5 A kozmetikumok buja, ami érdemes az úton járni

Mivel a férjem és én egy nagyon aktív útvonalat terveztek 2 héten át, minden városban legfeljebb két nappal, hogy megismerkedjünk az országgal, akkor nem akartunk sokat velünk magunkkal vinni. Vigyázunk a csomagok gyűjtésére, nagyon gondosan, könnyű turisztikai dolgokra, különleges táskákra a hátizsákok kompakt elhelyezése érdekében. Mint tudják, ugyanez vonatkozik a sminkre is. Minél egyszerűbb, annál jobb, de fontos, hogy minden benne van benne. Ezúttal kozmetikai táskám nagy részét Lush kozmetikumok alkotják, és ez az, ami kiderült.

Néhány tartozék és szükséges kozmetikai termék mellett (a fenti képen) a kozmetikai táskában lévő oroszlánrészesedést ezek a termékek magukba foglalják:
Miért kozmetikumok LUSH?

A Lush cég természetes és kiváló minőségű kozmetikumokról ismert, és köszönetet mondok az aromaterápiás üzleteknek. Az összes terméket kézzel gyártják és csomagolják, és nem engedik át az állatkísérleteket. A termelésben gyümölcs- és zöldséglevet, frissítő fűszernövényeket, illóolajokat és biztonságos szintetikus összetevőket használnak.
A széles körű kozmetikai cég, amire szüksége van: cserjések, tápláló mousse, illatos szappanok, a különböző tusfürdők, samponok, hajápoló szerek, tisztító maszkok, sőt parfümök és kozmetikumok. A boltokban gyakran vannak új elemek, korlátozott gyűjtemények. Az új termékek közül valaha is kemény fogászati tabletta volt, így velük, és megkezdte a felülvizsgálatot.
Szilárd fogorvosi tabletta

A "Lime Dawn" fehérítő tablettákat fényes citrom illattal vettem át, amely tökéletesen felváltja a hagyományos fogkrémet, és néhány esetben még nyerni is. Mi a fő szabály az utazóknak? Hogyan kell mindent megtenni, amíg nincs hátizsák és bőrönd túlterhelése? Itt! És itt, a fogkrém helyett, a legkönnyebb tablettákat egy kozmetikai táskába helyezzük.

Megosztom az élettartamot: az egyik ilyen tablettát félbevághatják, és ez az összeg elég ahhoz, hogy fogait jól megöli.
Használata nagyon egyszerű: a teljes vagy fél tablettát a szájba, hogy ugyanazon a hajón nedves fogkefe, áztassa a tablettát, és ad egy gazdag hab, majd élvezni fogmosás, majd alaposan leöblítjük a száját. Ez minden. 🙂
A tabletták jól tisztítják a fogakat, frissítik a lélegzetüket, és könnyebbek, mint bármelyik fogkrém.
Mint ez a kozmetikai termék jó:
- Pontosan a tervezett utazási napokig tarthat;
- Kis formátumú, kényelmes utazáshoz, és ha fogat fogni fog a nap folyamán a házon kívül.
Tusfürdő 2 az 1-ben

A "Brutal" gél összetétele miatt egyszerre megtisztítja és eltávolítja az irritációt. És ne félek a névtől, a gél nagyszerű mind a férfiak, mind a nők számára. Egy kellemes frissítő aroma a gyógynövények jegyzékeivel olyan, amire szüksége van az utazáshoz egy meleg szezonra.
- Tusolajként és samponként is használható;
- Ebben az esetben 2 az 1-ben ugyanúgy működik, mint az egyes termékek!
Szilárd sampon

