7 A tudnivalók a Witcher 3 - blogok - játékosok blogjainak, szerencsejátékának óriási kiegészítéséről

1) Nos, megemlítettem, hogy ez nagy?

A Witcher 3 már olyan hosszú volt, hogy garantálta, hogy a legtöbb játékosnak hónapokba telik, hogy befejezze - ha valaha is tették. Most? Add hozzá húsz vagy harminc órányi játékot. a CD Projekt szerint.

Egyébként nem tudod átadni a páncélzatot és új kiegészítéseket az NG + -ra. Még egyszerűen NG + nélkül, minden zsákmányt a Toussaint-i kastélyban találunk, amikor egy másik Velen vagy Skelige térképre megyünk

7 A tudnivalók a Witcher 3 - blogok - játékosok blogjainak, szerencsejátékának óriási kiegészítéséről
Kattintson a nagyításhoz.

És bár ez a becslés már tavaly ismert volt, nem számítottam rá, hogy az új terület ilyen nagy.

Bár ez egy ostoba feladat, hogy két térképet összehasonlítson valódi skála nélkül, tovább fogok menni, és azt mondom, hogy Toussaint ugyanolyan méretűnek tűnik, mint Schelling? Talán egy kicsit kevesebb, de nem túl sokat.

A hozzáadás is hihetetlenül sűrű. A demó végén a CD Projekt feltöltött egy hosszú játék megőrzését, és megmutatta nekem a térképet, ikonokkal borítva. Minden nagy üres tér Velenben? Elmentek. Ez egy vidéki terület, amelynek összehasonlító sűrűsége Novigrad város utcáin.

2) Szép

A CD Projekt hangsúlyozta nekem, hogy Toussaint nem lesz háború. A Nilfgaard birodalom protektorátusa, a borvidék és a vándorló lovagok, és ezek a szép agyag kavicsok. Dél-Franciaország, mesés mesével.

Mit mondhatsz: nagyon kellemes nézni a Velen északkeleti részének hasonlóságát, a fákkal és folyókkal és John Denver kanyargós útjaival.

Ideális hely valami VOICE számára.

3) Vicces

Nos, nem mentem túl messzire a demóban lévő baljós dolgokban. Többnyire: "Ó, ez a szőlőültetvény aranyos" és "Ó, ez a palota nagyon nagy", és "Ó, van egy test a folyón. Biztosan ellenőrizzük ezt.

Ráadásul Geralt mindent megtett, és lehetetlenné tette, hogy több anyagot hallhasson ígéretes karrierje iránt. Azt görbét egy mosoly során sokszor én bemutató, és még hangosan nevetett több ponton, bár a legtöbb volt köszönhető, hogy felháborító kiemelő műholdas kóbor lovag.

4) Geralt, a földesúr

Sokan megpróbálták a környezetbe nomád erdei utak Geralt meditáció és a többi, akkor próbálja meg a kezét a hazai sör, egy kicsit a kertben, rajz képek. Kezdetben a Blood and Wine ad egy nagy öreg szőlőt, hogy hívja haza, akkor frissítheti a kopott környezet segítségével abszurd mennyiségű pénzt, ami kétségtelenül lesz a végén a fő játék.

7 A tudnivalók a Witcher 3 - blogok - játékosok blogjainak, szerencsejátékának tömeges kiegészítéséről

5) "Fix" készlet

Kattintson a nagyításhoz.

Több időre van szükségem ennek megoldására, de a CD Projekt létrehozott egy leltár felhasználói felületet (UI), és az első benyomások pozitívak. Itt nézd meg:

Mindenképpen könnyebb elemezni, minden elváltak. Még mindig nem kapott díjat, de hé, ezek az első lépések. Egy figyelmeztetés: Ezt a bemutatót használtam (bár PC-n fut), így fogalmam sincs, hogyan működik az egérrel és a billentyűzet.

A felhasználói felület fejlesztései bővülnek a készleten túl. A feldolgozó képernyő statisztikai képernyőként van beállítva.

