5 A veszteség pozitív pillanatai (cs go) - gondolkodnak az ellensztrájknál - blogok

Major véget ért, és nem cselekszik meggondolatlanul, úgy döntöttem, hogy várjon egy kicsit, és próbálja meg, hogy objektív értékelést teljesítmény Navi. A csapat határozottan nem ez a verseny, de minden eredmény lehet találni a pozitív pontokat. Ez az, amit tettem az elmúlt napokban. Ez könnyen írni a hiba született legyek (tee-hee), és sokan írtak róla, ezért ha azt szeretnénk, hogy olvassa el a következő szöveget, ahol majd kineveti a Navi, akkor jobb lenne, ha közel ezt a blogot. Természetesen mindezeket a tényezőket nem tekinthető a „pozitív” pillanatokat. Most azonban a csapat változtatni fog. Azt viszont, hogy a helyzet:

1 - Megértése, hogy a csapat már alul van

A csapat elkészítette, felkészítette és nem készített. A NYL hamis reményeket adott, hogy a csapat emlékezett, hogyan kell játszani, de nem. A halottak nem halhatnak meg. Most NaVi megértette, hogy nincs hova esni, és valamit meg kell változtatniuk. Talán az IGL, talán a taktika, talán a képzési folyamat megközelítése stb. és hasonlók. Nem jöttek be a legendákba Az őrnagy nyilvánvalóan a játékosok büszkeségét érte el, ez a verseny előtt és után zajló interjúkban látható. A mágikus világokban van egy madár Phoenix, amely meghal, de a hamutól újra újjászületik és erősödik. Talán a NaVi-nek hamarabb kellett válnia, hogy új csapat legyen, amely erősebb és ambiciózusabb lesz (már nem a Dizbandről beszélek).

2 - Sizd rájött, hogy nem tud megbirkózni az IGL szerepével

Szinte minden a barna cucc kiesett rajta. Közösségi nagyon szereti a „kick” IGL, akik járnak ki a rossz statisztika. Így volt ez a Zeus (de persze, ha, fiatal barátom, nem akarta rúgni), Pronax, MSL, Karrigan Blade és a lista megy tovább. Minden ugyanaz történt a lefoglalt (kb vad vicc), mindenki azt akarja rúgni a nevét, de úgy tűnik, az egész történt tömeges amnézia és elfelejtették, hogyan kell lőni Denis Kostin rúgni Zeusz. Most Dennis fel kell ismernie a hibákat, és lesz egy igazi IGL, mert tapasztalatok és a szar, felkelt, és rájön, hogy ez nem lehet IGL most és csak lőni, mint ahogy tette előtt (és ő tette is), vagy kirúgták a készítmény.

Bármelyik probléma kedvező lehetőséget kínál a baktériumoknak, és ennek megvalósítása lehetővé teszi, hogy a pillanatban megossza, és valami jobbá alakítsa (c) Deepak Chopra.

3 - Változások a csapatban

A változások most pontosak lesznek. A játékban, a kompozícióban, a képzési folyamatban, az életben vagy valahol máshol. Egy ilyen katasztrofális teljesítmény után a vezetés valószínűleg nem marad távol, és változtatásokat hajtanak végre. Nem tudom, hogy történt-e változás az elmúlt évben, de én nem vettem észre őket, úgy gondolom, hogy egy kudarcot mondható bajnokság most megváltoztatja a csapatot, de még nem tisztázott, hogy melyik irányba.

4 - A "Mi" vagy a keverék megértése

Most a csapat dönti el, hogyan viszonyulnak egymáshoz. Véleményem rúgni valakit - ez egy nagyon egyszerű változata. A csapatnak meg kell összetart a nehéz időkben. Nézd meg az EP, ők is, egy bizonyos ponton az összes Haight és kérte változások a csapatban, de megbirkózott, és kimutatták, hogy az erőssége az egység (bár ez is egyfajta csökkenés figyelhető meg). Imádom a szép történeteket, amikor a csapat együttes, és egyre jobb. Remélem, hogy a mai játékosok is szeretik ezeket a történeteket, és megpróbálja azt végrehajtani.

Nézd meg nagy interjú a hivatalos csatornán navi. Sajnos, ez volt a vereség után ezt lehetővé. Nem értem, miért ilyen rossz munkát végeznek a közönséggel, amely keresi Navi mérkőzések. A játékosok nagyon furcsa (lágy szó), hogy kommunikálni a közönséggel, és a szervezet maga veszi szörnyű kérdezők, és ahelyett, hogy a probléma megoldásának (például felvenni egy jó kérdező és a vonat a játékosok kommunikálni normálisan) várnak, amíg az utolsó, és csak ezután kezdődik, hogy oldja meg. Itt is részben „kap” a csapat, és megérteni, hogy miért a csapat lett ilyen. Ez lehetővé teszi, hogy valahol szimpatizálnak a játékosok és megérteni, hogy miért a játékosok megtette az adott helyzetben. Mindez csökkenti a szintjét negativitás a csapat és a szervezet. Bár a szint e-sport nem olyan fejlett a FÁK és nem gőzölt, azt hiszik, mindent, mert nem vagyunk egy csapatban + van a CIS, amely S1mpla nem olyan fontos, mint az EU-ban, és az NA.

Vadusha volt veled. Jó eredmények az Ön és szerettei számára. Hamarosan meg fogok írni egy értékelést az egész Major versenyről, amelynek 16 nyertese lesz.