A "Luxus Argan" sampon édes aromája először kitölti a fürdőszobáját, és egy ideig még egy mosás után még egy szelíd fátyol van a hajában. Külsőleg nagyon hasonlít a szokásos szappanhoz, de a szilárd sampon kiválasztásánál olyan előnyökkel jár: a szállítás kényelmét (kézipoggyászban is), könnyen használható.
Ez a sampon nem teszi meg a haját nehezebbé, könnyű mennyiséget ad. Hátrányos helyzetben csak attribútumát tulajdoníthatja összeomlásának, ezért jobb, ha egy speciális járt vásárolsz a samponnal együtt (eladni bármilyen LUSH boltban). Rám ilyen magával nem volt.
Az utazás előtt levágtam a mosó felét, és úgy döntöttem, hogy ez az összeg 2 hétig elegendő lesz, és ennek eredményeképpen apró morzsák jelenlétével szembesültem a csomagban, ahol a sampont behajtották. Ne ismételje meg a tapasztalataimat, szilárd samponok esetén különleges csomagolásra van szüksége, függetlenül attól, hogy egy egészet vagy egy egészet veszel-e.

- Aroma, méret;
- Az a képesség, hogy kézipoggyászba vigye, ha könnyűre repül, és nem akarja elvenni a csomagjait.
Száraz sampon

A "Dry Law" sampon mindig segíti a szokatlan helyzeteket, például olyan utazásoknál, ahol nincs lélek vagy a fejmosás ideje. Marokkóban éppen ez volt az ügy. Két napot töltöttem a sivatagban, így anélkül, hogy ez a sampon nem lenne olyan kényelmes.

Összetételében kukoricakeményítő, lime és grapefruit olaj és biztonságos szintetikus anyagok. Nagyon ígéretes volt a termelő ígérete, hogy a száraz mosás után a haj visszanyerheti frissességét és tisztaságát. Ismertem az aeroszolos száraz samponokat, de először por formátumban. Tudván, hogy 115 g (ilyen mennyiségű termék), nyilvánvalóan sokat fogok rájönni, azonnal kiömlesztettem az összeget a korsóban az utazási készletből, mint például:

Mivel a Szaharában éreztem ezt a sampont, és elkezdtem "mosni" a hajat. Valamilyen oknál fogva rögtön eszembe jutott, hogyan kell úszni a homokcsincsilla! ))
Itt nagyjából a következőket kell tenni a hajjal, hogy olyanok legyenek, mint a fent említett kis állatok szőrme. 🙂
Használat közben a száraz sampon meglehetősen egyszerű, a megfelelő mennyiséget öntsük a kezünkbe (jobb egy kis adag), és a haj egész hosszában eloszlatjuk. Aztán jól fésüljük, hogy ne maradjon por a hajon. Ritkán sikerült a terméket alkalmazni, hogy a por ne oldalra menjen (és hogyan alkalmazhatom más módon?). Ebben a tekintetben elveszíti az aeroszolos száraz samponok kényelmét. De az eredmények szerint a sampon működik. A haj tisztábbnak tűnik, felemeli a gyökereket, a por elnyeli a zsírt és a hajat könnyű aromává teszi.
- Az aeroszollal ellentétben az úton mérhető;
- Frissíti a hajadat és a hajat tisztábbá teszi.
Hajformázó

Ez a kozmetikai termék valóban tápláló. A festett hajra, különösen a száraz, forró éghajlatokban ez üdvösség volt. A "Vanilla" haj hajápolójának köszönhetően megkapta a lágyságot és a jól ápolt megjelenést, mivel megkönnyítette a fésülést. Egy kellemes aroma még mindig hosszú ideig marad a hajban.
Az én életem, segítve az utazás: alkalmazzon légkondicionáló "Vanilla" a haj, és csavarja őket egy kötegben 5-10 percig, miközben a zuhany, majd öblítse le. A haj puha, engedelmes, a jó szalonban való gondoskodás után.
- aroma
- Kimutatta a hajápolás hatását.
A termék teljes benyomása

Az új kozmetikumomat kozmetikai táskában szerettem. Minden alkalommal, amikor kap az új termékek, de a kedvencek repülnek velem gyakrabban, és ezúttal azok számomra tusfürdő „brutális”, ami jól működik, és mint egy sampon, kondicionáló, „vanília”, valamint kemény fogpillérek "Lime Dawn".
És milyen termékeket kell neked a kozmetikai táskában? Ossza meg észrevételeit.
Hiba történt? Válassza ki és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt. hogy tájékoztasson minket.