911 A bőrömre - orvosi paszta payot pate grise reviews

Szerintem a Payot Pate Grise-t 1947 óta állítják elő, és a létezés teljes ideje meglehetősen következetlen válaszokat gyűjtött össze: valaki dicséri a pasztát a hatékonyság és a magas hatékonyság érdekében, valaki az inaktivitást kiabálja. Nagyon sokat mondtak, de "jobb, ha egyszer meglátjuk százszor hallani" - összefoglaljuk ...

A termék teljes neve: Payot Pate Grise tisztító hatású, palántázott kivonatokkal;
Amit a gyártó mond: A terápiás paszta felgyorsítja az akne érlelésének folyamatát, megakadályozza az új gyulladások kialakulását és helyi nyugtató hatású;
Mit várunk tőle: Hogy a gyulladás eltűnik és nem jelenik meg többé.

És a dolgok valójában. Kezdjük azzal, hogy a tészta esett a kezembe formájában próbák, öt (!) Év, és ez az, amikor a tartalékok kiszáradt, és a bőrt, és nem hiszem, hogy hagyja abba, hogy ajándékozni nekem szubkután kiütések és más szép dolog, elmentem keres a megmentőm. Amikor megtalálta Payot Pate Grise meglepett, hogy most jön egy üvegedénybe, és őszintén, kellemesen csalódtam, mert egy tubus fogkrémet, sűrűsége miatt extrudált nehezen. Tehát mindent rendben:

A pasztát 15 ml térfogatú, nehéz, átlátszó üvegedényben, egy csavaros kupakkal és egy további védőmembrános kupakkal látják el. A gyógyszert egy gyapotbuboréval hívom, így higiénikus, ezért nem panaszkodok egy további lapolók hiányára.

Mint mondta, a textúra a tészta nagyon sűrű, fehér, szürke és sárga, és újra elolvastam sok negatív vélemény arról, hogy „a tészta ragacsos, vastag, nem szárítja a bőrt, és alkalmazza azt éjjel nem lehetséges, mert nem csinál semmit, hogy terjed az egész párna ... „Kedves lányok, azt hiszem, ezek a szavak rejtett az igazi orosz bölcsesség” LOT MEAN WELL”... de menjünk el a sztereotípiákat semmilyen használati utasítás bármely eleme a készítmény, amit még mindig gondolunk, nincs utalás arra, hogy minél több termék akkor gyulladásra kerül, annál hatékonyabban fog működni. Ezért a pasztát pontosan kell alkalmazni, vékony réteget és pattogó mozgásokat, így gyorsan megragadja és segít ellenségek elleni küzdelemben. Egyébként a következő fényképen megmutattam, milyen vastag a paszta, nem pedig az alkalmazott réteg vastagsága)))

És most beszéljünk a kompozícióról:

Hidroxi-sztearinsav / linolén / olajos poligliceridek - zsírsavak, antioxidánsokként működnek, megőrzik a bőr alatti nedvességet, és gyulladásgátló funkcióval rendelkeznek;
Talc - felszívja a felesleges sebumot;
Cink-oxid - védő réteget képez a bőrön, csökkenti az irritációt és a gyulladást;
Paraffinum Liquidum (ásványolaj) - antibiotikus tulajdonságokkal rendelkezik, és felgyorsítja a helyreállítási folyamatokat;
Prunus Amygdalus Dulcis (Édesmandula) Olaj -basic olaj létrehoz egy védőgátat hogy megakadályozza a nedvesség elvesztését a bőrt, és ez a jármű számára a szállítás a hatóanyagok mélyebb rétegeibe a bőr;
Petrolatum - paraffin, ez nem olyan jó. ez akadályozza a bőr légzését, de véleményem szerint hozzá van adva a gyulladáshoz, a bőr öregedéséhez, általában, mint mindig, tudnia kell, milyen mértékben;
Ichtammol - egy ásványolaj termék, de nem olyan rossz, mint a paraffin, hogy rendelkezik antiszeptikus és gyulladáscsökkentő hatása, képes behatolni a mély rétegeiben a bőrt, és visszaállítja a sejtek anyagcseréjét, így aktívan használják a gyógyszeriparban, allergiát okozhatnak;
Aqua (Víz) - a probléma alapjainak alapja.

És így működnek ezek az aktív összetevők ... Csak most. mert a tiszta női fele havi hormonális hullámok, a bőröm kihívni egy nyafogó szubkután gyulladás, és a gyakorlat azt mutatja, nyomja meg ezt a „druzhochka” nemtelen dolog, ezért felkerestem az orvosom Payot. A pasztát egyik napról a másikra elosztotta, és másnap reggel minden gyulladás az áruló pattanójának közepére koncentrált. és hogy sokkal fontosabb, a fájdalom elmúlt, és a nap a gyulladás csak nyomokban, de a bűn nem fogom elrejteni, egy kis pecsét, amely gyorsan távozhasson. Ez az, nem okos, a tészta könnyebbé tette számomra az életet egyszer vagy kétszer vagy háromszor.

Majd bemutatja, hogyan kell beilleszteni csökkenti a gyulladást, akkor hogy működik fordított üzemmódban, és reggel felébredsz egy gennyes gyulladás a korábbi vezetője sajnálom, hogy azt mondtam ki hangosan. amely szerintem még jobb, de nem a paszta, hanem a gyulladás jellegéről.

