15 éves évforduló 24
A Urban Decay ismerete viszonylag korábban a Naked raklapokkal történt. Nem tudtam beleszeretni a minőségbe, mind a termékbe, mind pedig a fogyasztóhoz. Nagyon szép és finom. A második vásárlásom ez a ceruza volt. És így,

Elég ingyenes fordítás a gyártó honlapjáról:
15 éves, 15 ceruzával! Ez a mi 15. évfordulója, és ünnepeljük ezt a hétköznapi FIFTEEN 24-órás Glide-On szemhéjtípust, köztük hat teljesen új árnyalatot és élesítőt!
... Urban Decay fordul 15 éves az idén, és köztük hat vadonatúj színben és ceruzahegyező ünnepelni, hoztuk létre ezt a gyönyörű készlet gyűjthető tizenöt 24/7 Glide-On szemceruza! Számos díjjal díjazott, kiváló minőségű, vízálló árnyalatok kiválóak minden korosztály számára. Csúszó, végtelenül tartós, gyönyörű, fényes vonalakkal. A rajongók nem tudnak élni a ceruza nélkül!
Az árnyalatok körében buja trópusi árnyalatok, mélyen fémesek és szokatlanul világos, semleges hangok. Ilyen kedvencek, mint a Zero, Bourbon és elektromos található egymás mellett hat teljesen új árnyalatú, mint a fulladás, kóbor kutya, és a „főétel»: Perversion - sötétebb, mint a fekete. Mindegyik ceruza "UD15" feliratú. Az egész gyűjtemény (élesítővel!) Ezüstdobozba van csomagolva "UD15" mintázatunkkal. Külön megvásárolható, ez a készlet ára 264 $!
Kiterjesztett nézet:
Kár, hogy a csomag teljes verziója nem maradt, mert volt egy csomó dolgot - 1 nagy doboz, benne a „file” a leírás, és ez egy csoda)) A doboz maga olyan szép, hogy a kéz nem emelkedik dobni (bár ez azért szükséges, mert sok helyre van szükség). A ceruza valóban gyönyörű. Nagyon puha, sikló, tökéletesen pigmentált. Olyan ilyen makacs ceruzák, amiket nem láttam, ez biztos! Teljes munkaidő, edzés és úszómedence 5 pontért. Alkalmazáskor nem kinyomtatják vagy elkenődnek. Az igazság az, hogy mivel azonnal befagynak, azonnal árnyékot kell hagyni, vagy hagyni kell, ahogy van (én ezt teszem).
Az élesítő szuper, ideális számukra. Nem próbált élesíteni más ceruzákat.
Néhány név megéri! Lefordítottam, ahogy tudtam:
* Stray Dog - csillogó sötétbarna
* Korrupt - sötétbarna fémes csillogással
* Bourbon (Bourbon) - Barna, aranyos ragyogással
* Midnight Cowboy (Midnight Cowboy) - Bézs arany ragyog
* Sült - Hegyes bronz
* Stash - sötétzöld
* Penész (mély) - mély zöld
* Perversion (Perversion) - fekete szén
* Elektromos (elektromos) - fényes akvamarin
* Binge (Binge) - sötétkék
* Ransom - szivárványos fényes ibolya
* Asphyxia - rózsaszín és lila
* Rockstar (Rockstar) - sötét padlizsán
* Zero (nulla) - teljesen fekete
* Uzi - sötétszürke, csillogó
A kedvenceim minden nap rettenetes kutya, korrupt, Bourbon, Midnight Cowboy, Sült, Stash, Penész. Röviden, a készlet egész bal oldala. Nem értem el a jobb kezét, bár egy hónapig használtam.
Swatch:
A ceruzák leírásuk sorrendjében:
Elektromos világítás:

Flash:

Napfény (majdnem este) fény:

Víz után:

A játék ára a gyártó honlapján 92 dollár, de azért, mert ez nem található meg, mint egy újabb legendás Naked, meg kellett vásárolni az ebee 81 font (kb. 4.000 rubel).
Ha szereted UD, akkor ez tényleg egy gyűjthető pont, amit csak akar, és ennyi)) Válaszd külön ceruzák lehetetlen, különösen azért, mert csak a leírás (nem tudtam, még ha az ilyen előterjesztéseket ebee). Talán nem minden ceruzát használnak. Bár ...;) Elõttük még egy korlátozott árnyalat a 15. évfordulóra, és ott minden lehet ...
Értékelés: 5 +++

Vizsgálati időszak: 1 hónap
Katya vagyok, velem szemben))
Érdekes blogbejegyzések
- Clarins Joli Rouge No. 742 Joli Rouge hidratáló, hosszú ruhás ajakrúzs 11352
- Neva kozmetikai lábkrém Juniperus 3329
- A XX. Század szépségének ikonjai: az 1950-es évek 12203
- Chilly Dash Brush - Szükséges? Nem szükséges? 4614
- Bőrápolás Ama Doris 1023
- Essence Soft Contouring Lipliner 6138
- Clinique Chubby a Nude Foundation Stick 02 bőséges alabuszt 5865-ben
- Estrade két karkötője: Rock Diva szempillaspirál és Brow Mania 5356
- Az őszi újdonság az YSL All Hours Full Coverage Matte alapítvány. Vizsgálati meghajtó és smink 8598
- "Adj parfümöt nagyanyámnak!" - ajándékokat gyűjtünk az újév 9598-ra
- Peeling roll 3W Klinika kollagén 3012
- Dior Diorific Vernis Körömlakk 809 Emerald 5708
- Whitening szérum, szintező hang Wherteimar Les Indispensables Concentré Hydraclair 3156
- Juicy Essence Ultra Utolsó 12520
- Yves Saint Laurent Rouge Volupté Fényes árnyalat 61 9328
- Nyx Liquid Suede metál matt 34 Pure Society - az első matt fémes 9644
- Száraz sampon felülvizsgálata 2722
- Lure! Tápláló kézkrém shea vajjal és D-panthenollal 1831
- Yohji Yamamoto Pour femme. Japán akvarell az 1820-as hangulatos ősszel
- Prémium - duett az archoz 3538
- Cozy és őszi körömlakk Artdeco Art Couture körömlakk az árnyékban # 707 Crown pink 4541
- Sos-Hair helyreállítása tisztázás után. 2. rész 6432
- Lady Red Haute illatú társaság - első nap 1260
- Elegáns I-Art precíz folyékony szemszíne. 3 darab 6640
- Clinique Nedvesség túlfeszültség hidratáló, túltöltős koncentrátum 418
- Fanghi d'Alga Guam Pancia e Girovita Izzavirág maszk Guam a has és a derék 3955
- Dkny Nectar Szerelem Donna Karan - egészséges ember virágos illata 3900
- Dior Instant Eye Smink eltávolító 718
- Elizavecca Arcápolás Hell-Pore Control Hyaluronsav 97% 7507
- Vegye le a sminket az A'Pieu-tól a fekete tisztító balzsamból (3930)
Érdekes hozzászólások a közösségből
A nap legjobbja a közösségből