertyát, és tedd egy előre elkészített ételek - Van ott egy különleges szertartás pan, én azt csak zhzhonyh darab papírt, és amikor a hamu felhalmozott több - egyszerűen ventilátor a szél. Nem lehet égetni a papírt, és hajtsa fel és bárhová magával viheti a zsebében, vagy hogy egy titkos helyen, hogy senki sem látta, kivéve, hol rejtette el, és hagyja, hogy a vágy, vagy több vágy (írhatunk annyi, amennyit csak akar, de jobb összpontosítani néhány a legérdekesebb az Ön számára), amely a világegyetem a lehetőséget, hogy kezdje teljesítette azokat az Ön számára - és ez mindig így, ha már megfelelő formalizált vágyuk, és nem kétséges, hogy azok végrehajtását, nem hiszem, minden nap - nos, mikor, mikor fog teljesíteni után ! Ez fontos! Amikor rituálét hajt végre, világosan megértik annak célját és erejét. Ha a szertartást értelmetlen játékként kezeli - nincs garancia arra, hogy valami kiderül.
A rituálé jelentősége ebben az esetben, csakúgy mint a legtöbb másokban, az, hogy eltávolítja a szenvedélyeket - mindig zavarják a fogantatás megvalósulását. és, hogy hívja a hatása a várakozások a vágy, hogy van, csak békében és tudjuk, hogy a világegyetem megadja, amire szüksége van, a megfelelő időben, a megfelelő helyen, és nem szenvednek attól a ténytől, hogy most nincs vac
Mossa le felesleges
Van egy bizonyított rituálé - írás a pápán vagy a sarkában, amit akarunk. És meg tudod és fordítva - megszabadulhatsz a művészi festészet felesleges módjától a sajátodtól, kedvesem.
Vegye ki a festék - akvarell, gouache vagy markerek - vannak olyanok, hogy mossák ki a szervezetből is (bár én már feliratokat a doboz nem megbízható, kipróbált saját gyermek - fekvő gyártók!).
Fésűs ecsettel vagy feltűrt tollal, ha nagyon rossz a házban - vegyen egy rúzsot vagy egy smink-ceruzát, ha nem kár. Magunkra, saját testnedvünkre, a piszkos trükkökre támaszkodunk, amelyek életünk során igény nélkül állnak, de nem akarnak elhagyni! Mi írunk, arcokat ábrázolunk, megpróbáljuk!
És akkor problémákat talál magának. Ha például nem volt túlsúlya, és
akkor a pódiummodellekre gondolva, úgy döntött, hogy egy tucat vagy két kilogrammtól megszabadulhat, nem tudsz rosszul károsodni!

Általában a romlandó testüket festették, csodálta - és a zuhany alatt haladt! És elkezdjük lemosni az írásos és tapasztalt képeket a képprobléma folyamán! szorgalmasan mossuk le, maradék nélkül! Igen, mosogatórongy, mosogatórongy! Igen egy daldal!
Vízzel mosak - búcsúzom a szerencsétlenségért! Hagyja, hogy nyom nélkül nyúljon, akkor valami az életben nehéz! Mosak, víz, szerencsétlenségem - és magam találom a boldogságot!
Simoron rituális "váltója" valóban segíteni fogja a mindennapi élet permafrostjának rázkódását és vonzza a régóta várt változás szélét.
Évszázadok bölcsességén alapszik: "Mielőtt nyugodtan lecsillapítaná az újakat, tisztázhatja a rongyos öregeket." Más szóval, meg kell szabadulni valami teljesen felesleges, hogy szabad helyet a nagyon-nagyon kívánt.
Tekintsük a Simoron rituáléjának "Változás" elvét egy kis példa alapján:

Szüksége van egy új pár csizmára, és azokra, akik kacsintottak rád az ablakból, amikor sétálgattak a bevásárlóközpontban. Áruk erőteljesen megharapott, bántalmaztál és otthagytok, hogy a tavalyi lábbelit dobhasson. Ezalatt ellenőrizze, hogy minden cipőjét, szandálját vagy lapjait megérdemlik-e a "szekrénybe". Fogadok, hogy sok ez a boldogság megtartjuk csak arra gondoltam, hogy eljön néha, és mi „örömmel” emlékezni rájuk és obuem. És amikor nem jönnek pontosan senki sem mondhatja ...
Vedd ki a régi cipőket, és cserélj ki egy újat!
"Csereszem a régi cipőket új csizmákra"
Elhagyva a szemetet, mondja: "Egy-két vagy három, hozd az új cipődet!"
Természetesen nem fogunk magunkkal semmit tenni. Itt használjuk az univerzális eszközöket az információ továbbítására az Univerzumnak - a WC-nek. Nagyszerűen működik, mellesleg!
Szokásos papírlapot készítünk, és egy gyönyörű kézírásban írunk például: "Minden szenvedésemet megváltoztatom a kölcsönös szeretetért és megértésért"
Menjünk a mosdóba, mossuk a leveleket a WC-ben, megismételve ismét a kifejezést. Elmegyünk és azt mondjuk: "Egy-kettő-három! Szerelem!
By the way, akkor is, ha ad valaki a régi vagy felesleges dolgokat, akkor is követni ezt a rituálét (kimondja a varázsszót előtt közvetlenül megadja a dolog), például: „Én vagyok a legolcsóbb sétálók a legkényelmesebb autómárka saját maguk és gyermekek "
A Simoron rituálét "Menalka" sokszor tesztelték, de őszintén csodálja hatékonyságát. Próbálja ki magad!
A legértékesebb rítus az Ön számára, akivel fel fog jönni. Magadnak tetszik!
És ne felejtsd el, ha megszabadulsz a problémáktól, ne gyűjtsd össze őket újra. Válts a varázslatos oldalra, jobb lett!

Könnyű és dolgozó rituálék
Csak most kedvezmény a Workshop "Simoron segíteni!"