6) Kiterjesztett készségfa

Egy másik, nagyon szükséges minőségi változás az életben: egy kiterjedt képességek fája. Itt, hadd mutassam meg neked, hogy néz ki a Blood and Wine-ban. majd magyarázza meg:

7 A tudnivalók a Witcher 3 - blogok - játékosok blogjainak, szerencsejátékának tömeges kiegészítéséről

Oké, így a megszokott tizenkét készség és a négy mutagén ugyanaz marad. De mi ez az oszlop a központban? Ez az a hely, ahol a "mutació" megy. Hasonlóan a Mutagen címéhez hasonlóan, valójában rendkívül hatékony képesség a játék befejezéséhez. Aard "Aard most ellenségek csomagolja a jég", hogy "Minden egészségedet helyreállítani halála után, egyszer ülésenként."

Ez alapvetően egy készségfa a képességfa, és csak akkor lehet egy mutáció aktív egy időben. A változtatásnak a csatatéren kívül kell történnie.

És a másik négy hely? A mutációk színes jelölés, például készségek (piros, zöld, kék). Mivel ezt az információt, akkor valószínűleg kitalálni a többit: Négy további rések készség kinyitható hosszú ideig, de bármit is választja, akkor meg kell egyeznie az osztály a mutációk (Fight, jelek, Alchemy).

Nem hiszem, hogy ez teljes mértékben korrigálja azt a tényt, hogy a választott készségek érződik leginkább felesleges, miután körülbelül 25 vagy 30 szintet (egy ilyen furcsa progresszió rendszer RPG), de ez - jelentősen egyensúlyt a „További lehetőségek” és „tönkreteszi a játékot mindenhatósága Geralt ".

7) Ez Witcher 3

A legfontosabb: még mindig ugyanaz a legjobb játék, sok szempontból. Séta, beszélgetés (vagy morgás) az emberekkel, szörnyek elpusztítása. Nem akarom megmondani, hogy melyik szörnyetegek vannak a spoilerek miatt, de győződjön meg róla, hogy gyakran kihúzza az ezüst kardot.

Amit még nem láttam, azt remélem, hogy a legtöbbet látom - az, hogy Geralt karddal volt a hüvelyben. A Stone Hearts legjobb pillanatai csendes megszakítások voltak, különösen a hosszú és bonyolult esküvői szekvenciák. Tekintettel a Toussaint napfényes és rózsáinak gazdagságára, mesés fényére, remélem, több palotai intrikáció van a vérben és a borban. Tartsa a szörnyeket az árnyékban.

UPD: 8) A vér és a bor termelékenyebb lesz, mint az eredeti The Witcher 3

A Witcher 3: Wild Hunt, különösen a kellemes részekről. Az interjú során a CD Projekt RED kifejtette, hogy a Vér és Bor Bővítése a The Witcher 3 Wild Hunt számára a nyilvánvaló további anyagok mellett a grafika terén is javulást jelent.

Mint már ismeretes, a legújabb "Blood and Wine" a szerepjáték játék The Witcher 3: Wild Hunt megjelenni május 31-én, és azt követően, hogy a cég-fejlesztő CD Projekt RED dolgozzon ki egy teljesen sci-fi RPG Cyberpunk 2077.

De a The Witcher 3 fejlesztője, Konrad Tomaszkiewicz reméli, hogy a stúdió a jövőben visszatér majd egy új, negyedik játékra:

"Személy szerint nagyon remélem, hogy a jövőben valami mást fogunk csinálni, mert nagyon szeretem a Witcher hálózatát, és 12 éve dolgozom a sorozat játékain." elmondta az Eurogamer portálnak. "De nem tudom, mit fogunk dönteni erről, a stratégiai fejlesztési tervünkről, amikor készen állunk, a közeljövőben meg fogunk osztani veletek.

Tomashkevich azt is mondta, hogy "A Witcher 3: Wild Hunt" nem kap új tartalmat a Blood and Wine hozzáadása után. Az előző beszámolók szerint a Witcher 3 teljesen közölte Geralt Rivia történetét, és ha a Witcher univerzum negyedik játéka megtörténik, a főszereplő valaki más lesz. Tavaly tavasszal a CD Projekt Red vezetője, Marcin Ivinski mondta. hogy a Witcher világa annyira nagy, hogy sok új történetet mesélhet benne. Remélem, többet hallunk a Witcher kalandjairól.

Kapcsolódó cikkek