A desszertnél volt egy, nem annyira fontos a távozáshoz, de a kellemetlen pillanat szag. Valami, természetesen, az illat, vagy az a tény, hogy az amatőr, aztán a könnyek a szem inspiráció után áramlik, eltúlozom. A rancid olajok és a cink kenőcs illata. De eltűnik, miután azonnal alkalmazta, ami nem tetszik.

Összefoglalva írj egy kis blitzot a Payot Pate Grise-ra:

Csökkenti a gyulladást: + (cope);
Felgyorsítja az akne érlelés folyamatát: +;
Csomagolás: + (minden gondolat);
Alkalmazás egyszerű: +;
Esztétikus oldal (szag): -;
Megakadályozza a gyulladást: - (erre nincs megoldás).

Gyógyító paszta, megbirkózva a deklarált funkciókkal, kivéve a gyulladás megelőzését, megtévesztették, de intelligens lányok vagyunk, megértjük, hogy a problémát belülről kezeljük.

Ár: részvényenként 999 rubel;
Vizsgálati időszak: több év;
Értékelés: 5 mínusz a megtévesztés nem jó.
Minden jó

Kozmetikumok a katalógusunkban

Üzenet az adminisztrátornak a hibáról

Hibaüzenet:

Az Ön üzenete (opcionális):

Emlékezzen a felhasználóra

Adjon meg egy megjegyzést Mégse

Jelentést küld egy bejegyzésnek

Hiúság és sértés

Olyan anyagok, amelyek sértik a törvényt

Csatlakozom a Love_me_tenderhez. A termék nagyon kétértelmű - egyes gyulladásokon dolgozik, egyesek nem. Azok, amelyekre semmilyen módon nem érinti, gyakrabban merülnek fel. Ráadásul a termék gyorsan elszáradt. És úgy néz ki, az arc a paszta nem esztétikailag kellemes, mint a gitt - csak akkor használható, ha senki sem lát éjszaka

Gyakorlottan alkalmaztam napközben, egy alapítvány alatt, csak vékony réteget tettem rajta és meghajtottam, ráadásul egy hangot, és repülni maszkolok ...

Érdekes blogbejegyzések

Érdekes hozzászólások a közösségből

• Secret Syn-Ake ránctalanító és fehérítő szemkörnyékápoló krém és Syn-Ake ránctalanító és fehérítő ampulla - barátság a kígyóval 4811
  • Bielenda - Dr. Medica Tradzic. A pórusok szűkítésére és a pattanások csökkentésére szolgáló sorozat 5355
  • Többfunkciós Aloe Vegyi Köztársaság aloe vera gél 92%: felhasználási módjaim 3480
  • Koreai tisztítás Caolion 2920-mal
  • Az arc tisztítása Estee Lauder 3019-gyel
  • Gym a Dry Dry 6765 termékekkel szemben
  • Globálisan innisfree. Vol. 4 - Peeling 3284
  • Éjszakai regeneráló hidratáló Origins Make A Difference éjszakai éjszakai hidratáló javító krém 2562
  • Kivételes eset: Hat szépítőszerként a Beauty Cafe, a L'Etoile, a Johnson's és az ECO Laboratorie 5187
  • Ismerkedés az "ECO Laboratorie" márkanévvel - hidratáló krém-test vaj 2584
  • Retinol SRX RejudiCare Synergy, egy gél, háromféle retinollal 10465
  • Lancome: A luxus gondozásom, kedvtelésből tartott és nem túl jó 5798
  • A Saem Cell Renew Bio Micro Peel lágy gél - peeling roll 3001
  • Moisture-keményítő krém almavirággal Mirra 1960-ból
  • Biosource tisztító habzó arctisztító a Biotherm 934-ből
  • Az ellátás első szakasza a Clarins Daily Energizer Cleansing Gel 2054 tisztító gél
  • Az alginát maszkok áttekintése: Spivak alginát maszk "Geranium" emelő hatás, Anskin modellező maszk Vitamin - C, Teana "Mágikus óceáni koporsó" 6100
  • Otthoni ápolás: "peeling" 10425
  • A száraz bőr megtakarítása a La Roche-Posay Hydraphase-val. Párásítás 4396
  • Keresse meg a probléma bőrét: A Skin House Dr. Clear Magic Toner 3224
  • A szokásos hámlasztó oldat 30% AHA + 3% BHA - hámozás Ordinari 30% AHA + 2% BHA 10810
  • A csodálatos vadrózsa segít a bőrének gyorsabb helyreállításában. Konopka arckrém regeneráló maszkja 2214
  • Az érzékeny bőr alapvető tisztítása a La Roche-Posay 3492-gyel
  • A pórusok mélytisztítása és a bőr hosszantartó szőrezése. Limoni A mély tisztító mosóhab habzóhabarcs 3680
  • Segítség választani egy krémet a téli kombinációs bőrre 6141
  • Pixi Glow Tonic 6443
  • A BHA (szalicilsav) savas kezelésre 4128
  • Alginate arcmasszázs klorofill "Velinia" 4175-el
  • Ifjúság az embereknek, vagy a kaliforniai kozmetikumokban lévő szuperfoodok hatalma 704
  • Essence Manyo Gyár Bifida Ferment Complex 572

A nap legjobbja a közösségből

• Hüvelyek a szépségedhez 4 Pushina
  • Krém maszk érzékeny bőrre. Andrew Weil Mega-Mushroom Skin Relief Face Mask 7 belső fény

Kapcsolódó cikkek