14 Hozzászólások a következőre: zooprofi a Мытищи г, троицкая улица, 9
Nagy hálával a személyzet klinika „Zooprofi” a születés a harmadik generációs én kölykök ezek a falak :) Nagy szakértelem, rendkívüli érzékkel és remek kivitelezés orvos sebész segített születik sok gyerek! A császármetszés a szélén egyensúlyba kerül. Soha nem tudhatod biztosan, kérdezel és imádkozol. Kedves Natalia Yuryevna, Margarita Sergeevna, Olesya! Köszönöm. Köszönöm mindent. Nélkülem nélküle többé nem.)) Hálával az egész csapathoz, Ales Kalinin.
Már öt éve pályáztam erre a klinikára, és nagyon örülök, hogy ilyen csodálatos orvosokat találtam. Annak ellenére, hogy nagy az orvosok, mindig kapok illetékes konzultációt. És mégis, a kutyám megengedi nekik, hogy vágják el a körmüket!
Amikor a kutya először vészhelyzeti műveletet hajtott végre, eltávolította a vágott gyomorból. A második alkalommal a kutyát megmentették, amikor az utca méregét ették. Köszönöm a Chishi kutyát és a mesterét!
Köszönöm! Zooprofi klinikájával ismerkedtünk meg ősszel. Először a kutyát a halálból mentették meg, azonnal megállapítva a diagnózist és kiválóan működött. Aztán megmentették a macskát ugyanazokkal a problémákkal (így "szerencsések" voltunk). Egy hónappal később a kutyát Milbemax férgek kapták, amelyekből Dana majdnem meghalt. És újra Köszönöm Zooprofi! Mentve! Sok ehhez szükséges tanácsot és ajánlást kaptunk. És még sok hülye életet láttunk a saját szemünkkel! Az ilyen szeretet az állatok számára, ilyen szakszerűséget nem. Legközelebb ›
Kiszut sterilizáltak ebben a klinikában. A művet Margarita Sergeevna csinálta! Minden gyorsan ment, előzetes részletes magyarázattal. Kiszont kivették az altatásból, csak akkor adták haza. Az orvos tanácsára alkalmaztak varrásokat, amelyeket nem szabad eltávolítani. Egy ilyen varrás a macska nem viselnek takarókat, nem szükséges. Második napján a Kisa megpróbált játszani, a harmadik pedig már a ház körül futott, kiváló és játékos hangulatban.) Köszönöm szépen, nagyon örültem nekem! Ui Zooprofiban élnek pár Kotikov és egy kutya. Legközelebb ›
Ebben a klinikában, kedves és szimpatikus személyzet. Segítettek a macskámnak az első fogadáson, elvégeztem minden szükséges eljárást és türelmesen kezeltem a cicámat. Köszönöm!
A központban figyelemfelkeltő állatorvosok és asszisztensek dolgoznak. Igen, eltérő képesítéssel rendelkeznek, de folyamatosan élesítik képességeiket. Nagyon segítettek, amikor a macskát a bélműködés után helyreállítottuk. Köszönet Natalia Yuryevna (ajánlom!), Margarita Sergeyevna és Andrey a mi macskánk Chunyu.
Nem tetszett a klinika. 1. Az állatokat folyamatosan él a klinikán (a macska és a macska) szabadon mozoghat a kórházban (járnak őket az utcán), voltunk arra figyelmeztetett, hogy a macska nem megfelelő, és ugorj a másik. 2. elfogadása állat tölti nem egy személy, hanem több, félbeszakítva egymást, és ezáltal megtévesztő gazdaállatoktól. Mi most hozta a háziállatok megelőző védőoltások, a helyszínen talált állatok csak sok betegség. Elnézést keltettünk. 3. Árpolitika. Legközelebb ›
Támogatom a korábbi negatív véleményeket. Az állatok szellemtelen kezelése és a pénzszerzésre való összpontosítás. A fiatal, egészséges macska meghalt sterilizálás után a szörnyű vérzés Maksim Alekszandrovics úgy döntött, hogy hagyja abba Almagell. Később, Natalia, persze, azt mondják, hogy mi az oka a halál macskák, és a művelet sikeres volt (!), A terápiát rendesen és még ő személy állítólag kijelölt vérzéscsillapító szerek. Kedvesünk pestist. Legközelebb ›
Két napig megöltek egy egészséges szeretett kisállatot, biztosan nem ismerik el a bűntudatukat. Banális működés, de még egy nap sem jelent meg a belső vérzés. Mint mindig, persze, a kedvtelésnek is hibáztatnia kell magát, ugrott rád, de mi a szakszerűtlen munka a fejedben nem jött el hozzátok? Azt mondják, hogy nagyon szép, profi, de a valóságban minden nem kiderült. Milliárdszor sajnálom, hogy fordultak hozzád. Isten a bíró!