218 - Vélemények a legjobb klinikákról, Moszkva 1. mikrokerekű (baloldali) Leningrádi autópálya, 116

Legjobb klinika

Személyes véleményem. Oleg, jó délután! Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett az Orvosi Központ legjobb klinikájával és a visszajelzésedre. Elnézést kérünk a call center üzemeltető által tett foglalásért, ami a szolgáltatás költségeire vonatkozó félretájékoztatáshoz vezetett. Készen állunk arra, hogy visszatérítsük azt az összeget, amelyet a kezelőorvos által a legközelebbi látogatáskor (orvos kinevezése) a Best Clinic-nél felmerült költségeken felül kellett megfizetnie. Az ultrahangvizsgálatot végző orvos végül megmutatta a betegség diagnosztizálásához szükséges adatokat. De a beteg kérésére és kérésére az értékek értelmezése részletesebb lehet. Mi az Ön számára. Ügyfélszolgálat Legjobb klinika.

Oleg Evzrzeov

Személyes véleményem. Az orvos és a jó eszközök diagnosztikai felszereléssel szerettem és illetékesek. Másoknak csak ellenőrzéseket és mindent tudsz. Itt minden sokkal komolyabb és jobb átvizsgálás. Elkészítették a kezelést, megpróbálom megismételni a trükköket. Abban a pillanatban tetszik nekem, és tetszik. Köszönöm.

Személyes véleményem. Első alkalommal jelentkeztem Mária Alexandrovnára. Az orvos konzultációja pozitív benyomást tett rám. Szeretnék továbbra is megfigyelni, hogy ő gondolja, hogy ez a bizonyíték a bizalom, hogy a munkáját a szakember okozza. Általánosságban elmondható, hogy a munka minősége nagyon magas. Udvarias és helyes.

Cherkashin Evgeny Nikolaevich

Személyes véleményem. Szeretném kifejezni hálámat Dr. Rotov Anton Evgenevich az ő szakmai munkájában, nagyon figyelmes tudja hallgatni a problémát, és tanácsot ad, és oldja meg, úgy, ahogy van, még soha nem vstrechal.Hochu kívánok neki jó egészséget és sikereket nehéz feladat

Kapcsolódó cikkek