16 oszlop alatt álló pódium és ovális ovális 69 akusztikus polc!
A Lanos akusztikai tervezésénél senki sem pesti - az első csörgő ajtókban "klasszikus" műanyag dobozok vannak, akár 13 cm-es erőteljes hangzás alatt! Az ajtó térkép lezárja a hanghullám egy részét, és a hang egyre kevésbé hallható. Visszatekerés vagy hátul, akárki tetszik nekünk, már 16 oszlopban készen elhelyezett üléseket (nos, akkor legalább legalább gondoltam). Az igazság az, hogy ez az egész egy dobozból készült csörgő vasal, és egy hátsó polccal borított, több mint egy karton!
Nos, ha most, a szarkazmus iróniája nélkül, azt akarom mondani, hogy Lan nem kapta meg a rendszeres oszlopokat, és ez jó! A Kicx PD 5.2 volt az első
A mögött Power acoustik t162c állt
Az egészet hajtja valamiféle 5-csatornás erősítő Fusion, amely rendszeresen adtak feints és dolgozott az első, a hátsó hangszórók, az eredmény amp levettem és tsepanul oszlop közvetlenül a fej, érdemes Pioneer DEH-6310SD, hűvös dzhazik, képes megváltoztatni színek és csatlakozók a flash meghajtókhoz! Meglepő módon a hangot a fejét tetszett több, mint a hangot az erősítő, paradox, de igaz! Azt akarom mondani, hogy elvileg nem volt rossz a hang! de mögötte nem volt elég basszus, a kötet előtt.
Mintha az interneten dolgozna, véletlenül botladoztam a Lanos és az akusztikus ezred kifutópályáján, elolvastam a véleményeket, megnéztem, hogyan rakják fel, és elkezdték keresni Saratovot. Mindenhol a megrendelés alatt, és legalább 2 p a poklko elülső podiumoknál. Ennek eredményeképpen az egyiket egy nem rossz és bizonyított online áruház tanácsolta, Togliattiban van. Kinek van szüksége a pozh-kapcsolatra, a PM-ben. Beléptem, nyilvántartásba vettem, kapcsolatba léptem a menedzserekkel A színt választottam, a színpadok szürke színűek, a polc a fekete szőnyeg. Fizetettem az Alpha Bank és a voila terminálon keresztül - várunk egy hívást a szállítmányozó cégtől. 5 nap múlva új ruhák voltak velem. A Togliatti-tól Szaratovig történő szállítás útján 300 rubel volt. Nincs fotófrissítés, nem gondoltam, hogy regisztrálnék a sofőrre, de itt van egy fotó az Inetával!
Dobogó. ahogyan azok 2 féle, én az első lehetőséget választottam!
Fotók a telepítési folyamat nincs veszekedés, de az interneten megtalálható. Röviden ismertetem a folyamatot. Podikumy - kártya eltávolítása ajtó, vágja el a háló, amely fedezi az oszlopokat, a mi tiszta, grind, testre a méret a pódiumon, és óvatosan, lehetőleg a segítségével egy barát és egy csavarhúzót, hogy rögzítse a dobogó belsejében a térképen, egyszerűen csavarja ki a csavarokat a kerületük mentén. Ugyanezt a második ajtón. Telepítése előtt vissza a kártyát a gépbe nagyon ajánlatos megtenni shvi ajtók, és és a kínálat között a fém ajtó kártya alátétfán, ami valójában megtörtént! Nincs kép (szétszedni az ajtót, seyschas nem akar, mint valami, amikor az esemény végül kap a tervezés tartottunk együtt hosszú csavarral - csenget az ajtón, és dobogó, szükséges, hogy a dobogón ostobán nem akasztani a műanyag ajtó, és egyesült ! tervezzen egy ajtó 3 hosszú hajtások a csavart a fa és továbbra is az egyik kis dolog -, hogy az oszlop.
Raktári - távolítsa el a hátsó műanyag állvány, fontos tipp - AMP-ta csinálni óvatosan, és akkor lesz, ahogy szenvednek kapcsolatok fűtött hátsó ablak! Én még nem tette meg, és hamarosan az időjárás nedves és mindig izzadás hátsó üveg, bánat! Dönthető hátsó ülések, távolítsa el a reteszt, és húzza ki a kalaptartó, ha nevezhetjük így - több mint egy kartonlapot))) igyekszik a polcon - ez lesz, mint egy kesztyű, de még mindig ezdiet, szükséges rögzíteni, mint a Tm egyszerű és logikus !. Kezdeni, hogy egy oszlopot, és tedd a polcra, fémvázas furat nem szükséges, minden le fog csökkenni a hamis! A polcot a szabványos helyekre toljuk. Mozgó a csomagtartóba, és figyelembe vadul érthető helyzetben rögzítse a polcon alsó 4 hosszú csavar a kerület az úgynevezett technológiai lyukak! Minden, semmi bonyolult! Az egyetlen dolog, hogy mielőtt ez az eljárás nem veszi a lapot 1 vibroplasta lezárjuk a fémdarabot és alatt a polcon, a hatás garantált! A költségek 180 r / lap anyag, és a hatás lesz! Csak ne takarja el a nyílásokat, amelyek ablakai, ezek szükségesek a szellőzést. A hangsugárzók csatlakoztatása és élvezze, az egyetlen dolog, - Egy másik jótanács - Tettem tolatólámpa a régi polcokon az új, és most, amikor zenét hallgat nagy hangerővel, hogy zörög, a hozam - vagy nem tenni, a fent említett ok miatt, és ahogy nem feszes az üveghez! vagy szétszedni a zseblámpát, és gondosan méretre belül minden nyikorgó elemek bitoplastom!
Először úgy döntöttem, hogy a DLS B6a-t, és az ugyanazon cég Matador 1369 ovális modellje mögött, itt vannak:
Ennek eredményeként, a hang egyre terjedelmes, szép kalapács vissza, néha úgy tűnik, hogy szükség van sab! Előre, ha őszintén többet vártál, de a részleteket a hang, mint a basszus nem elég! Összességében én nagyon, nagyon tetszett, különösen azért, mert az oszlop már régóta húzódó, vásárolt több a telepítés egykori 15hu, de már hozott Lankov. Mellesleg itt fotók, hogyan néz ki a gép földet a szalon veszekedés, az időjárás nem nyáron az utcán: